- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
Beni gercekten cok iyi taniyorayrilmak cok zormus gercekten bunu anladim. Okadar sey yasatti bana, koymak istedigi sartta birazcik hakli olsa bile bunu istememesi gerekmezmi sizcede? Tum yanlislari yuzunden
Maddi durumum iyi allaha sukur. Icim cok aciyor bazen nefes alamiycak gibi oluyorum. Her sartimi kabul etti ama isimleri vermiyceni eger verirse bir sene abimin evine gitmemi istemedigini soyledi bende kabul etmedim. Sen kendin isimleri vermeyi dusun dedim ama aklim cok karisik. Sans vermess ya verseydim duzelirdi benimde bi yuvam cocuklarim olurdu diye pisman olmaktan cok korkuyorum ama verirsemde ayni seyleri yasamaktan.. bu kez baska diyor ama bilmiyorum. Bu kez ciddi oldugumu anladi ama belkide o yuzden yalvardi ayaklarima kapandi resmen. Cok uzuluyorum onun icindeAlışkanlıktan dolayı ayrılamıyorsun ki bu sevgiden bile daha güçlü bir duygu... dönsen ne olacak ki sorunlarınızı kaliteli bir biçimde çözmediğiniz için o sorunlarda seninle gelicek ... eğer mutlu değilsen sebebi sensin çünkü buna sen izin veriyorsun eğer kendini değiştirmez isen bundan sonra karşına çıkacak olan kişide aynı eşin gibi biri olacak önce kendinden başla.. ne kadar önemli olduğunu hatırlat kendine bu dünyada senden başka bir sen daha yok .. belliki maddi durumunuzda iyi ama sen herşeye muhtaç gibi davranıyorsun .
Maddi durumum iyi allaha sukur. Icim cok aciyor bazen nefes alamiycak gibi oluyorum. Her sartimi kabul etti ama isimleri vermiyceni eger verirse bir sene abimin evine gitmemi istemedigini soyledi bende kabul etmedim. Sen kendin isimleri vermeyi dusun dedim ama aklim cok karisik. Sans vermess ya verseydim duzelirdi benimde bi yuvam cocuklarim olurdu diye pisman olmaktan cok korkuyorum ama verirsemde ayni seyleri yasamaktan.. bu kez baska diyor ama bilmiyorum. Bu kez ciddi oldugumu anladi ama belkide o yuzden yalvardi ayaklarima kapandi resmen. Cok uzuluyorum onun icinde
Yav insanlar kendilerini doğuran büyüten ana babas rahmetli oluyor ve onlarsiz yasayabiliyor da bir adamsiz mi yasayamiyor?? Resmen sorun dert yasayayim diye uğraşıyorsun gibi geldi. O kadar şey yaşanmış, yasamissin hala pişman olur muyum diyorsun güzel kardeşim. Bence yıllar sonra "keşke imkan varken ayrılıp kendime düzen kursaymisim' diye düşünüp pişman olacaksın. Erkek soyuna kıran mı girdi sanki? Seni daha çok sevecek el üstünde tutacak biriyle tanisacaksin belki de eğer çoluk çocuk yuva istiyorsan. Bir insan bir hatayı bir kere yapıyorsa hatadır. İkinciyi üçüncüyü yapıyorsa bu bile bile ladestir.Dun donmustum. Bir kac gun konusmadik beni blok etti sanmistim. Basi belada oldugu halde aramadim sinir olmustum. Bugun geldi konusmak icin eve gittik. Bugun bana sarilip uyicamizi zannetmis ama ben istemiyorum bu evliligi dedim. Pisman olmaktan cok korkuyorumailemdende utaniyorum artik deneyim desem. Abim zaten benim evime bidaha giremez dedi. Cocuklugum gencligim onunla gecti onsuz yapabilirmiyim kizlar lutfen bana guc verin. Kimseye icimi dokemiyorum
Ilk kez bukadar uzuldu yalvardi gunlerdir yalvariyor. Sizce sans vermememmi gerek?Yav insanlar kendilerini doğuran büyüten ana babas rahmetli oluyor ve onlarsiz yasayabiliyor da bir adamsiz mi yasayamiyor?? Resmen sorun dert yasayayim diye uğraşıyorsun gibi geldi. O kadar şey yaşanmış, yasamissin hala pişman olur muyum diyorsun güzel kardeşim. Bence yıllar sonra "keşke imkan varken ayrılıp kendime düzen kursaymisim' diye düşünüp pişman olacaksın. Erkek soyuna kıran mı girdi sanki? Seni daha çok sevecek el üstünde tutacak biriyle tanisacaksin belki de eğer çoluk çocuk yuva istiyorsan. Bir insan bir hatayı bir kere yapıyorsa hatadır. İkinciyi üçüncüyü yapıyorsa bu bile bile ladestir.
Boşanma bunu ona sağlam bir ders vermek için kullan bir daha ağzına boşanma kelimesini almasin erkekler sağlam bir şey yaşamadan ne yazık ki bir şeyleri anlayamiyorlarSelam arkadaslar. Gecenki en son konum baya yanlis anlasildi malesef. Insallah bana yardimci olacak arkadaslarim ablalarim olur cok kotuyumturkiyeden dondum. Turkideyken esimle cok kavga ettik. Donunce annemlerde kaldim ertesi gun geldi konusmak icim evimize gittik. Benden bosanmak istemedigini beni cok sevdigini bensiz yasiyamiycank soyledi ama ben bosanmak istedigimi soyledim bunu istemiyerek soyledim cunku surekli kavga oluyor ve bosanma kelimesi hep agzinda. Annemlerde bikti artik ayrilmami istiyorlar. Hem onlarda istemiyor hemde esime kac kez sans verdim batirdi diye bende istemiyom dedim ama icim yanarak. Neden bi sans daha vermiyosun dedi bende guvenmedigimi soyledim. Cok uzgunum dayamiycak gibiyim. Ilk kez bukadar usteledi ama ben hayir dedim. Son kez sarilmak istedi sarildik agladik. Benim canim cok yaniyor gecermi? Dogrumu yaptim sizce ? 14 senedir beraberiz
Of şu emojiden de bıktım böğğ geldi (Hanimlar esim her ama her istedigimi yapacagini soylemisti hatta isini bile birakacak. Sadece isimleri vermek istemiyor ve eger verirse taviz verdigi icin benimde taviz verip abimlere gitme dedigi surece gitmiycekmisim. Sizce isimleri soylemese bile sans vermem lagzimmi? Ilk kez bana yalvardi yakardi birakma beni diye neler neler soyledi benim aslinda hep duymak istedigim seylerdi. Napicam ben lutfen akil verin. Isimsiz sansmi verim yoksa isimsiz asla sans vermiyimmi? Isimler olmadan sans ver en azindan dene, bensizde mutsuzum diyosun, ozaman benimle bikere daha dene dedi. Lutfen akil verin
Tefecilere odedi borcunu. Benim kafam cok karisik cok mutsuzum allahim yardim etCidden bazı kadınlar kader kurbanı oluyor. Ama sizin gibi bazılarıda yaşadıklarını hakediyor. Adamın yemediği halt kalmamış, üstelik tefecilere düşmüş siz hala merhametliyim affetmek istiyorum diyorsunuz. Ailenize merhamet edin biraz o zaman kocanızın önünde paspas etmeyin hayatınızı, onlarıda bu üç paralık adam için üzmeyin. İki gün sonra o tefeciler ailenize ve size bulaşınca bakalım onlar sizin gibi merhametli olacaklar mı?
Az once konustuk evimizde aldi beni gittik. Senede 4 kez gidiyon abingile onada gitmemeyi cok goruyon, annengilde gorursun ama evine gidemessin ben istemedigim surece dedi ama ben oyle bisey kabul edemem dedim. O istedigim ismide bana baskasina verdirecekmis kendisi oldugunde. Suan geri annemlerin evindeyim birakti geri. Turkiyeden gelir gelmez burda kalmaya basladim ama evime gitseydim baskami olurdu acaba diye dusunmeden edemiyorum. Dun aksamda bari birgun yanimda kal sonra yine git ama birgun bari benimle kal turkiyeyede apar topar gittin zaten dedi. Bende babama sor dedim cunku bu durumda oyle bisey yapamam gibi geldi siZcede tuhaf olmazmiydi? Sen benim hala nikahli karimsin babandan iziinmi alacam bide dedi. Iki gun boyunca yalvardi ama ben onun istedigini nasil yapimki. Isimleri istemessem diger istedigim herseyi yaparmis, bari bir sure isimleri vermeden dene ne kaybedersin dedi. Bensizde mutsuzsun benlede diyosun, ozaman benimle denesen son kez daha dedi ama kabul etmedim. Icim kabul et dedi saril hic birakma dedi ama yapamadim. Lutfen bana akil verin yanlis yaptigim noktalar varmi sizce?Bu sefer ödedi borcunu, ya aynı şeyi gene yaparsa, adam 14 yılda adam olmamış, konularınıza bakarsa yapmadığını bırakmamış, hani bir hata yaptı affedeyim olayı değil yani. Ama ben senin boşanacağını falan düşünmüyorum, senin kafandan başka bir arkadaşa daha yazdım. Yapışın kocalarınuza boşamayın, siz boşanırsanız kocanız olan adam başka birinin daha canını yakacak en azından ona engel olursunuz. Madem gönüllüsünüz bunuda bir nevi kamu hizmeti gibi düşünün.
konularınızdan okuduklarımdan aklımda kalanlar kadarı ile size ve ailenize yapmadığı kalmayan hala size sahip çıkıyor diye ailenize laf söyleyen adama içiniz hala sarıl diyorsa siz koşun sarılın ve bırakmayın bencede.Az once konustuk evimizde aldi beni gittik. Senede 4 kez gidiyon abingile onada gitmemeyi cok goruyon, annengilde gorursun ama evine gidemessin ben istemedigim surece dedi ama ben oyle bisey kabul edemem dedim. O istedigim ismide bana baskasina verdirecekmis kendisi oldugunde. Suan geri annemlerin evindeyim birakti geri. Turkiyeden gelir gelmez burda kalmaya basladim ama evime gitseydim baskami olurdu acaba diye dusunmeden edemiyorum. Dun aksamda bari birgun yanimda kal sonra yine git ama birgun bari benimle kal turkiyeyede apar topar gittin zaten dedi. Bende babama sor dedim cunku bu durumda oyle bisey yapamam gibi geldi siZcede tuhaf olmazmiydi? Sen benim hala nikahli karimsin babandan iziinmi alacam bide dedi. Iki gun boyunca yalvardi ama ben onun istedigini nasil yapimki. Isimleri istemessem diger istedigim herseyi yaparmis, bari bir sure isimleri vermeden dene ne kaybedersin dedi. Bensizde mutsuzsun benlede diyosun, ozaman benimle denesen son kez daha dedi ama kabul etmedim. Icim kabul et dedi saril hic birakma dedi ama yapamadim. Lutfen bana akil verin yanlis yaptigim noktalar varmi sizce?
Lutfen kizmayin soylediklerimin normal olmadigini biliyorum ama aklimdan geciyor bunlar engel olamiyorum. Esimin cok iyi yonleride var ailemde soyluyor bunu ama iyi seyler kotu seyleri herzaman kapatamiyo galibakonularınızdan okuduklarımdan aklımda kalanlar kadarı ile size ve ailenize yapmadığı kalmayan hala size sahip çıkıyor diye ailenize laf söyleyen adama içiniz hala sarıl diyorsa siz koşun sarılın ve bırakmayın bencede.
zaten vereceksin. sen aldatilmayi sindirmis bir insansin,, tefeciyi mi yutamican allasen...Ilk kez bukadar uzuldu yalvardi gunlerdir yalvariyor. Sizce sans vermememmi gerek?
Yeminler etti aldatmadim diye gozumun onunde olumun ustune yemin etti. 15 sene beraberiz neredeyse, sizce yapmis olabilirmi onca yil beraber oldugumuz halde? Hic beklemezdim boyle biseyi cunku bana herzaman cok duskundu off allahimzaten vereceksin. sen aldatilmayi sindirmis bir insansin,, tefeciyi mi yutamican allasen...
Ver rahatlaHanimlar esim her ama her istedigimi yapacagini soylemisti hatta isini bile birakacak. Sadece isimleri vermek istemiyor ve eger verirse taviz verdigi icin benimde taviz verip abimlere gitme dedigi surece gitmiycekmisim. Sizce isimleri soylemese bile sans vermem lagzimmi? Ilk kez bana yalvardi yakardi birakma beni diye neler neler soyledi benim aslinda hep duymak istedigim seylerdi. Napicam ben lutfen akil verin. Isimsiz sansmi verim yoksa isimsiz asla sans vermiyimmi? Isimler olmadan sans ver en azindan dene, bensizde mutsuzum diyosun, ozaman benimle bikere daha dene dedi. Lutfen akil verin
Demek sizin ölünüzün üstüne yemin etti. O kadar büyük yemin diyosun. İlginçYeminler etti aldatmadim diye gozumun onunde olumun ustune yemin etti. 15 sene beraberiz neredeyse, sizce yapmis olabilirmi onca yil beraber oldugumuz halde? Hic beklemezdim boyle biseyi cunku bana herzaman cok duskundu off allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?