- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Desene tirlatmaya az kaldı yerim ben onuuuuBebelerle evin içinde oda oda geziyorum. Ufaklık hiç durmuyor. Ne kucakta ne yerde ne de başka bir yerde.
Dışarı da yasak. Pek vaktim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Desene tirlatmaya az kaldı yerim ben onuuuuBebelerle evin içinde oda oda geziyorum. Ufaklık hiç durmuyor. Ne kucakta ne yerde ne de başka bir yerde.
Dışarı da yasak. Pek vaktim yok
Hiç sormaDesene tirlatmaya az kaldı☺ yerim ben onuuuu
Amoooon ellerini yerim onunda oyunu o Allah'ım bian önce def etsin inşallah bu virüsü tamam canım hadi iyi geceler op kuzuyuHiç sorma
10.ayında, baya hareketli. Oyuncaktanda sıkıldı, sevmiyor. Nerde beton soguk yer oraya gidip ellerini şap şap yere vuruyor. Bende peşinde geziyorum. Çok bunaldım valla.
Daha kaç ay evde kalacağız, belli değil
Neyse ben uyanmadan yatayım, hayırlı geceler
Geçmiş olsun canım,geçenlerde benim küçük de öyle oldu iki günBana bugün uyku yok kizin ateşi var nöbetteyim
Sağol kuzum öksürükte var biyere çıktığımız yok nerden hasta oluyor anlamıyorum. İnsanda su zamanda korkuyor vallaGeçmiş olsun canım,geçenlerde benim küçük de öyle oldu iki gün
GünaydınGünaydın
Geçmiş olsun canimSağol kuzum öksürükte var biyere çıktığımız yok nerden hasta oluyor anlamıyorum. İnsanda su zamanda korkuyor valla
geçmiş olsunSağol kuzum öksürükte var biyere çıktığımız yok nerden hasta oluyor anlamıyorum. İnsanda su zamanda korkuyor valla
Amaç ne anlamadım blöf mu yapıyorlar ne ayak@Canfeb kabul edilmemiş istifa
Sokak sokak gösteriyor zaten canım vakalari girip bakabiliyorsun bizim burasi çil yavrusu gibi dagilmislar heryerde
Aynen bizim de öyle sayı falan yok ama İzmir de mesela evde yatan hastanede yoğun bakım da diye hepsi işaretliBizimki tek renk orda,ortası kırmızı kenarı yeşil
Sokak sokak gösteriyor zaten canım vakalari girip bakabiliyorsun bizim burasi çil yavrusu gibi dagilmislar heryerde
Bende vardı abla bulursam atayım :))Linki varmı sende bakayoım bende.
Bende vardı abla bulursam atayım :))
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar.