Ben almaya bilegitmedimAynen bizim için en önemlisi o,bende alırken kamerasını sormuştum.Güzel çeksin ,ekranı büyük olsun ,fazla özelliğe gerek yok.Satan sayıyordu özelliklerini ama bir kulağımdan girdi ötekinden çıktı
Senin ki neBenimkide güzel bi kere
BaktımKesin bilmukabelenin doğru yazılışı böyle miydi diye bakmışsındır
Huawei P20 Lite,ben aldığımda pahalıydı,şimdi daha ucuz,sinir oluyor insan sonradan ucuzlayıncaSenin ki ne
Sanki çok anlarmışım gibi
Bağlaç olan de da ayrı, yalnız sözcüğü doğru yazılıyor farkındayım.Bilmukabele efenim
Yalniz sana da mesaj yazarken bi sekmede tdk açıkpsikolojik geriliyorum
Benim telefonda öyle:)Şimdi fiyatı düştü üst modeli çıkınca öyle oluyor:)Huawei P20 Lite,ben aldığımda pahalıydı,şimdi daha ucuz,sinir oluyor insan sonradan ucuzlayınca
Anam kız ucuzu buysa sen kaça aldın, ev parasıHuawei P20 Lite,ben aldığımda pahalıydı,şimdi daha ucuz,sinir oluyor insan sonradan ucuzlayınca
Olsun öğretmen her yerde öğretmendirBağlaç olan de da ayrı, yalnız sözcüğü doğru yazılıyor farkındayım.
Rahat ol kuzum ya...
Aynısını WhatsApp öğrenci grubumdakiler de söylüyor ...onlar dikkat etsin de burada böyle bir şey demeye hiç hakkım yok ki..mevzu ciddileşti gibi...aman boş ver tatlım yaaaa
O fiyata ev kaldı mıAnam kız ucuzu buysa sen kaça aldın, ev parası
Aynı sitelerden mi baktık fiyatlarıAnam kız ucuzu buysa sen kaça aldın, ev parası
Yaa evler de uçtuO fiyata ev kaldı mı
Şimdi sosyetik yerlerde ev kirası o fiyatlarO fiyata ev kaldı mı
Şimdi 3200 diyoAynı sitelerden mi baktık fiyatlarıBen indirimli 1900 liraya almıştım geçen sene.Ben başka beğenmiştim ama eşim bu daha iyi diye aklımı çelmişti.
Aynen canım 400 bin-600 bin burada:)Yaa evler de uçtu
Bana ne ben buranın ablasiyim ...Olsun öğretmen her yerde öğretmendirbiz böyle gördük :)
Aynısı değildir harfi harfine aynı olana bak,imkansız o fiyata olmasıŞimdi 3200 diyo
Düşük kira yok:)Şimdi sosyetik yerlerde ev kirası o fiyatlar
Ben bilmem p20 dedim gg öyle yazdı :)Aynısı değildir harfi harfine aynı olana bak,imkansız o fiyata olmasıArsa mı bu değer kazansın
2 binden fazla vermem :)O civar verdim zatenTelefonlar da gereksiz pahalı ya