- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.150
- 43
Ama emekli olamaz canım çocuklar daha küçük:)Memlekete yeni geldi yaş haddi dolana kadar çalışacak:)ablammm ohhh ne guzel ondan sonra tatil yapin bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama emekli olamaz canım çocuklar daha küçük:)Memlekete yeni geldi yaş haddi dolana kadar çalışacak:)ablammm ohhh ne guzel ondan sonra tatil yapin bol bol
enişteye yaşlı dedi yerin kulağı var duymasin sonraNe oldu:)
Yüzüne söylüyorum sorun değilenişteye yaşlı dedi yerin kulağı var duymasin sonra
İşyeri farklı bir ilçede hata diğer il sınırı diyeyim çok normal inanmamalariPatrona ne diyecek:)
Sağlık çalışanları kdar işleri zorBenimki şimdi karakolda ama görev başı verirlerse sokakta nöbet tutacak:)
Ciddimi ablaSokağa çıkma yasağının cezası hapismiş
O zaman sıkıntıİşyeri farklı bir ilçede hata diğer il sınırı diyeyim çok normal inanmamalari
Canfeb hep gülüyon zati azcık arka çık dün kafamızı tokuşturdular burdaYüzüne söylüyorum sorun değil
Bencede öyle olur.Orası doğru ama markete çıkma şansı verilir:)Yani izinli dışarı çıkılır tamamen yasak olmaz:)
vallah enistemizi taktir ettim helal olsunnnAma emekli olamaz canım çocuklar daha küçük:)Memlekete yeni geldi yaş haddi dolana kadar çalışacak:)
12 -12 ye dönmüşlerhahayy kp yukardan bagiriyor gorumcemlere eliniIzi yikayinnn markete giriler diye;(
Sağol canım:)vallah enistemizi taktir ettim helal olsunnn
Ben sana küstüm sen benim yemeğimi beğenmedinCanfeb hep gülüyon zati azcık arka çık dün kafamızı tokuşturdular burda
Hayırlısı artıkBencede öyle olur.
Hakettin:)Canfeb hep gülüyon zati azcık arka çık dün kafamızı tokuşturdular burda
Anammmm mapus kapılarında mi bekliycem ben erimiO zaman sıkıntı
hangisi o. nasıl beğenmemişim. tez kellem vurulaBen sana küstüm sen benim yemeğimi beğenmedin
Beni beniiiBen sana küstüm sen benim yemeğimi beğenmedin
bende şaka yapmam dahaHakettin:)