- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Geç kaldım ya :/ Bir şey olmaz insallahTıkladım bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç kaldım ya :/ Bir şey olmaz insallahTıkladım bile
Ben iki gündür tıklayıp cikiyorim başka kişilerde atmış bişey olmadı ama :/Tıkladım bile
Ne oluyormuş kiGeç kaldım ya :/ Bir şey olmaz insallah
Geç kaldım ya :/ Bir şey olmaz insallah
Bir kaç kişiye virus bulaşmış,Corona topiginde okudum tesadüf:/Ne oluyormuş ki
Ben iki gündür tıklayıp cikiyorim başka kişilerde atmış bişey olmadı ama :/
Bir kaç kişiye virus bulaşmış,Corona topiginde okudum tesadüf:/
Valla abla bilmiyordum özür dilerimSabah görmüştüm bunu hatta corona sayfasındaydı herhalde,minikten istedim aynı haritaymış meğerse.
Oradandır evet,dün okudum sanırım, tıklamayın sakin yazmışlar.Birinin sevgilisinin telefonuna bulaşmış falanSabah görmüştüm bunu hatta corona sayfasındaydı herhalde,minikten istedim aynı haritaymış meğerse.
Antivirüs var mı telefonunda?Hadi yaa bişi olmaz umarım nasıl anlayacaz peki bunu.
Sağol balimmgeçmiş olsun
Bize iki gündür bişey olmadı hatta biz net görelim diye bir de tablete attik bunu orda açtık 3 aygıt ta mevcut yani :/Bir kaç kişiye virus bulaşmış,Corona topiginde okudum tesadüf:/
Nerden bileceksin minik zaten,ben de girmeeydim tıklardım yaniSorulmuş,soylemissinValla abla bilmiyordum özür dilerim
biz eşimle iki gündür bu haritayi inceliyoruz
Sağol findigimmGeçmiş olsun canim
Size gelmemis demek ki iyi,zaten hepsine gelecek değildir herhaldeBize iki gündür bişey olmadı hatta biz net görelim diye bir de tablete attik bunu orda açtık 3 aygıt ta mevcut yani :/
Valla abla bilmiyordum özür dilerim
biz eşimle iki gündür bu haritayi inceliyoruz
Oradandır evet,dün okudum sanırım, tıklamayın sakin yazmışlar.Birinin sevgilisinin telefonuna bulaşmış falan
Antivirüs var mı telefonunda?
Ben de orda okuduğum kadar bilgiliyim işte,bulursam atarım hattaÖzür dileyeck bişi yok tatlım sen nereden bileceksin ki bunu.
Ben pc'den giriyorumşu anda.
Bilmiyorum ki varmı hiç anlamam o işlerden,pc kullanıyorum şu anda.
Sağol findigimm
Abla yoksa bile virüs programı indirip bir tarattir istersen tel de ben 360 security indiriyordim önceden ama PC de nasıl oluyor bilmiyorum :/Özür dileyeck bişi yok tatlım sen nereden bileceksin ki bunu.
Ben pc'den giriyorumşu anda.
Bilmiyorum ki varmı hiç anlamam o işlerden,pc kullanıyorum şu anda.
Ben de orda okuduğum kadar bilgiliyim işte,bulursam atarım hatta
Abla yoksa bile virüs programı indirip bir tarattir istersen tel de ben 360 security indiriyordim önceden ama PC de nasıl oluyor bilmiyorum :/