Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Senin kız çok kkucuk değil diye hatırlıyorum nane limon yada ıhlamur kaynat adaçayı her akşam bir bardak içse yeter sanırım

Gece yatmadan ateş düşürücü ver
Ayak altına viks Sur üstüne çorap giydir

İnanamayacaksin ama kızıma yaotim geçen çok öksuruyordu diye ateş yoktu bizde ama

Gecenin ortasında uyandı oksurerek bir avuç balgam çıkardı öyle rahatladı ki sonra geçti

Ama ben hep içten hem dıştan müdahale yapıyorum bazen hangisi fayda edecek belli olmuyor
4 yaşında kuzum ,dün ayağına değilde sırt bölgesine yaptım bende viksi.bugun ayağına yapayım. Nane ,ıhlamur , içiyor şükür adaçayı yok onu aldirayim. Bal ve pekmez falan veriyorum. Valla yukselmesin ateşi diye sürekli tetikteydim gece ,yüzünü ellerini sürekli yıkadım ettim.

4 yaşında kuzum ,dün ayağına değilde sırt bölgesine yaptım bende viksi.bugun ayağına yapayım. Nane ,ıhlamur , içiyor şükür adaçayı yok onu aldirayim. Bal ve pekmez falan veriyorum. Valla yukselmesin ateşi diye sürekli tetikteydim gece ,yüzünü ellerini sürekli yıkadım ettim.
Sırt ve göğüste soğukluk verdiği için ters etki yapabiliyormis

Ben rahat nefes alsın diye burun ucuna suruyorum sökülsün balgam diye ayaklara çok iyi geliyor rahat nefes alıp uyuyor

Sırt ve göğüste soğukluk verdiği için ters etki yapabiliyormis

Ben rahat nefes alsın diye burun ucuna suruyorum sökülsün balgam diye ayaklara çok iyi geliyor rahat nefes alıp uyuyor
Öylemi bak bunu bilmiyordum bidaha ayağına süreyim kuzu sağol.

Hangi numarayı verdiysen ona gelir abla zaten tek numara istiyordu bilgilerde bende kendi numaramı girdim

Müracaatı ben yaptım kendi bilglerimi verdim sonrada eşim için hallettim.
Maskeyi aldım şimdi,sordum niye bana mesaj gelmedi diye.
Meğerse yaş olarak yollanıyormuş,cuma günü yaşı 59 olanlara yollanmış.
Banada gelir bir kaç güne kadar herhalde.

Müracaatı ben yaptım kendi bilglerimi verdim sonrada eşim için hallettim.
Maskeyi aldım şimdi,sordum niye bana mesaj gelmedi diye.
Meğerse yaş olarak yollanıyormuş,cuma günü yaşı 59 olanlara yollanmış.
Banada gelir bir kaç güne kadar herhalde.
Bize gelene kadar virüs biter o zaman :KK70:

X