Hello hemşom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hello hemşom
Yok bu gece bitiyor ama hafta sonları tekrar olabilir:)Ne yapacağız,ya uzarsa
Nana'm nasılsınHello hemşom
Sadece haftasonları olacaksa tamam :))Yok bu gece bitiyor ama hafta sonları tekrar olabilir:)
Hello hemşom,hoşgeldinHello hemşom
Hafta sonu gezmelerine ara versinler diye olabilir.Cehalet başka bir şey:)Sadece haftasonları olacaksa tamam :))
Jennaammm
AblacımEşleri evde galiba gelemiyorlar:)
Hosgeldin hamarat hatun Dedim bu kız nerelerde :)Jennaammm
Ablacım❤❤❤
Selaaammmmm herkese benim eşim home office çalıştığı için haftaiçi bana birşey yptırmıyor, bende dün haftasonunu fırsat bilip, mutfağıma başlamştm, bugn anca bitirdim.. Mutfaktaki sandalyeleride sildim derken
Bahar temizliği moduna girdim ondan bakamadm pek
Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınBende yapmak istiyorum Ramazana doğru inşaallah:)Jennaammm
Ablacım❤❤❤
Selaaammmmm herkese benim eşim home office çalıştığı için haftaiçi bana birşey yptırmıyor, bende dün haftasonunu fırsat bilip, mutfağıma başlamştm, bugn anca bitirdim.. Mutfaktaki sandalyeleride sildim derken
Bahar temizliği moduna girdim ondan bakamadm pek
Biz onlar adına utanıyoruz,onlarda tık yok :/Hafta sonu gezmelerine ara versinler diye olabilir.Cehalet başka bir şey:)
Aynen :)Bakalım 2 hafta sonra patlama olacak mı:)Biz onlar adına utanıyoruz,onlarda tık yok :/
Bence de öyle devam eder.Yok bu gece bitiyor ama hafta sonları tekrar olabilir:)
İşte geldim burdayım devamı diğer haftasonuna.. Yapışıyorm eşimin yakasına yardm ediyor en azndanHosgeldin hamarat hatun Dedim bu kız nerelerde :)
Teşekkür ederim abla.. İnşallah..Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınBende yapmak istiyorum Ramazana doğru inşaallah:)
Bakayım hemen ,ilk kez olacak,heyecanlandım
Dur boş şeklini atayımBakayım hemen ,ilk kez olacak,heyecanlandım
Bence de öyle devam eder.
Hava guzellesince duramaz insanlar.
Ama her cuma gecesi böyle olacaksa.
Aferin,öyle rahat alıştırma,yapsın,hayat müsterekİşte geldim burdayım devamı diğer haftasonuna.. Yapışıyorm eşimin yakasına yardm ediyor en azndan
Teşekkür ederim abla.. İnşallah..
Başlayınca bitiyor ya çorap söküğü gibi :)
Benim gözümü korkutan perdeler.. Benm güneşliği ütelemek gibi takıntım var.. Ütülerim mutlaka.. Ama yağmur felan yağar onları ay sonuna brakacam
Challenge cahili benDur boş şeklini atayım