- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.553
Geçmiş olsun Jennam. Şimdi biraz daha iyi misin Noldu kuzumBenim de,zar zor uyudum,50 kere uyandım. Şu an başım çok ağrıyor:/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun Jennam. Şimdi biraz daha iyi misin Noldu kuzumBenim de,zar zor uyudum,50 kere uyandım. Şu an başım çok ağrıyor:/
Vaaay yerimi aldım şuracıkta ablacımAkşam fazla yemeyin. Çorba ikramim olacak şifa olur inşallah.
Oy teşekkürler efenim
Antikorona süper bir çorba tatlım... Bol kepçe senin o zaman.Vaaay yerimi aldım şuracıkta ablacım
Ooo superrrr hadi gelsin bakaliiiimAntikorona süper bir çorba tatlım... Bol kepçe senin o zaman.
TarhanaAntikorona süper bir çorba tatlım... Bol kepçe senin o zaman.
Sağol canım benim Uyku düzenim bozuldu ,ondan böyleyim. Daha iyiyim şimdi tatlım şükürGeçmiş olsun Jennam. Şimdi biraz daha iyi misin Noldu kuzum
Jenna hep burda
Bana bir kase uzatsa biriTarhana
İlk banaAkşam fazla yemeyin. Çorba ikramim olacak şifa olur inşallah.
Jennam, mavi perimle beraber sıcak sıcak içireceğim ahhh ahhh...her zamanki dert niye yanımda değilsinizİlk bana
Neredesin ablacım sen keşke yakin olsaydık burdaki herkezle .valla ne iyi olurdu sıcak sicakkkJennam, mavi perimle beraber sıcak sıcak içireceğim ahhh ahhh...her zamanki dert niye yanımda değilsiniz
BilemediiiiinTarhana
Hem çok yakın hissediyorum sanki beraber yaşiyormuşuz gibi sonra bir şey oluyor bir bakıyorum herkes çok uzak...Neredesin ablacım sen keşke yakin olsaydık burdaki herkezle ☹.valla ne iyi olurdu sıcak sicakkk
Arada banada oluyor o abla. Konyadayim ablaHem çok yakın hissediyorum sanki beraber yaşiyormuşuz gibi sonra bir şey oluyor bir bakıyorum herkes çok uzak...
Tatlım Bursa/ Gemlik'teyim.
Sen neredesin ?
Biyolojik saat tarumar kuzum...Sağol canım benim Uyku düzenim bozuldu ,ondan böyleyim. Daha iyiyim şimdi tatlım şükür
Kucak dolusu selamlar Gonyamıza pericim.Arada banada oluyor o abla. Konyadayim abla
Gonyamizdanda size selamlar ablacımKucak dolusu selamlar Gonyamıza pericim.