- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Eyvah,vay ki vayNe edicez böyle bilmem
Adam yarın ise gidecekti gene uzadı bir hafta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eyvah,vay ki vayNe edicez böyle bilmem
Adam yarın ise gidecekti gene uzadı bir hafta
Yok işyeri bir hafta da kapalıyız dediSokağa çıkma yasağı mı uzadı?
Benim ki de kırık bu aralar.Kırık kafalar birliği kuracağım,var mı katılmak isteyen?
SakınSokağa çıkma yasağı mı uzadı?
O değil canım:)Biri bendim duruma bakan.Ama anormal bir durum gibi algılamadım ki,ne güzel balkonda ders çalışıyorlar durumuydu
Yazdım seni listeye,tamamBenim ki de kırık bu aralar.
Seninki bayağı kırık bacım,profilinden görününüyor ,taa içi görünüyorBenim ki de kırık bu aralar.
Aynen profilimi de göstereyim bu arada inansın dedim.Seninki bayağı kırık bacım,profilinden görününüyor ,taa içi görünüyor
Aynı benYemin ediyorum ilk defa bir yeni yıla girerken bu kadar umutlu ,beklentili idim ,nereden oldum
Ahahahah 40 gün,maşallah,hatırladın mı?Yemin ediyorum ilk defa bir yeni yıla girerken bu kadar umutlu ,beklentili idim ,nereden oldum
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar
Yan komşum gelmişti gece o da mutsuz du edimki bak modunu düşürme bu yıl çok güzel olacak inanıyorum kızın çocuğu ameliyat oldu,kocası bacağını kırdı hastanelerden çıkamadıAynı ben
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin canım
Allah daha beterinden saklasın canım.Bu kadarla kurtuluruz inşallahYemin ediyorum ilk defa bir yeni yıla girerken bu kadar umutlu ,beklentili idim ,nereden oldum
Bütün bunlara sebep ben miyimAhahahah 40 gün,maşallah,hatırladın mı?
Hepimiz bu yıl öyle oldu ya:)Yan komşum gelmişti gece o da mutsuz du edimki bak modunu düşürme bu yıl çok güzel olacak inanıyorum kızın çocuğu ameliyat oldu,kocası bacağını kırdı hastanelerden çıkamadı
İyiyim canım, sen nasılsın?Hoşbulduk canım nasılsın
Yok,maşallah dediğimiz 40 gün yaşamıyor ya,ondan dedimBütün bunlara sebep ben miyim