- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Jenna'm nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jenna'm nasılsın
Ohhh mis gibi yemeklerin yanında mis gibi ev olmuşturYok canım evde oturmak dejavu yaşamaktan sıkıldım galiba:)Bugün kendime bakım yaptım evi temizledim:)
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar
Yakşamlar
Şükür güzelciğim, iyiyim,sen nasilsin ?Jenna'm nasılsın
Al bendende okadar abla valla canım bazen girmek dahi istemiyo bişey yapmak konuşmak istemiyo iyice bunaldım bendeİyiyim canım sorun yok ama sıkıldım galiba:)
Yakşamlar canımYakşamlar
Spor yapmış gibi oldun boşver:)Misss gibi olmuştur bir süre rahat edersinOhhh mis gibi yemeklerin yanında mis gibi ev olmuştur
Ben mutfak maceramdan sonra baldırlarımı hissetmiyorum ayaklarımı bükemiyorm
İyiyim canım çok şükür hergün diğerinin aynısı:)Şükür güzelciğim, iyiyim,sen nasilsin ?
Bugün eşim yoktu,çocuklarda derse gömüldüler bende boş boş dolandım:)Biraz iş biraz oturma gün geçti:)Geçecek inşaallah:)Al bendende okadar abla valla canım bazen girmek dahi istemiyo bişey yapmak konuşmak istemiyo iyice bunaldım bende
Allah iyilik versin canım, aynen,kısır döngü,yordu ama yaİyiyim canım çok şükür hergün diğerinin aynısı:)
Ruh halimiz çökecek az kaldı:)Allah iyilik versin canım, aynen,kısır döngü,yordu ama ya
Zaten sıkıntıdan ise veriyoruz kendimizi biseyde yapmasak patlicazz insallah abla ya vallahi geçsin bidaha gelmesin bu kötü günler.Bugün eşim yoktu,çocuklarda derse gömüldüler bende boş boş dolandım:)Biraz iş biraz oturma gün geçti:)Geçecek inşaallah:)
İyi akşamlar ciceem napanİyi akşamlar
İnşaallah canım benimZaten sıkıntıdan ise veriyoruz kendimizi biseyde yapmasak patlicazz☺ insallah abla ya vallahi geçsin bidaha gelmesin bu kötü günler.
Hoşgeldin canımNasılsın:)İyi akşamlar
Ben de iyiyim.İyiyim canım benim
Sen nasılsın
Aynen ,ramak kaldıRuh halimiz çökecek az kaldı:)
İyi akşamlar