- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Sen de sağolTamamdır sağol.
Telefondan girmiyorum ki şu anda,pc kullanıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de sağolTamamdır sağol.
Telefondan girmiyorum ki şu anda,pc kullanıyorum.
Sağol kuzum öksürükte var biyere çıktığımız yok nerden hasta oluyor anlamıyorum. İnsanda su zamanda korkuyor valla
Sen de sağol
Sen de sağol şekercigim.Sağol şekercim
Sağol abla ,ilaçların etkisi ile düşüyor sonra çıkıyor yine .Çok geçmiş olsun şimdi gördüm kızın nasıl şimdi düştümü ateşi.
Alta attım bak,bu bir tanesi meselaBen kaçtım ilaç yazdırmam lazım gidip gelecem hemen maske mesaj geldi onuda alayım gitmişken.
Müracatı yapan ben mesajı gelen eşim anlamadım valla bunu hani bana maske yok
Alttaki reklamimi tıklayınca kuzu
Sağol abla ,ilaçların etkisi ile düşüyor sonra çıkıyor yine .
İnşallah ablacım ,tamam dikkat et kendineDüzelir inşallah annesi sen panik yapma sadece.
Ben kaçtım gelecem.
Senin kız çok kkucuk değil diye hatırlıyorum nane limon yada ıhlamur kaynat adaçayı her akşam bir bardak içse yeter sanırımSağol kuzum öksürükte var biyere çıktığımız yok nerden hasta oluyor anlamıyorum. İnsanda su zamanda korkuyor valla
Yok canım,virüs haritası diye bir şey var ya,o linkAlttaki reklamimi tıklayınca kuzu
Alta attım bak,bu bir tanesi mesela
Altına kişi eklemesi gerekiyordu abla yanlış yaptı sanırım bende müracaat yaptım eşimi de ekledimBen kaçtım ilaç yazdırmam lazım gidip gelecem hemen maske mesaj geldi onuda alayım gitmişken.
Müracatı yapan ben mesajı gelen eşim anlamadım valla bunu hani bana maske yok
Türkiye Koronavirüs Vaka Haritası - Geomatic.orgLinki varmı sende bakayoım bende.
Altına kişi eklemesi gerekiyordu abla yanlış yaptı sanırım bende müracaat yaptım eşimi de ekledim
Hayır benim eşimin iki ayrı bankanın uygulaması var telefonunda şifre vs hepsini girip çıkıp duruyor ben ona virüs programi atayım bari
Hangi numarayı verdiysen ona gelir abla zaten tek numara istiyordu bilgilerde bende kendi numaramı girdimOnu yaptım zaten.
Bana mesaj gelmedi.
Virusluymus canfeb Jenna öyle diyorTürkiye Koronavirüs Vaka Haritası - Geomatic.org
Burdan bakıyorum abla