- 24 Eylül 2018
- 97.233
- 292.582
Erken vakit niye söylenmedi ki,bakan açıklarken söyleseydi keskeBakalım yarın ola hayrola , ıslak mendilii bitti çocuğun petrolde vardır umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken vakit niye söylenmedi ki,bakan açıklarken söyleseydi keskeBakalım yarın ola hayrola , ıslak mendilii bitti çocuğun petrolde vardır umarım
İnşaallah canım :/Bakalım yarın ola hayrola , ıslak mendilii bitti çocuğun petrolde vardır umarım
Sonradan karar verildi demekErken vakit niye söylenmedi ki,bakan açıklarken söyleseydi keske
HerhaldeSonradan karar verildi demek
Başka türlü yanmaz
aptallık doğuştan mı sonradan mı kazanılıyor onu düşünüyorum. birde kalıtsal mı diye düşünüyorum
Bu yöntem iyiymişBaşka türlü yanmaz
Aynen öyle oldu48 saatte ki bulaşma riskini iki saatte hallettiler
Bence kalıtsal canım:)Eğitim vs pek etkisi olmuyor:)aptallık doğuştan mı sonradan mı kazanılıyor onu düşünüyorum. birde kalıtsal mı diye düşünüyorum
Bundan sonra böyle yapalımBu yöntem iyiymiş
Niye canım ya görürüz inşaallahbu corbalara iyi bakalim malum biraz goremeyecegiz gibi
aptallık doğuştan mı sonradan mı kazanılıyor onu düşünüyorum. birde kalıtsal mı diye düşünüyorum
Başka turlu yakamayacagizBundan sonra böyle yapalım
ah ablam ahhh gormuyon mu markete pazar yalan oldu:)Niye canım ya görürüz inşaallah
ne demiş şair; ilim insanın cehlini alsada eseklik baki kalır.Bence kalıtsal canım:)Eğitim vs pek etkisi olmuyor:)