- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.441
Ama benim fikrimce cuma günkü knuşmasndan dolayı bu istifa
Siyasette sevdiğim tek kişiydi.. Özünde bence çok iyi.. Ah bu siyaset....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama benim fikrimce cuma günkü knuşmasndan dolayı bu istifa
Siyasette sevdiğim tek kişiydi.. Özünde bence çok iyi.. Ah bu siyaset....
Bence kabul etmese medyaya duyurmazdi,Belki Erdoğan kabul etmez istifasini
Ne kadar kızsak hakkımız,adam çok iyiydi ya,ofbenim siyasete aklım yetmez. ama bir dönem hatırlarsanız acaba nerede bomba patlayacak diye korkuyorduk. hergün biryerde bombalı eylem oluyordu. suleyman soylu özellikle terör konusu da taviz vermeyen birisiydi yetkileri dahilinde.
herset karmakarışık zaten birde bu çıkti. Allah akĺi selim insanlarin yardimcisi olsun. 2 günlük sokağa çıkma yasağında ac kalacam korkusuyla 2 tane ekmeğe saldiranlar bakan istifa ettirdi helal olsun.
Ben izledim,çıktım ya,oyuzden bilmiyorum detaylariBence kabul etmese medyaya duyurmazdi,
Bu ikinci istifasiymis ben şok
Yaa çok dikkat edin .özel sağlık sigortası yaptiramiyormusunAbim gidip görüşelim diyor illaHele bu zamanda bulamam o meblağı diyorum ama.Gidecegim mecbur
Göreceli,5 binle 7 bin arası. Benim ki 7 Binlik sanırım,görünce söyleyecek canım:/Çokmu jennam
Çalışıyor olmak lazimmis onun içinYaa çok dikkat edin .özel sağlık sigortası yaptiramiyormusun
2 Nisan mıydı diye emin olamadım da,ondan sordum. Esentepe hastanesine gideceğim ben yarın
Valla bu devirde 1bin bile cok aslında.. Şu sağlığa bir çözüm bulunmalıGöreceli,5 binle 7 bin arası. Benim ki 7 Binlik sanırım,görünce söyleyecek canım:/
onunla görüşüp açıklamıstır büyük ihtimal. ben olsam o sövüp sayanlarsab birisini getiririm bakanlığa hadi al sen yap derim bakalim napacaklar.Belki Erdoğan kabul etmez istifasini
Fakültede ki doktorum 2 isim verdi,biri abimin bulduğu,biri Hayat hastanesinden başka cerrah.Abimin buyruğuyla benim cerrah arkadasmis. GErekirse gelir para almadan ameliyatına girerim dedi,sagolsunOsmangazidesin hayat daha iyi değil mi esentepede tanıdık mi var ?
O da doğru ama bir umut. Aman ,bizim millet anca boş yapsinonunla görüşüp açıklamıstır büyük ihtimal. ben olsam o sövüp sayanlarsab birisini getiririm bakanlığa hadi al sen yap derim bakalim napacaklar.
Bir yerde çalışıyor gorunsen falanÇalışıyor olmak lazimmis onun için
Ortalık çok karışık,kime nerden,ne sorsam bilemedim :/Bir yerde çalışıyor gorunsen falan
Ah böyle insanlarn var olmasııııFakültede ki doktorum 2 isim verdi,biri abimin bulduğu,biri Hayat hastanesinden başka cerrah.Abimin buyruğuyla benim cerrah arkadasmis. GErekirse gelir para almadan ameliyatına girerim dedi,sagolsun
Tabii çok,ama bu parayı 1 çantaya veren de cokValla bu devirde 1bin bile cok aslında.. Şu sağlığa bir çözüm bulunmalı
ameliyatin aciliyeti var galiba :/ fakülte hastenesinin yapamayacağı bir ameliyat mı?Tabii çok,ama bu parayı 1 çantaya veren de cok
Çok tatlı biri zaten,devleti bekleme ,özele git paran varsa dedi. 2 arkadaşının ismini verdi,daha ne yapsınAh böyle insanlarn var olmasıııı
Aciliyeti yok,ama fiziksel olarak zorluyor,ruhsal da tabii. Fakültede oldum ilk 2 ameliyatı,yine de orda olacaktım ama,virüs patladı,belirsiz süreç basladiameliyatin aciliyeti var galiba :/ fakülte hastenesinin yapamayacağı bir ameliyat mı?