Yonetime Sesleniyorum

ben konuyu kapatayım arkadaşlar. yönetimle alakalı konu açmak yasak. ayrıca konuyu adminlere bildireyim. online olduklarında gereken neyse yaparlar zaten

Etnik kimlikler uzerinden yapilan yorumlarda cag disi, rencide edici soylemler ve bunun neden oldugu gereksiz kirilmalar olabiliyor. Bu da tansiyonu yukselterek forumun kalitesini ciddi anlamda dusuruyor.

Dini konular nasil bdv'nin kirmizi cizgisi gibi addediliyorsa, etnik konularin da bu sekilde gorulmesi gerektigine inaniyorum.

Ayrica, bakin bir konu actim, bazi arkadaslarin yorumlarindan da gorebileceginiz gibi, usluplar cok cirkin. Kimse actigim konuya yorum yapmak zorunda olmadigi gibi, buranin agasi da degil. Bu konuda gerekli uyarilari yapabilir misiniz rica etsem?
Sayın hepii,
dini konular evet yasak," Dualarımız Sizinle" bölümü dışında dini konu ve yorumlara yasaklama getirdik mecburen, çünkü din çok hassas bir konu, saygısızlık veya hoşgörüden uzak yorumlar sebebiyle tartışmalar çıkıyor ve maalesef insanlar birbirini hadleri olmasa da yargılayıp yaftalayabiliyor.
Hangi din, mezhep olursa olsun, isterse ateist, deist olsun insanların ne inançlarına ne de görüşlerine saygısızlık yapılmasını istemediğimizden konuşulmaması daha uygun bulunduğundan yasaklandı.
Geçmişte yaşanılan kötü tecrübelerde var temelinde...

Etnik kökenlerle ilgili konularda ise biraz daha esnek davranıyoruz çünkü üye konusunu açarken bir sıkıntısını dile getirmeyi amaçlıyor, kültür farklılıkları olursa ne gibi sorunlar yaşayacağını öğrenmek istiyorsa saygı çerçevesinde görüş almasına bir mani yok lakin bu tip konular içinde Irkçılık, nefret söylemleri, mesnetsiz ithamlar, hakaret vb olursa lütfen bildirim yapın.
Bildirilen her yorum değerlendirilir, site kuralları ve yasalarca uygunsuz olan mesajlara gereken yapılır.

X