YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Hesabın kapatılsa ne olacak? Kapatılsa da kapatılmasa da bunun hesabını vereceksin. Yaptığın şeyin affedilir bir yanı yok.

Bence hesap kapatılmasın bu işi yapmaya çalışan herkese örnek olsun bu terbiyesizin sürünüşü

Yanlış yere çattın çocuk yine diyorum güvenlik önlemlerinin ciddiye alindigi bir foruma gelip kufretmenin bedelini ödeyeceğini tahmin etmeliydin burasi ne facebook ne de twitter anında ensene binerler senin geçmiş olaylar ve davaları hakkında sana kimse birsey dememis anlaşılan ama merak etme gosterirler sana da

Dediğim gazeteci bu işte, para cezasına bile çevrilmemiş cezası. Al bak bu da senin gibi bir pisliğin sonu. Oku bu haberi. Benim fena damarıma bastın. Ben zaten çarş. günü başka birşeyden savcılığa gidecektim. İsabet oldun tam adamına denk geldin.

http://www.radikal.com.tr/hayat/nisanyana_135_ay_hapis-1134518

bugün siteye üye olmuşun burda cirit attırıcan sandım her halde ama baya sert bir yere çarptın...

ıp bir bulsun patron direk polisle muhattapsın polislere de ette o küfürleri göreyim...

Hadi hadi birazdaha zorlasak çıkacak gerçek yaşın
Cidd
Efendim özür dilerim allah rızası için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…