- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Evet genelde WC de yada o WC deykeniyiyim cnm sen nasılsın enişteden gizlimi geliyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genelde WC de yada o WC deykeniyiyim cnm sen nasılsın enişteden gizlimi geliyorsun
iyiyim cnm sen nasılsın enişteden gizlimi geliyorsun
İnşallah sağ salim evine döner.. geçmiş olsun,
geçmiş olsun cnm
HanimKelesimiGetir abla annen nasıl oldu.. daha iyimi inşallah
İnşallah canım çok bunaldı her gün konuşuyoruz ağlayacak nerdeyse sıkıntıdanİnşallah sağ salim evine döner.. geçmiş olsun,
geçmiş olsun cnm
Burda bahsetmedim abla kesin değil diye ...
Öksürük vardi uzunca zamandri
Şiddetli bacak ağrısı eklendi üstüne oturur kalkarken sorun yaşıyordu önce göğüs e gideyim demiş
Tabi ordan muayene sonrası karantina hastanesi ne yerleştirmişler apar topar varsa bulasmasin diye
İki testi de negatif çıktı ama bekliyoruz hala bakalım çıkartacaklarmi
Abla normalde hasta olunca üzülüyoruz böyle zamanda virüs falan daha bir ağır geliyor insanaaynen haberi yok,ispiyon edecem gerçi.
Annem evde hiç iyi değil diyim yataktanda kalkamıyor artık bilmiyorum neler yaşayacağız artık.
Hali yok hiç.
İnşallah abla bende bekliyorum şimdi doktor muaeyne için 10-11 gibi geliyor gelsin gitsin de bir arayayum diyorum bakalımNegatif çıkmasına çok sevindim,inşallah çıkartırlar bugün haber ver olurmu bizlerede.
Abla normalde hasta olunca üzülüyoruz böyle zamanda virüs falan daha bir ağır geliyor insana
tsk ederim balomumİnşallah sağ salim evine döner.. geçmiş olsun,
geçmiş olsun cnm
Üstteki alıntıyı yeni gördüm :skanaynen haberi yok,ispiyon edecem gerçi.
Annem evde hiç iyi değil diyim yataktanda kalkamıyor artık bilmiyorum neler yaşayacağız artık.
Hali yok hiç.
İnşallah abla bende bekliyorum şimdi doktor muaeyne için 10-11 gibi geliyor gelsin gitsin de bir arayayum diyorum bakalım
Üstteki alıntıyı yeni gördüm :skan
Allah şifa versin abla inşalalhaynen haberi yok,ispiyon edecem gerçi.
Hali yok hiç.
yaa kıyamam.. geçecek bugünler inşallah canımİnşallah canım çok bunaldı her gün konuşuyoruz ağlayacak nerdeyse sıkıntıdan
Bende üstüme alındım nedenseWc demedim dikkatini çekerim:))
Tek konuştuğum hemşire -doktor onlarında yüzünü bile göremiyorum diyor kim geliyor kim gidiyor gerçekten zorAllah şifa versin abla inşalalh
yaa kıyamam.. geçecek bugünler inşallah canım
Allah şifa versin abla inşalalh
yaa kıyamam.. geçecek bugünler inşallah canım
Bende üstüme alındım nedense
Virüslüymüş,tıklamadın insallahTeşekkürer canım sağol..
Neden kiTıklamayın sakın buna
Virüslüymüş,tıklamadın insallah