Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allah allaaahh neler kaçırmışım 2 günde
Babacığına noldu minik
Bugün yazdım canım korona şüphesi ile gozetim altındaydı 5-6 gün hastanede misafir edildi :)

Şükür iki testi de negatif çıktı şuan eve geçti iyiy şükür bir sıkıntı yok

Bende bugün ayağına süreyim insallah faydası olur.bilmedigimizi öğreniyoruz neguzel .

Hayırdır kuzum neyi vardi
Ayak tabanına sür uyumadan önce yada o uyuyunca sürsün de olur çok faydası olacak gör göğsünü de ılık zeyntinyagi ile yağla rahat rahat uyur gece ilacını da verdin mi

Ayak tabanına sür uyumadan önce yada o uyuyunca sürsün de olur çok faydası olacak gör göğsünü de ılık zeyntinyagi ile yağla rahat rahat uyur gece ilacını da verdin mi
Öyle yapayım canım sağol verdim canim .nane limon icirdim gündüz , Papatya falan kaynatti eşim azonce içtiler. Ne yapacagimizi şaşırdık şuan ateş düştü şükür ama ilacın etkisi geçince oluyo yine bugünde uyumam pek.

Bugün yazdım canım korona şüphesi ile gozetim altındaydı 5-6 gün hastanede misafir edildi :)

Şükür iki testi de negatif çıktı şuan eve geçti iyiy şükür bir sıkıntı yok
Çok şükür canım çok sevindim iyi olmasina valla dikkat etmek lazım vakalarda arttı iyice ,

Bugün pek muhabbet etmek gelmedi içimden:)
Etkette gelmedi sadece Elalis etiketlemişti:)
Yoksa buralardayım özelden muhabbetlerim oldu:)
Nasılsın canım:)
Aaa birşeye canınmı sıkkın abla hayırdır inşallah

Ama patır patır çorbalar geliyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…