Parayi biyerden borc bulup odemis. Annemler yardim edicekti ama ben imza istemistim odiycene dair cunku bosanma lafi geciyordu surekli. Sonra bizimkiler imza gerekmez dediler esimde bana hayvanlik etmedi annenler senin gibi o pislik sende olur anca dedi. Bende me bilim soyledim babama oyle dedigini babamda tek kurus vermem ben ona dedi. Dahada buyudu olay bu duruma geldikEsiniz tefeci isini cozemedi mi ?
Alacaklari ne oldu ?
Bak guzel kardesim.Benim esiminde basina bu tarz seyler geldi. Kandirildi, dolandirildi... derken baya yuklu borclandik. Babam kredi cekti 2 bucuk yildir oduyoruz. Sonra bu insanlar pesimizi birakmadi. Alacak verecek derken baktik olmadi. Karakola gidip gerekli sikayetlerimizi yaptik. Farkli bir sehire tasindik. Ikimiz el ele verdik calistik , toparlandik. Cok sukur simdi iyiyiz. Babama cektigimi krediyi de duzenli oduyoruz.Parayi biyerden borc bulup odemis. Annemler yardim edicekti ama ben imza istemistim odiycene dair cunku bosanma lafi geciyordu surekli. Sonra bizimkiler imza gerekmez dediler esimde bana hayvanlik etmedi annenler senin gibi o pislik sende olur anca dedi. Bende me bilim soyledim babama oyle dedigini babamda tek kurus vermem ben ona dedi. Dahada buyudu olay bu duruma geldik
Bosanma kelimsini kullanmisti yine. Bende odemez belki diye oyle demistimBak guzel kardesim.Benim esiminde basina bu tarz seyler geldi. Kandirildi, dolandirildi... derken baya yuklu borclandik. Babam kredi cekti 2 bucuk yildir oduyoruz. Sonra bu insanlar pesimizi birakmadi. Alacak verecek derken baktik olmadi. Karakola gidip gerekli sikayetlerimizi yaptik. Farkli bir sehire tasindik. Ikimiz el ele verdik calistik , toparlandik. Cok sukur simdi iyiyiz. Babama cektigimi krediyi de duzenli oduyoruz.
Siz esinize guvenmiyor musunuz da imzali kagit istiyorsunuz ?
Iscilerin maasini odiyememisti o yuzden almisPara nereye gitti neden bu kadar çok borc oldu ?
Off cok kotuyum ama haklisinizda. Simdide tehdit ediyor beni. Azraili gonder yoksa ben geliyom almaya felan diye baya sacmaliyor. Bisey kullanmis galiba cunku hic normal degil soyledikleri. Korkuyorumda ailemden birine bisey yapmaya kalkar felan diyeBarısın
Bosanmayı agzından dusurmeyen, kendisini nimet sanıp sizi her fırsatta ayrılıkla tehdit eden adamla Barısın ki barısacaksınız da
Cunku kendinize reva gordugunuz bu.
Dramla beslenmekte son zamanda moda oldu SON KEZ SARILMAK ISTEDİ SARILDIK AYRILDIK.... Nedense gözlerim nemlenmedı
Ona bosanmak istedigimi soyledim ama onu hala seviyorum iste gecmiyoBu adam kumar oynuyor erotik masaj salonlarına gidiyor tefecilerden para alıyor ama sen boşanmak istemiyorsum boşanma bence de hakediyorsunsarıl ağla ühüüü çok duygusal
Ben evde kalmiyorum annemlerdeyim turkiyeden onlarla dondum orda kaldim. Hala ben aldatmadim diyor ama bilemiyorum tabi. Bana iyi olacaksin diyin lutfenSana inanmiyorum bir kadinin gururunu ayaklar altina almasini hayretle izliyorum. Kocanin yemedigi halt yok hala nasıl seviyosun pessss.. hakaret küfür ahlaksızlık masaj salonlarinda aldatmalar. Bunlari bildigin halde nasil ayni yerde yatiyorsunuz anlamadim. Sen bosanmazsin bacim sen alismissin.. bosuna kandirma kendini bizi.
15 senedir beraberiz neredeyse. Bide ben asiri merhametliyim ve bu huyumdan nefrer ediyorum. Off allahim bana guc ver. Hem ailem bundan adam olmaz dedi hemde ben cok sans verdim ama surekli bosanacaz dedi buyuk kavgalarda. Bu kez ilk kez yalvardi bosanmiyalim diye. Ilk kez bi sans istedi benden ve ben vermedim. Diger sans verdiklerimde boyle olmamisti hic. Hayatimi maf ettin bundan sonrada hic iyi olmiycak gibi bisey demistim. Oda ozaman ha bensiz hayatin maf olmus ha benle, neden bikere daha denemiyoruz dedi. Bende sana guvenmiyorum dedim ama icim yanarak cok uzgunumYolun sonuna gelmeyi bırakın, daha yola hiç başlamamıssınız bile... Erkeklerin beyine dayanamısyorsunuz, size her şeyi yasatsınlar sonra ben seni çok seviyorumlar kandırmacalar.... İnanma
Çok mu hoşunuza gidiyordu kumar oynayan erotik koca?Ben evde kalmiyorum annemlerdeyim turkiyeden onlarla dondum orda kaldim. Hala ben aldatmadim diyor ama bilemiyorum tabi. Bana iyi olacaksin diyin lutfen14 senedir beraberiz neredeyse 15 sene. O yokken sanki hersey anlamsiz gibi. Gecermi bu his?
Bu kez her istedigimi yapacagini kendi soyledi sans isterken ama ben yinede hayir dedim. Aileminde gozunde zavalli gibi olmak istememistim. 15 yasimdan beri esimleyim ama atlatir demi? Hic uzun sevgili kalan sonrada ayrilip mutlu olan varmi cevrenizde?Çok mu hoşunuza gidiyordu kumar oynayan erotik koca?
Sizi büyüten aileniz ağzınıza tükürse evi terkeder polise gidersiniz. El oğlunun pipisi ne kadar kıymetliyse ayrılamam, seviyorum diye utanmadan ağlıyorsunuz. Öncelikle bu sevgi değil kötü alışkanlık. O yüzden zorlanıyorsunuz çünkü alışkanlıkları terketmek zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?