Olacak gibi degil ki kizilca.
O da yasak zaten birtanemm
Kib yap kapanirBen neredeyse her gun bir konu goruyorum ama.
Kib yap kapanir
etnik kökenle neyi kastediyorsunuz. zaten ırkçılıkla alakalı konularda yasak. ve kapanıyorDini konular acmak cesitli sebeplerden dolayi nasil yasaklanmissa, etnik temali konularin acilmasina da musaade edilmemesi gerektigine inaniyorum.
Gerekli duzenlemeyi yapabilir misiniz?
Hangi konuyu acacagimi size mi soracagim hanimefendi?
Bu atar halinizi neye borclusunuz? :)
Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz.Hoşunuza gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsiniz. Illa atarcanlık yapacaksınız,ortalık karışacak...Ben de arkadaşım gibi düşünüyorum böyle Kasıtlı konular açılmasın lütfen !!!İşine bak ya birde soruyor kuyrugunu sikistiran " yonetimee" diye konu aciyor zaten bu aralar.. kadar cok biliyorsunuz
Gidin yonetime yazin onlar uygun gorurse zaten duyurulur bi sekilde
Kendinizi ne saniyorsunuz anlamadim gitti..
Pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz.Hoşunuza gitmediyse cevap yazmak zorunda değilsiniz. Illa atarcanlık yapacaksınız,ortalık karışacak...Ben de arkadaşım gibi düşünüyorum böyle Kasıtlı konular açılmasın lütfen !!!
Gerekirse yönetime de yazılır ,buraya da yazılır bu Kişilerin insiyatifindedir kimseyi ilgilendirmez hoşuna gitmese bile...Hosuma gitmeyen herseye susman ben , cok konusacagina yorumum hosuna gitmediyse sen sussaydin
Yonetim gormuyor mu neyin ne oldugunu, sitede bir haber degiller heralde dimi onerisi olanda mesaj atabiliyor oyle bir yasak yok degil mi ? Rahatsiz olan bildirir
kafasina esen bdvye gelip yonetimde yonetim diye konu aciyor
Bu ne ya
Gerekirse yönetime de yazılır ,buraya da yazılır bu Kişilerin insiyatifindedir kimseyi ilgilendirmez hoşuna gitmese bile...
etnik kökenle neyi kastediyorsunuz. zaten ırkçılıkla alakalı konularda yasak. ve kapanıyuor
Bize sormayacaksin tabiki ama sonra gelen yorumlari gorup gunlerce hazimsizlik cekiyorsunuz :)
Atarim dogal halimden..
lütfen o mesajları kibleyin. adminler görünce gerekeni yapacaklardır. uyarıları mune ve kazen verir. ben konunuza bakıp kuralları yazarım yinede.Etnik kimlikler uzerinden yapilan yorumlarda cag disi, rencide edici soylemler ve bunun neden oldugu gereksiz kirilmalar olabiliyor. Bu da tansiyonu yukselterek forumun kalitesini ciddi anlamda dusuruyor.
Dini konular nasil bdv'nin kirmizi cizgisi gibi addediliyorsa, etnik konularin da bu sekilde gorulmesi gerektigine inaniyorum.
Ayrica, bakin bir konu actim, bazi arkadaslarin yorumlarindan da gorebileceginiz gibi, usluplar cok cirkin. Kimse actigim konuya yorum yapmak zorunda olmadigi gibi, buranin agasi da degil. Bu konuda gerekli uyarilari yapabilir misiniz rica etsem?
Bir takipcim daha cikti. Populerligim artmakta. Oleyyy! :)