Spesifikinsan Almina ve Çınar ilkokula başladı! :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 14.774 678 19 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #1 Biraz da kendi yaşıtlarımızla bir araya gelelim değil mi ? 35 yaş ve üzeri bayanlar biraz laflayalım diyorum... Şimdi yatıyorum,geç bir vakit oldu...Sizleri bekliyorum önümüzdeki günlerde... Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2013
Biraz da kendi yaşıtlarımızla bir araya gelelim değil mi ? 35 yaş ve üzeri bayanlar biraz laflayalım diyorum... Şimdi yatıyorum,geç bir vakit oldu...Sizleri bekliyorum önümüzdeki günlerde...
Pepe hakikat Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 2.551 424 19 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #2 Naaaptın narmik yav....fikir güzel ama bu gruba girmeye az kaldı....bak şimdi gece gece moralim bozuldu
Naaaptın narmik yav....fikir güzel ama bu gruba girmeye az kaldı....bak şimdi gece gece moralim bozuldu
incimnaz CanArkadaşımÖzlüyorummm Kayıtlı Üye 8 Eylül 2011 3.602 30 19 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #3 SeRaMikMoZaik .!.: Biraz da kendi yaşıtlarımızla bir araya gelelim değil mi ? 35 yaş ve üzeri bayanlar biraz laflayalım diyorum... Şimdi yatıyorum,geç bir vakit oldu...Sizleri bekliyorum önümüzdeki günlerde... Genişletmek için tıkla... Ben daha 35 olmadım ama çok güzel bir topik fikri olmuş , umarım çok eğlenceli bir topic olur şimdiden iyi sohbetler topicin hayırlı olsun
SeRaMikMoZaik .!.: Biraz da kendi yaşıtlarımızla bir araya gelelim değil mi ? 35 yaş ve üzeri bayanlar biraz laflayalım diyorum... Şimdi yatıyorum,geç bir vakit oldu...Sizleri bekliyorum önümüzdeki günlerde... Genişletmek için tıkla... Ben daha 35 olmadım ama çok güzel bir topik fikri olmuş , umarım çok eğlenceli bir topic olur şimdiden iyi sohbetler topicin hayırlı olsun
Spesifikinsan Almina ve Çınar ilkokula başladı! :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 14.774 678 19 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #4 Pepe .!.: Naaaptın narmik yav....fikir güzel ama bu gruba girmeye az kaldı....bak şimdi gece gece moralim bozuldu Genişletmek için tıkla... Olur mu canım yaa..En güzel yaşlar aslında...Bu yaşa gelince göreceksin :) incimnaz .!.: Ben daha 35 olmadım ama çok güzel bir topik fikri olmuş , umarım çok eğlenceli bir topic olur şimdiden iyi sohbetler topicin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah canım..Keyifli olmasını diliyorum.Çok fazla katılım olmaz belki ama olsun :)
Pepe .!.: Naaaptın narmik yav....fikir güzel ama bu gruba girmeye az kaldı....bak şimdi gece gece moralim bozuldu Genişletmek için tıkla... Olur mu canım yaa..En güzel yaşlar aslında...Bu yaşa gelince göreceksin :) incimnaz .!.: Ben daha 35 olmadım ama çok güzel bir topik fikri olmuş , umarım çok eğlenceli bir topic olur şimdiden iyi sohbetler topicin hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah canım..Keyifli olmasını diliyorum.Çok fazla katılım olmaz belki ama olsun :)
M mogis Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 51 2 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #5 Heeyyyy.... Biri beni mi çağırdı Yas 35 yolun yarısı. O benim iste
Spesifikinsan Almina ve Çınar ilkokula başladı! :) Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 14.774 678 21 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #6 mogis .!.: Heeyyyy.... Biri beni mi çağırdı Yas 35 yolun yarısı. O benim iste Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin mogis,kendini tanıtabilir misin ? :)
mogis .!.: Heeyyyy.... Biri beni mi çağırdı Yas 35 yolun yarısı. O benim iste Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin mogis,kendini tanıtabilir misin ? :)
M mogis Guru Kayıtlı Üye 20 Mart 2009 51 2 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #7 SeRaMikMoZaik .!.: Hoşgeldin mogis,kendini tanıtabilir misin ? :) Genişletmek için tıkla... Evliyim,5 yasını doldurmuş bir oğlum var... Çalışıyorum ve bu yüzden cocuğuma anacigim bakıyor. Adanaliyim ama istanbulda yasıyorum. Yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim
SeRaMikMoZaik .!.: Hoşgeldin mogis,kendini tanıtabilir misin ? :) Genişletmek için tıkla... Evliyim,5 yasını doldurmuş bir oğlum var... Çalışıyorum ve bu yüzden cocuğuma anacigim bakıyor. Adanaliyim ama istanbulda yasıyorum. Yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim
kartanesi41 evli mutlu çocuklu Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 929 287 27 Ocak 2013 Konu Sahibi Spesifikinsan #8 slm konu açılalı epey olmuş ama pek kimse yazmamış galiba burdaki bayanlar hep 35 yaş altı bu arada bende 45 yaşındayım
slm konu açılalı epey olmuş ama pek kimse yazmamış galiba burdaki bayanlar hep 35 yaş altı bu arada bende 45 yaşındayım