- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Gazoz mu istiyorsun
Hadi ya geçmiş olsun bitanem. Bu alerji de son yıllarda artmaya başladı sebebini de bulamıyorlar. Virüs belasından kurtulalım da iyi bir KBB uzmanına gösterelim seni...gosterdiysen nasıl bir tedavi öneriyorlar?Yok abla bende alerji var burunda hep tıkanıklık yaşıyorum sürekli
Sonrasında her sene bir kaç kere iltihap veya duyma kaybı oluyor alisamadim hala
İçmemiş gibi mi duruyorum ordanGazoz mu istiyorsun
Dibini bulmuşsun gibi geliyorİçmemiş gibi mi duruyorum ordan
Baloncuklar kulağına basinç yapar ne ettin senİçmemiş gibi mi duruyorum ordan
Hadi ya geçmiş olsun bitanem. Bu alerji de son yıllarda artmaya başladı sebebini de bulamıyorlar. Virüs belasından kurtulalım da iyi bir KBB uzmanına gösterelim seni...gosterdiysen nasıl bir tedavi öneriyorlar?
Sorma bu ara heyheyler tepemde öğretmenlere ayrı ayar oluyorum sözüm meclisten dışarıDibini bulmuşsun gibi geliyor
Bebek ağırlık yapıyor herhal gelmiyor bu ara :))
Sakız çiğnemek farklı canım bunu doktorlar hep öneriyorYaklaşık 3 yıldır aynı doktora gittim sil baştan olmasin diye birde ben kolay kolay gitmem yani
Hani artık adamın karşısına gecince nazli durmayayim diye anlattım derdimi
Geceleri yatarken üstüne yatamiyorim bazen zonkluyor
Yada mesela konuşurken çatır çatır poşet sesi gibi kafamda sesler var
Her seferinde yapılan duyma testlerinde çıkıyor zaten sorun
Adamın bana dediği sakız çiğne kualgin hava alsın ben zaten ara sıra çiğneyen bir tipim sakizdan çok yemek cogniyerek yapiyorim zaten o işi
En son gittiğimde de dedim alerji için iğne istiyorum olmaz dedi senin şiddetli değil alerjin dedi son gidişim oldu zaten
Cuam gunu için randevu aldım ama yarın oncr bir aile hekimi görecek o hallemezse gideceğim KKB ye
Hepimiz öyleyiz:)Ancak yemek,bulaşık,ödev,temizlik yapıyoruz:)Sorma bu ara heyheyler tepemde öğretmenlere ayrı ayar oluyorum sözüm meclisten dışarı
Sureklo eba ya girmeyenleri atiyorlae ss
Evde temizlikciyim asciyim tuvaletcihim ödev yaptırıyorum kavga ayırıyorum
Yildim bezdim
Dün gece buradaydı bugün görmedim:)Bebek ağırlık yapıyor herhal gelmiyor bu ara :))
Abla senin kizlar büyük fazla yardım istemez benim ortanca kendi kendine yapıyor hiç yanlışsız ama yardım istiyor bazen büyüğün yapasi yokHepimiz öyleyiz:)Ancak yemek,bulaşık,ödev,temizlik yapıyoruz:)
Bende öyleSabaha ekmek te yok,yatmadan poğaça yoğurayım bari
Şu virüs bi geçsin uzun süre hamur yoğurmayacağım ,bıktım gari