- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Amin inşallah canımAllah daha beterinden saklasın canım.Bu kadarla kurtuluruz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAllah daha beterinden saklasın canım.Bu kadarla kurtuluruz inşallah
İyiyim canım sağol hep aynı geçiyor günler:)İyiyim canım, sen nasılsın?
İnşallah canım benimHepimiz bu yıl öyle oldu ya:)
Geçecek inşaallah:)
Hiç öyle degildim halbukiYok,maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor ya,ondan dedim
Hatırladım bunu evet yaYan komşum gelmişti gece o da mutsuz du edimki bak modunu düşürme bu yıl çok güzel olacak inanıyorum kızın çocuğu ameliyat oldu,kocası bacağını kırdı hastanelerden çıkamadı
Sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor:)Çocuklar nasıl:)İnşallah canım benim
Bedevi kardeşliğiHiç öyle degildim halbuki
Bence bu yıl herkes öyle:)Bedevi kardeşliği
Ne yapayım canım bütün oyuncaklar odanın içinde kizlar oynuyor oğlan PC de herkes bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyor :))Sen ne yapıyorsun nasıl geçiyor:)Çocuklar nasıl:)
Benim doğuştan,bu yılla sınırlı değil canımBence bu yıl herkes öyle:)
Allah tan kız yüzüme vurmadıHatırladım bunu evet ya
Benimki uyumayı sevmiyor Allah'tanAz uzanayım diye yatayım dedim ,eşim gördü ben de yatayım az dedi,ben 10 dk yatıp kalktım,O 2 saattir uyuyor
BenimdeBenim doğuştan,bu yılla sınırlı değil canım
Allah kolaylık versin oğlun ders yapıyor mu:)Ne yapayım canım bütün oyuncaklar odanın içinde kizlar oynuyor oğlan PC de herkes bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyor :))
Yemek yap bulaşık yerleştir hep aynı :)
Senle ben başa baş zatiBenimde
O kadar şansız değiliz ya:)Benim doğuştan,bu yılla sınırlı değil canım
Ben o kadar şanssızım amaO kadar şansız değiliz ya:)
Öğretmenin attıklarını yapiyoriz ama eba ya yuklenenlere yetişemiyorum uyudugumuz için ,eba da sorun varmış Allah tan öğretmen giremediğimizi düşünüyor inşallahAllah kolaylık versin oğlun ders yapıyor mu:)
Bizim eba da bir şey yok öğretmen atıyor arada ben yaptırıyorum:)Daha istekli olsun diye öğretmen atmış diyorumÖğretmenin attıklarını yapiyoriz ama eba ya yuklenenlere yetişemiyorum uyudugumuz için ,eba da sorun varmış Allah tan öğretmen giremediğimizi düşünüyor inşallah