• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonuna geldik

Ilk kez bukadar uzuldu yalvardi gunlerdir yalvariyor. Sizce sans vermememmi gerek?:(
Adım kadar eminim affettiginde bir süre iyi olacak ve sonrasında nasılsa bu beni affediyor ya da affeder diye yine hata yapmaya devam eder. Bu böyledir. O kadar konu okuyoruz. Ben daha gerçekten değişen bir koca görmedim. Bir insanın yapısını değiştiremezsin. Sadece ortama bir süre ayak uydurur ama yine içinde ne varsa o ortaya çıkar. Kendine yazık etmemeni öneririm.

Yeminler etti aldatmadim diye gozumun onunde olumun ustune yemin etti. 15 sene beraberiz neredeyse, sizce yapmis olabilirmi onca yil beraber oldugumuz halde? Hic beklemezdim boyle biseyi cunku bana herzaman cok duskundu off allahim
Senin Ölünün üstüne yemin etmiş olması seni gerçekten tatmin etti mi? Gerçekten mi?

Allah akıl fikir versin, ailenize de sabır. Konularınızı okudukça sinirlerim bozuluyor.

Adam seni kul la nı yor, sevmiyor , sen bunu kabullenemiyorsun, ailenin bile canina tak etmiş ama iddiaya girerim affedeceksin, çünkü alışmışsın kullanılmaya

Aldatma tabiki affedilir eşde pişman olur değişir ben bu konuda değilim sadece siz şuan maddi olarak kullanılmak için kandırıldığınızı görüyorum hatalar, kişiler söylenenler net değil .. örn. ben bu hatayı yaptım burda bu kişilerleydim özür dilerim kabul edersen devam edelim pişmanım demek başka .. onla görüşmicen buna gitmicen o ismi vermem ki bu yalan old. gösterir demekki borç tefeciye değil kumar yada gittiği yer borcu olabilir bunlar başka .. çok fazla gizem var bence

Aldatma tabiki affedilir eşde pişman olur değişir ben bu konuda değilim sadece siz şuan maddi olarak kullanılmak için kandırıldığınızı görüyorum hatalar, kişiler söylenenler net değil .. örn. ben bu hatayı yaptım burda bu kişilerleydim özür dilerim kabul edersen devam edelim pişmanım demek başka .. onla görüşmicen buna gitmicen o ismi vermem ki bu yalan old. gösterir demekki borç tefeciye değil kumar yada gittiği yer borcu olabilir bunlar başka .. çok fazla gizem var bence
Bana koydugu butun sartlari kaldirdi sadece annemlere gitmek istemedigini soyledi. Once kabul etmedim ama babam biz onun bize gelmesini zaten istemiyoruz dedi. Bende bunu esime soyledim ama simdi dusunmus ve benim icin taviz verecegini soyledigi seyleride yapmaktam vazgecmis. Bensiz oluceni sanmis ama oyle olmuyomus. Isimleri vermemek icinmi acaba diye dusunuyorum

Back