Dualarınıza talip olurum canım,ben gelemesem de kızlar yazar ,etiketler seni de :) Gelince de ben yazarımİnşallah canım benim, haberimiz olsun lütfen beni etiketlemeyi unutmayın elimden ne gelirse yaparım
Canımsın, sen iyileş, şartlar mümkün olsaydı vallahi büyük bi mutlulukla elimden geleni yapardımOlmus kadar oldun canım,sağol
Allah razi olsun güzel kalplimCanımsın, sen iyileş, şartlar mümkün olsaydı vallahi büyük bi mutlulukla elimden geleni yapardım ❤ Dualarımla inşallah yanında olcam
Ben anlamıyorum sayılı okunan şeylerden yani neye kaç tane ne okunuyo bilmiyorum, bilen kızlar şimdiden başlatsa çok iyi olur çarşambaya kadar daha çok okumuş oluruzAllah razi olsun güzel kalplim♥❤Dualarını eksik etme yeter bana
Sen içinden ne gelirse oku kuzumBen anlamıyorum sayılı okunan şeylerden yani neye kaç tane ne okunuyo bilmiyorum, bilen kızlar şimdiden başlatsa çok iyi olur çarşambaya kadar daha çok okumuş oluruz
Tamam canım ben öyle başlarımSen içinden ne gelirse oku kuzumGelsin biri,rica ederim,açarlar:)
Ben tencerede yapıyorum güzel oluyor.Aslında böyle yapsaymışım da size atsaymışım
AmiiinnnnnÇok dua ettik,Allah'a bıraktık, tevekkül ettik,inşallah sonucu da yakında alacağız ❤♥
Valla ben de gelirdim,bi adım yerCorona günlerinde macera olur refakatcime de
Canım benim, biliyorum,gelirdinValla ben de gelirdim,bi adım yer ❤
Hangi hastanede olacaksın kuzum
Üni hastanesinin dili olsa da konuşsaCanım benim, biliyorum,gelirdin ♥❤Esentepe Hastanesi :)
Daha 7-8 tane var,dur :)18 çorba olmuş
Bir ara Çin malı Nevresteee vardi
benm yarışacağım zamana denk gelmesi pekiDaha 7-8 tane var,dur :)
Sayma sayma18 çorba olmuş