Allah razı olsun, hayırlı haberle gelde hepimiz sevinelimFakültede ki doktorum 2 isim verdi,biri abimin bulduğu,biri Hayat hastanesinden başka cerrah.Abimin buyruğuyla benim cerrah arkadasmis. GErekirse gelir para almadan ameliyatına girerim dedi,sagolsun
Dua edin yeter kuzumJenna16 cağnım jennam melek kalplim
Bizinde elimizden birşey gelirse her zaman yanındayız
Bir elin nesi var iki elin sesi var demişler
Çok iyi haber canımFakültede ki doktorum 2 isim verdi,biri abimin bulduğu,biri Hayat hastanesinden başka cerrah.Abimin buyruğuyla benim cerrah arkadasmis. GErekirse gelir para almadan ameliyatına girerim dedi,sagolsun
İnşallah sağ salim hemencecik sağlığına kavuşursunDua edin yeter kuzum
Dua edelim,1.000 tl.yeter desinAllah razı olsun, hayırlı haberle gelde hepimiz sevinelim
ilk önce moral bozmak yok. hep böyle gidecek değil. elbet düzelecek. fakültede ki doktorunla görüşebildin mi? belki bir çözüm bulunur.Aciliyeti yok,ama fiziksel olarak zorluyor,ruhsal da tabii. Fakültede oldum ilk 2 ameliyatı,yine de orda olacaktım ama,virüs patladı,belirsiz süreç basladi
İste kendisi almasa da hastane ve diğer doktor için ödemem lazım zaten,yani her halükarda o parayı vereceğim canımÇok iyi haber canım
Rabbim yüzüne gülsün, inşAllah onu bile almadan yaparlarDua edelim,1.000 tl.yeter desinAmin hemşolarin güzeli
Fakültede ki dedi zaten,bekleme,bir yolunu bul,özelde ol dedi. 2 arkadaşını önerdi sagolsunilk önce moral bozmak yok. hep böyle gidecek değil. elbet düzelecek. fakültede ki doktorunla görüşebildin mi? belki bir çözüm bulunur.
Allah şifalar versin.Aciliyeti yok,ama fiziksel olarak zorluyor,ruhsal da tabii. Fakültede oldum ilk 2 ameliyatı,yine de orda olacaktım ama,virüs patladı,belirsiz süreç basladi
O biraz zor ama ,Allah'a zor yok,inşallah canım ❤Rabbim yüzüne gülsün, inşAllah onu bile almadan yaparlar
Amin,çok teşekkür ederim.Allah şifalar versin.
İnşallah canımİnşallah sağ salim hemencecik sağlığına kavuşursun
Allah şifa versin. tez zamanda kurtulursun insallahFakültede ki dedi zaten,bekleme,bir yolunu bul,özelde ol dedi. 2 arkadaşını önerdi sagolsun
Verebilecek misiniz peki?İste kendisi almasa da hastane ve diğer doktor için ödemem lazım zaten,yani her halükarda o parayı vereceğim canım
Yok,abimi kırmamak için gidiyorum daha çok,uğraştı O kadar diye.Verebilecek misiniz peki?
Ellerine sağlık canım:)Hepinizin yazdıklarını toptan beğeniyorum ben. ( Evet beğenmek de zor oluyor ya hu parmağım uyuştu.)
Benim gözler böyle yine
Çocuğu uyuttum çaya gidiyorum.
Yemek benden çay beyden.
Nanacim bana meydan okumamişsin yine de baktım . Sadece 31A ile şehir turu yapmamisim.
Hayırlııs canım:/Yok,abimi kırmamak için gidiyorum daha çok,uğraştı O kadar diye.