- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Allah seni yaBirşey olmadı kaldığım yerden üzgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni yaBirşey olmadı kaldığım yerden üzgünüm
Sende bir mahalleye bir buraya yetişmeye çalışıyor garibimHerkesin bi yere gitmesi daha korkunç ya
Kıyamet gibi herkes sokakta.
E nerde kaldı sosyal mesafe
İyi bari,bir an üzüldün sandımYeni Birşey olmadı
Kaş yaparken göz cikarmakMarketler sokaklar kalabaliktan gecilmiyormus 5-6 güne vaka sayısı artar
Bide wp var sormaSende bir mahalleye bir buraya yetişmeye çalışıyor garibim
Üzüldüm zatenİyi bari,bir an üzüldün sandım
Kız burda sokaklar kuyruk diyorumMarketler sokaklar kalabaliktan gecilmiyormus 5-6 güne vaka sayısı artar
Neye üzüldün,fırınlar açık olacak diye mi ?:/Üzüldüm zaten
Haber verilse idi daha iyi olurdu millet ususmezdi böyleKız burda sokaklar kuyruk diyorum
Evet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birindenNeye üzüldün,fırınlar açık olacak diye mi ?:/
Her yer öyle Burasıda öyleymişKız burda sokaklar kuyruk diyorum
Ekmek araçları olacakmış demek sokak sokak gezecek:)Evet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birinden
Allah korusun,olmaz inşallah bir seyEvet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birinden
O araçlar yemek şirketlerine marketlere hastanelere falan gidiyor normaldeEkmek araçları olacakmış demek sokak sokak gezecek:)
Aminnn canımAllah korusun,olmaz inşallah bir sey
Nasıl olacak bilemedim:)İçişleri bakanı öyle dedi:)O araçlar yemek şirketlerine marketlere hastanelere falan gidiyor normalde
Olmaz olmaz,Allah korur .Aminnn canım
Bakalım yarın ola hayrola , ıslak mendilii bitti çocuğun petrolde vardır umarımNasıl olacak bilemedim:)İçişleri bakanı öyle dedi:)