Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim ya ❤Ederim canım.Hatta inşallah unutmam ,akşam senin için fetih suresi okuyayım
Üfürükçübaşı geldi haanııımHellooo
Hellllooo babyHellooo
BirinçÜfürükçübaşı geldi haanııım
Birinç ne laBirinç
İşler kesat bu ara homeofis calisiyorum ne kadar tutarsaÜfürükçübaşı geldi haanııım
Naber canımmHellllooo baby
Sen üfür de nerden olursa olsun farketmezİşler kesat bu ara homeofis calisiyorum ne kadar tutarsa
Birinci sıradayım demek Aynı dönem bebesiyiz halbukiBirinç ne la
Seni gördüm, daha iyi oldum.Sen nasılsın kuzum ?Naber canımm
Duametre mi var,uzun mesafe nasıl oluyor?İşler kesat bu ara homeofis calisiyorum ne kadar tutarsa
Varsa ihtiyacın hemen ufureyim merak etme coronasizSen üfür de nerden olursa olsun farketmez
Eh hamd olsun ,sıkıldım bugün biraz cami acip çığlık atasim sokağa çıkıp koşup bagirasim olduğunu saymazsak iyiyim yaSeni gördüm, daha iyi oldum.Sen nasılsın kuzum ?
Yok ,ben koronayı unutmuşum ,kimse kimseye üfürmesinVarsa ihtiyacın hemen ufureyim merak etme coronasiz
Welcome to the clubBen de pek umut vaadetmiyorumEh hamd olsun ,sıkıldım bugün biraz cami acip çığlık atasim sokağa çıkıp koşup bagirasim olduğunu saymazsak iyiyim ya
Bana da oluyor aynı hislerEh hamd olsun ,sıkıldım bugün biraz cami acip çığlık atasim sokağa çıkıp koşup bagirasim olduğunu saymazsak iyiyim ya
Welcome to the clubBen de pek umut vaadetmiyorum
Ne edicez böyle bilmemBana da oluyor aynı hisler
Sokağa çıkma yasağı mı uzadı?Ne edicez böyle bilmem
Adam yarın ise gidecekti gene uzadı bir hafta