- 24 Eylül 2018
- 97.159
- 292.417
Heyecanlıyım da Üni hastanesine geldin mi sen ?Ben orda 3-4 Ay yattım ısteÜni hastanesinin dili olsa da konuşsa
Öbürgün büyük gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlıyım da Üni hastanesine geldin mi sen ?Ben orda 3-4 Ay yattım ısteÜni hastanesinin dili olsa da konuşsa
Öbürgün büyük gün
Saydıkça bereketlenirsaydım artık taaammmmmmmmm 18 tane
Saydıkça bereketlenir
Heh şöyle
Basit bi apandisit yüzünden neler çekmişsin kuzum yaHeyecanlıyım da Üni hastanesine geldin mi sen ?Ben orda 3-4 Ay yattım ıste
O yok artıkBir ara Çin malı Nevresteee vardi
Yoo hep böyle bereketli nevoşun yarışmalarıbenm yarışacağım zamana denk gelmesi peki
neyseki kendime ait 1 has oyum var
Ne güzel insansın sen ,maşallah sana kuzum Sorma ,minnacık boyu,türlü türlü huyu varBasit bi apandisit yüzünden neler çekmişsin kuzum ya
3_4 ay nedir
Bitiyor inşallah,az daha sabır
Gelmem mi
Kimlere kimlere refakat etmedim orda günlerce
Severim hasta bakmayı
Çin'e döndü herhaldeO yok artık
Geçsin gitsin boyunu çöpte büyütsün artıkNe güzel insansın sen ,maşallah sana kuzum Sorma ,minnacık boyu,türlü türlü huyu var
Çin deme cinlerim tepeme çıkıyorÇin'e döndü herhalde
Peki ya dersemÇin deme cinlerim tepeme çıkıyor
Hiç ait olduğu yerde şimdiGeçsin gitsin boyunu çöpte büyütsün artık
Bende ablamdan duydum ablama da hemşire söylemiş canım oxamanda beri göğüse surmuyorum ben cocuklarinÖylemi bak bunu bilmiyordum bidaha ayağına süreyim kuzu sağol.
Babam sağ salim çıktı şükür herşey güzel gidigor
Abla daha yaşlı geldi gözüme çok çokmuş sanki kardeşim fotosunu attı :/ şükür Rabbime şimdi bundan sonra tedavisine evde devam edilecekHadi gözün aydın olsun çok sevindim miniğim
Abla daha yaşlı geldi gözüme çok çokmuş sanki kardeşim fotosunu attı :/ şükür Rabbime şimdi bundan sonra tedavisine evde devam edilecek
Amin inşallahKorku var bide onun sıkıntısını yaşamış babanda gayet normal birdurum.
Evde nasılsa dahada iyi olacak hayırlısıyla.