Kolay gelsin :)Zamanla alisirsin hıza da:))Hepinizin yazdıklarını toptan beğeniyorum ben. ( Evet beğenmek de zor oluyor ya hu parmağım uyuştu.)
Benim gözler böyle yine
Çocuğu uyuttum çaya gidiyorum.
Yemek benden çay beyden.
Afiet olsunHepinizin yazdıklarını toptan beğeniyorum ben. ( Evet beğenmek de zor oluyor ya hu parmağım uyuştu.)
Benim gözler böyle yine
Çocuğu uyuttum çaya gidiyorum.
Yemek benden çay beyden.
Efsane 31ANanacim bana meydan okumamişsin yine de baktım . Sadece 31A ile şehir turu yapmamisim.
Amin canımHayırlııs canım:/
Nevrestecim yapınca bir rahatlama geliyor...
İlk işim 31 A olacak anlaşıldıEfsane 31A
Nanacim bana meydan okumamişsin yine de baktım . Sadece 31A ile şehir turu yapmamisim.
Mutlaka hem de :)İlk işim 31 A olacak anlaşıldı
Otobüs saatlerini ezbere biliyorumEfsane 31A
Yapsam kurtulsamNevrestecim yapınca bir rahatlama geliyor...
Ohhh derin bir nefes alıyorsun.
Çorba mi nevros, ben bugün yapacaktım sözde kabak alayim diye pazarı bekledim cuma gecesinden yasak geldi, yarın marketten alıp salı yapıp kurtulacağımYapsam kurtulsam
Rakika canm haberlerin arasnda kaynamş gelişin..hoşgeldinnnnHayırlı akşamlar
İnşaallah canım:)Benimde bu sebeple bir eksiğim var hafta içi yaparım artık:)Çorba mi nevros, ben bugün yapacaktım sözde kabak alayim diye pazarı bekledim cuma gecesinden yasak geldi, yarın marketten alıp salı yapıp kurtulacağım
Sizin oradan binince saati hiç belli olmuyor bir kere el mecbur 40 dk bekledim , normalde de 20 dk bir gelir, sizin ora sıkıntıE çok normal
Gelip gittin mi görene kadar ?Hayırlı akşamlar
Cuma günüyse hele,yürü daha iyiSizin oradan binince saati hiç belli olmuyor bir kere el mecbur 40 dk bekledim , normalde de 20 dk bir gelir, sizin ora sıkıntı
Bu çok güzel bir haber.Fakültede ki doktorum 2 isim verdi,biri abimin bulduğu,biri Hayat hastanesinden başka cerrah.Abimin buyruğuyla benim cerrah arkadasmis. GErekirse gelir para almadan ameliyatına girerim dedi,sagolsun
Amin canımBu çok güzel bir haber.
Allah iyi bir doktor nasip etsin kuzum.
Tadımlık kuzum...üç dört tane bir şey vardı içinde.Ablammmm nasıl kestaneye para verip yidiiiiinnnnn
31A benim evin oradan geçiyor