Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yanmazBaşka turlu yakamayacagiz
2 gün sadece canım ondan sonra alışveriş yapılır:)ah ablam ahhh gormuyon mu markete pazar yalan oldu:)
yok kuzu bugun kokusu vardi ben hata esime dedim bugun sokaga cikma yasagi ilan edilebilo eksiklerimizi alalm her zamn ki gibi hakli ciktim tabi erkek mileti abartma sen nerden biliyon bilmem zivaladi deli iste bugun eminiyeten bile mesaj atmislardi ek calisma diye ski yonetimin geleceginden kendileri bi haberSonradan karar verildi demek
Aynen öyle canım:)ne demiş şair; ilim insanın cehlini alsada eseklik baki kalır.
Kafayı yemişler:)Bu ne ya millet dışarda
Resmen virüs dolaşıyor milletn arasında
2 günde çözecez virüsü
Eşimin listeler kaç haftadır hazır 12-12 ye geçerlerse nerede ne şartlarda çalışılacak belliydi:)Yani sinyaller vardı:)yok kuzu bugun kokusu vardi ben hata esime dedim bugun sokaga cikma yasagi ilan edilebilo eksiklerimizi alalm her zamn ki gibi hakli ciktim tabi erkek mileti abartma sen nerden biliyon bilmem zivaladi deli iste bugun eminiyeten bile mesaj atmislardi ek calisma diye ski yonetimin geleceginden kendileri bi haber
ablacim 12 nisanda kulucka suresinin bitimi yani o gun aciklayacaklardi ama malum bizim milet hafta sonu grzmeye bayidigi icin erkene cektiler maksimum iki hafta uzar diye dusunuyorum2 gün sadece canım ondan sonra alışveriş yapılır:)
Neyseki burası sayesinde artık herşeyi yapıyorım aç kalmayızKafayı yemişler:)
Hayırlısı canımablacim 12 nisanda kulucka suresinin bitimi yani o gun aciklayacaklardi ama malum bizim milet hafta sonu grzmeye bayidigi icin erkene cektiler maksimum iki hafta uzar diye dusunuyorum
Senin eşin dışarda canım üzülme,petrolden alır gelir eksik birşey olursayok kuzu bugun kokusu vardi ben hata esime dedim bugun sokaga cikma yasagi ilan edilebilo eksiklerimizi alalm her zamn ki gibi hakli ciktim tabi erkek mileti abartma sen nerden biliyon bilmem zivaladi deli iste bugun eminiyeten bile mesaj atmislardi ek calisma diye ski yonetimin geleceginden kendileri bi haber
Tabi ki biz her şeyimizi yaparızNeyseki burası sayesinde artık herşeyi yapıyorım aç kalmayız
aynrn bende dedim ona suan nobete beyfendi tibbi malzemeleri koruyorlar bir okulda sanirim yakaciktaEşimin listeler kaç haftadır hazır 12-12 ye geçerlerse nerede ne şartlarda çalışılacak belliydi:)Yani sinyaller vardı:)
Benimki şimdi karakolda ama görev başı verirlerse sokakta nöbet tutacak:)aynrn bende dedim ona suan nobete beyfendi tibbi malzemeleri koruyorlar bir okulda sanirim yakacikta
kv dem gorumcelerim hepsini aldilar sag olsunlar bez sut yogurt mama falan bebek onemli yoksa sogan ekmek yesen yetrSenin eşin dışarda canım üzülme,petrolden alır gelir eksik birşey olursa
Aynen canım makarna yesek ne olur:)Yada dediğin gibi:)Sağlığımız yerinde olsun:)kv dem gorumcelerim hepsini aldilar sag olsunlar bez sut yogurt mama falan bebek onemli yoksa sogan ekmek yesen yetr
benimki hep sokakta arada karakol nobeti oluyor cok nadirBenimki şimdi karakolda ama görev başı verirlerse sokakta nöbet tutacak:)
aynrn hem kilo da veririz:) gerci ben cok kiloli degilim sadece 59 kiloyAynen canım makarna yesek ne olur:)Yada dediğin gibi:)Sağlığımız yerinde olsun:)
Benimki yıllar sonra karakola yeni geçti 1.5 ay oldu:)Gerekirse çıkıyorlar:)benimki hep sokakta arada karakol nobeti oluyor cok nadir