• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonuna geldik

Bu kez her istedigimi yapacagini kendi soyledi sans isterken ama ben yinede hayir dedim. Aileminde gozunde zavalli gibi olmak istememistim. 15 yasimdan beri esimleyim ama atlatir demi? Hic uzun sevgili kalan sonrada ayrilip mutlu olan varmi cevrenizde?
Atlatirim demi yazacaktim yanlis oldu

Uzman desteğı şart size .acilen doktora görünün. Yorumlara cevaplarinızı da okudum da aileniz bıkmakta geç bile kalmış. Ruh saģlığinızın iyi olmadığinı düsünüyorum. Kocanız dışında hiç var olmamışsınız 15 yaşimdan beri beraberiz diyorsunuz. O olmayınca varlığinızı sürdüremeyeceğinjzi saniyorsunuz. Siz bir bireysiniz. Bunu hatırlayın lütfen. Yazdıklarinızdan anladığim o adama donersiniz. Burada bununla ilgili destekleyici mesaj görmek istiyorsunuz. Ne istediginizden emin degilsiniz. Tekrar belirmek istiyorum acilen doktora gidin.

Uzman desteğı şart size .acilen doktora görünün. Yorumlara cevaplarinızı da okudum da aileniz bıkmakta geç bile kalmış. Ruh saģlığinızın iyi olmadığinı düsünüyorum. Kocanız dışında hiç var olmamışsınız 15 yaşimdan beri beraberiz diyorsunuz. O olmayınca varlığinızı sürdüremeyeceğinjzi saniyorsunuz. Siz bir bireysiniz. Bunu hatırlayın lütfen. Yazdıklarinızdan anladığim o adama donersiniz. Burada bununla ilgili destekleyici mesaj görmek istiyorsunuz. Ne istediginizden emin degilsiniz. Tekrar belirmek istiyorum acilen doktora gidin.
Yorumunuz icin cok tesekur ederim. Ben yanlis yapip yapmadigimi bilmek istiyorum yani neredeyse herseyimi paylastim bu sayfada. Buradaki doktor yabanci ve bizim kulturumuzu anlamiyor ve bu yuzden beni anlamiycani dusunuyorum. Sizce yalvarsada ve benimde hatalarim olmussa bile donmemekle iyimi ettim fikriniz ne bu konuda?

Bu kez her istedigimi yapacagini kendi soyledi sans isterken ama ben yinede hayir dedim. Aileminde gozunde zavalli gibi olmak istememistim. 15 yasimdan beri esimleyim ama atlatir demi? Hic uzun sevgili kalan sonrada ayrilip mutlu olan varmi cevrenizde?
Bu evlilikte mutlu muydunuz ki?
Sanmıyorum.
İnsanoğlu ana babasının ölüm acısını bile atlatıyor, koca neymiş bunların yanında?

Ha bensiz hayatın mahvolmuş ha benimle mi? Sizin hayatınız ne değersiz böyle. Kocanız beş para etmez kusura bakmayın. Adam size düzeleceğim demiyor zaten kendi kendine mahvolmasın gel ben biraz daha mahvedeyim diyor. Daha neler duyacağız acaba🤷‍♀️

Herkes neden bu kadar üzerine gitmiş bu bayanın?
Belli ki zor dönemden geçiyor yorumlarını okudum ve sizden destek bekliyor ısrarla, onu yargılamanızı değil?!
Konu sahibi güçlü durun ve psikolojik destek öneriyorum bu süreçte.
Yaşadıklarınız gelip geçici duygular merak etmeyin her gecenin bir sabahı vardır.
Allah yardımcınız olsun.

Bu evlilikte mutlu muydunuz ki?
Sanmıyorum.
İnsanoğlu ana babasının ölüm acısını bile atlatıyor, koca neymiş bunların yanında?
Demi yani insanlar ne acilae yasiyor. Buda gecer insallah:( iyiyken cok iyiydik ve cok mutluydum. Cok iyi yonleride var ama kotu anlari herseyi maf etti

Herkes neden bu kadar üzerine gitmiş bu bayanın?
Belli ki zor dönemden geçiyor yorumlarını okudum ve sizden destek bekliyor ısrarla, onu yargılamanızı değil?!
Konu sahibi güçlü durun ve psikolojik destek öneriyorum bu süreçte.
Yaşadıklarınız gelip geçici duygular merak etmeyin her gecenin bir sabahı vardır.
Allah yardımcınız olsun.
cok tesekur ederim beni anladiginiz icin. Piskologlar yabanci oldugu icin beni anlamaZlar diye korkuyorum ve o yuzden gitmek istemiyorum aslinda. Bu yasadiklarimi allah kimseye vermesin. Baba evine donmekte zormus. Insan evini duzenini kendi yatagini ozluyor. Suan yere dossek attik onda yatiyorum. Turkiyeden doner donmez amnemlerde kalmaya basladim. Esime ben daha haber etmeden esim geldi kapiya dun konustuk ve yalvardi. Ama ben hem annemler istemiyor hemde ne bilim sanki degismiycek gibi guvenmedigimden hayir dedim:( ilk kez boyle yalvarmisti ama iste olaylar boyle:(

cok tesekur ederim beni anladiginiz icin. Piskologlar yabanci oldugu icin beni anlamaZlar diye korkuyorum ve o yuzden gitmek istemiyorum aslinda. Bu yasadiklarimi allah kimseye vermesin. Baba evine donmekte zormus. Insan evini duzenini kendi yatagini ozluyor. Suan yere dossek attik onda yatiyorum. Turkiyeden doner donmez amnemlerde kalmaya basladim. Esime ben daha haber etmeden esim geldi kapiya dun konustuk ve yalvardi. Ama ben hem annemler istemiyor hemde ne bilim sanki degismiycek gibi guvenmedigimden hayir dedim:KK43: ilk kez boyle yalvarmisti ama iste olaylar boyle:KK43:
Dil biliyorsan psikolog neden anlamasın

Doktora önyargıyla bakmayın, Allah dermansız dert vermez derler. Size geleni karşılayın yoksa kartopu, çığ olur gelir. Doktor size her türlü yardım eder. Gidip yardım alın, siz onu sevgi sanıyorsunuz ancak bağımlılık gibi görünüyor. Eşiniz de bunun farkında olduğundan, elinden geleni ardına koymayacak. Çocuk var mı bilmiyorum, ancak bunları düşünemeyecek kadar yoğun bir işe girin derim.
O adam da, sizin gibi; kendisini her hatasıyla kabul edecek, göz yumacak, kadınlık yapacak bir kadın bulamayacağını bildiğinden tırmalıyor. Bugün karşısına "gel, herşeyinle kabul.," diyen başka bir kadın çıksa; yine size gelir miydi? Bir düşünün derim.

sizden parayı almak için barışmak istiyordur borcunu kapayınca aynı şeyleri yaşayacağınız çok belli .. güçlü olun biraz bırakın gitsin ..
Borcunu odemis oyle soyledi. Herseyi yaparmis benim icin ama annemgile bayramdan bayrama gelirmis bide abimlere cocuklarin dogum gunlerinde ayni gun degilde bi gun once yada sonra gidermisiz. Bunuda abimin kayinbabasi esimi kazikladi ve esim ailemede takti kafaya bisey yapmadilar diye. Ama bukadadi fazla degilmi? Ya onun yaptiklari bana?

Onlarin kulturleri bambaska o bakimdan anlamaz demek istemistim
Bunun kültürle bir ilgisi yok ki, dünyanın her yerindeki insanların beyni aynı mekanizmayla çalışıyor. Davranışlarınızı ya da düşünce şeklinizi anlamak bakımından kültür derseniz hak verilebilir. Ama siz psikologtan ziyade geri dönmenizi destekleyecek bir dost(!) arıyor gibisiniz.

Lütfen ön yargılı olmayın. Burada başka bir üye de söylemiş, 15 yaşından beri sadece kocanızla varolmuşsunuz. Bırakın birileri birey olma yolunda size rehberlik etsin. İnanın kendinizle ilgili çok şey keşfedecek ve ben bunları nasıl yaşamış, nasıl kaldırmışım ve iyi ki boşanıp hayatıma devam etmişim diyeceksiniz.

demekki sizin için herşeyi yapmazmış.. sizinle olmak için şartlar koymuş .. bence sizi çok iyi tanıyor ve nasıl olsa kandırırım diyor ..
körü körüne inanmayın derim.. sizi gerçekten seven ve sizin mutluluğunuzu isteyen çevrenizde dostunuz ..vss vardır onlara kulak verin..

Ben evde kalmiyorum annemlerdeyim turkiyeden onlarla dondum orda kaldim. Hala ben aldatmadim diyor ama bilemiyorum tabi. Bana iyi olacaksin diyin lutfen:KK43: 14 senedir beraberiz neredeyse 15 sene. O yokken sanki hersey anlamsiz gibi. Gecermi bu his?
Iyi olursun da kocan olacak kisi ile iyi olmayacagin kesin. Sen inaniyor musun cok yurekten soruyorum seni aldatmadigina

demekki sizin için herşeyi yapmazmış.. sizinle olmak için şartlar koymuş .. bence sizi çok iyi tanıyor ve nasıl olsa kandırırım diyor ..
körü körüne inanmayın derim.. sizi gerçekten seven ve sizin mutluluğunuzu isteyen çevrenizde dostunuz ..vss vardır onlara kulak verin..
Beni gercekten cok iyi taniyor:( ayrilmak cok zormus gercekten bunu anladim. Okadar sey yasatti bana, koymak istedigi sartta birazcik hakli olsa bile bunu istememesi gerekmezmi sizcede? Tum yanlislari yuzunden

Iyi olursun da kocan olacak kisi ile iyi olmayacagin kesin. Sen inaniyor musun cok yurekten soruyorum seni aldatmadigina
Emin degilim:( isimleri veririm sende abinlere bidaha gitmessen dedi ama kabul etmedim. Hem isim verince nasil emin olacam gitmedigine dedim. Ispat etmek isteseydin 5 ay once verirdi zaten sizcede oyle degilmi

Back