Ooohhhhhoooo ablam sadece balık ekmek mi, kahve içmeye bile geliyoruzTadımlık kuzum...üç dört tane bir şey vardı içinde.
O değil de Gemlik'te ne zaman balık ekmek yedin de hele
Hadi ya bir dahakine gelirken göğsüne kırmızı bir karanfil tak da hele bakın kim gelmiş diyeyimOoohhhhhoooo ablam sadece balık ekmek mi, kahve içmeye bile geliyoruz
Mudanya, gölyazı ahiii ahiii bize gezmek olsun , gerci araba satildi simdi
Son 10 dakika
Burda yasakla ilgili anons edildi ama anlamadım uzamamistir inşallahSon 10 dakika
Eloşum seni göremez oldumSon 10 dakika
İyiyim canım benimEloşum seni göremez oldum
Mesajını okuduğumda hep uyumaya gitmiş oluyorsun
Nasılsın iyi misin
Vallaha mıBurda yasakla ilgili anons edildi ama anlamadım uzamamistir inşallah
Yasak bitti:)Vallaha mı
Eşim gitti şimdi işe ama
Bilmiyorum ne dediğini anlamadım zaten,Vallaha mı
Eşim gitti şimdi işe ama
Sultanım yeni profil yakıyorBilmiyorum ne dediğini anlamadım zaten,
Bitti canım eşim görevde o söyledi:)Bilmiyorum ne dediğini anlamadım zaten,
Ay bende inip biraz koşup cigirsam miBitti canım eşim görevde o söyledi:)
Hatta herkes dışarı çıkmaya başlamış.Dedim bizde dışarıdayız
Yok ya şaka yapıyorum bir aydır balkon dışında dışarı çıkmadımAy bende inip biraz koşup cigirsam mi
Bana bunlarla gelSultanım yeni profil yakıyor
Hic akillanmiyor bu insanlar,marketleri açmazlar gene inşallahBitti canım eşim görevde o söyledi:)
Hatta herkes dışarı çıkmaya başlamış.Dedim bizde dışarıdayız
12'de gelecekti eşim gelemedi bu saatte çıkıp ne yapıyorlarsa:)Hic akillanmiyor bu insanlar,marketleri açmazlar gene inşallah
Halay çekip kutlama bile yapıyor olabilirler12'de gelecekti eşim gelemedi bu saatte çıkıp ne yapıyorlarsa:)
5 numara çinli gibi duruyo, çıkar onu halaydanHalay çekip kutlama bile yapıyor olabilirler
Alkış yapan mı dersin, ıslık çalan mı dersin, arabayla gaza basıp müzik çalan mı dersin... Bu millet akıllanmazHalay çekip kutlama bile yapıyor olabilirler