Yonetime Sesleniyorum

Kadinin biride gelsin ben kurdum ailem turk sevgilimi istemiyor desin odeselim bumudur?
Birde kurt baska terorist baska...
Ha bencede turk -kurt evliligi zor ayni kulturden evlilikler bile zorkan buda dipnot.

Dini konular acmak cesitli sebeplerden dolayi nasil yasaklanmissa, etnik temali konularin acilmasina da musaade edilmemesi gerektigine inaniyorum.

Gerekli duzenlemeyi yapabilir misiniz?
etnik kökenle neyi kastediyorsunuz. zaten ırkçılıkla alakalı konularda yasak. ve kapanıyor

Son düzenleme:
İşine bak ya birde soruyor kuyrugunu sikistiran " yonetimee" diye konu aciyor zaten bu aralar.. kadar cok biliyorsunuz
Gidin yonetime yazin onlar uygun gorurse zaten duyurulur bi sekilde
Kendinizi ne saniyorsunuz anlamadim gitti..
Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz.Hoşunuza gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsiniz. Illa atarcanlık yapacaksınız,ortalık karışacak...Ben de arkadaşım gibi düşünüyorum böyle Kasıtlı konular açılmasın lütfen !!!

Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz.Hoşunuza gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsiniz. Illa atarcanlık yapacaksınız,ortalık karışacak...Ben de arkadaşım gibi düşünüyorum böyle Kasıtlı konular açılmasın lütfen !!!

Hosuma gitmeyen herseye susman ben , cok konusacagina yorumum hosuna gitmediyse sen sussaydin
Yonetim gormuyor mu neyin ne oldugunu, sitede bir haber degiller heralde dimi onerisi olanda mesaj atabiliyor oyle bir yasak yok degil mi ? Rahatsiz olan bildirir
kafasina esen bdvye gelip yonetimde yonetim diye konu aciyor
Bu ne ya

Etnik kökenle ilgili derken neyi kastettiniz? Mesela zaten hiç bir kökene saygısızlık yapılmasına da tolere edilmiyor. Ama kimi insanlar en ufak şeyden bile nem kapıyor. Mesela, "sevgilim Kürt, ben değil" desen savunmaya geçiyor, bazı kelimelere hakaret muamelesi yapılıyor boşa. Durum buysa yapacak bir şey yok, buluttan nem kapmayacaksınız.

Hosuma gitmeyen herseye susman ben , cok konusacagina yorumum hosuna gitmediyse sen sussaydin
Yonetim gormuyor mu neyin ne oldugunu, sitede bir haber degiller heralde dimi onerisi olanda mesaj atabiliyor oyle bir yasak yok degil mi ? Rahatsiz olan bildirir
kafasina esen bdvye gelip yonetimde yonetim diye konu aciyor
Bu ne ya
Gerekirse yönetime de yazılır ,buraya da yazılır bu Kişilerin insiyatifindedir kimseyi ilgilendirmez hoşuna gitmese bile...

Etnik temalı konularda yasak zaten. Kürt-Türk Alevi-sünni tarzı ayrımlar polemik malzemesi yapıldığında kapatılıyor mutlaka.

etnik kökenle neyi kastediyorsunuz. zaten ırkçılıkla alakalı konularda yasak. ve kapanıyuor

Etnik kimlikler uzerinden yapilan yorumlarda cag disi, rencide edici soylemler ve bunun neden oldugu gereksiz kirilmalar olabiliyor. Bu da tansiyonu yukselterek forumun kalitesini ciddi anlamda dusuruyor.

Dini konular nasil bdv'nin kirmizi cizgisi gibi addediliyorsa, etnik konularin da bu sekilde gorulmesi gerektigine inaniyorum.

Ayrica, bakin bir konu actim, bazi arkadaslarin yorumlarindan da gorebileceginiz gibi, usluplar cok cirkin. Kimse actigim konuya yorum yapmak zorunda olmadigi gibi, buranin agasi da degil. Bu konuda gerekli uyarilari yapabilir misiniz rica etsem?

Etnik kimlikler uzerinden yapilan yorumlarda cag disi, rencide edici soylemler ve bunun neden oldugu gereksiz kirilmalar olabiliyor. Bu da tansiyonu yukselterek forumun kalitesini ciddi anlamda dusuruyor.

Dini konular nasil bdv'nin kirmizi cizgisi gibi addediliyorsa, etnik konularin da bu sekilde gorulmesi gerektigine inaniyorum.

Ayrica, bakin bir konu actim, bazi arkadaslarin yorumlarindan da gorebileceginiz gibi, usluplar cok cirkin. Kimse actigim konuya yorum yapmak zorunda olmadigi gibi, buranin agasi da degil. Bu konuda gerekli uyarilari yapabilir misiniz rica etsem?
lütfen o mesajları kibleyin. adminler görünce gerekeni yapacaklardır. uyarıları mune ve kazen verir. ben konunuza bakıp kuralları yazarım yinede.

Bir takipcim daha cikti. Populerligim artmakta. Oleyyy! :)

Actigin konulari takip etmiyorum baskasinin konusunda daha once sizin konunuza yorum yapmis uyeyle olan yazismalari gordum
Populeriten rezilliklerinle artmasina seviniyorsan yuzune tukursem yarabbi sukur diyeceksin heralde

X