yolun başındayim önce 25 kilo...

Mesevocum bilmiyordum kabızlık yaptığını ya ferro saol kullanıyorum bide inat ağzını açmıyor manasına koyuyorum ondan mi ji bugun okadar coj zorlandiki ksn trr icinde kaldi yavrum.bizim d işi çıkmadi dün eşim bi vitamin aldı içinde d Vit c vitamin i varmış ilk defa başladım.
peki ne zamandır kullanıyosun ferro sanolu? dvit c dediğin d vitamini herhalde dimi?

Çok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.
peki ne zamandır kullanıyosun ferro sanolu? dvit c dediğin d vitamini herhalde dimi?
Mesevocum ferro yu 4aylik olunca verdiler önceleri çok düzgün kullandım ama iki aydır düzenli vermedim hic:KK43:( yanlış yazdım cnm sadece d vitamini değil içinde hem d c ve sanırım a vitamin I de varmis.
Sende kullanıyorsun demi d Vit kan ilacini

herkesin minigi hasta galiba Allah şifa versin hepsine...bebek hasta oldu mu tüm huzur gidiyor insanda :KK43: inşaAllah cabucak atlatırlar ya...

Bana gelince günlerim dolu dolu ama boş geçiyo nasıl oluyo anlamıyorum yapmam gereken hiçbişeyi tamamlayamadan ama hiç oturmadan akşam oluyo :KK43: kendime bi düzen program yapmalıyım zaten plan yapıp uydum mu hem içimde rahat ediyo...

akşam yemeginde çorba ve patatesli tavuk yedim yanında salata ile...
yarında niyetlenmeyi düşünüyorum gece bişey yermiyim yoksa bu yemekle oruç mu tutarım bilmem...

Ewet ya hepimizin çocuğu hasta ALLAH tüm masum çocuklara sağlık versin sağlıktan önemli bişey yok gerçekten
Ne güzel ya ben de tutsam aslında çok iyi olacak kaldı mı kalıyo Oruçlar.

Ayyy kızlar tartı ya az kaldı :))
Evde elektrikler kesikti çalışmadım falan diye bahane uydursam olmayacak korkuyorum :KK70:

herkesin minigi hasta galiba Allah şifa versin hepsine...bebek hasta oldu mu tüm huzur gidiyor insanda :KK43: inşaAllah cabucak atlatırlar ya...

Bana gelince günlerim dolu dolu ama boş geçiyo nasıl oluyo anlamıyorum yapmam gereken hiçbişeyi tamamlayamadan ama hiç oturmadan akşam oluyo :KK43: kendime bi düzen program yapmalıyım zaten plan yapıp uydum mu hem içimde rahat ediyo...

yarında niyetlenmeyi düşünüyorum gece bişey yermiyim yoksa bu yemekle oruç mu tutarım bilmem...
Canım ALLAH derman siz dert vermesin inşallah Hayırlı zamanda düzelir. Bizde dua ederiz yavrun için..
Evet uzecim diğer kol gibi olmasada amelyat ve fizikle düzelir inşallh sabır gerek.Allah razı olsn hepinzden

Evde elektrikler kesikti çalışmadım falan diye bahane uydursam olmayacak korkuyorum :KK70:
Evet az kaldı ama ben çok kaçamak yaptm bugn eşim kaç zamandr almadğnı almş sanki inat gibi lokum ben tatlı canavarı bi tanecik derken 6 tane yedim :mad:artk sonniki gün spor bol su toparlamaya çalışrm

Allah kabul etsin vallahi kıskandm bendemi tutsam acaba borçlarımda çok bir başlayınca bırakasn gelmez değilmi

Kızlar herkes uyudu galiba benmki iki gndür zor uyuyor yani şu an okadar yoruldm acıktm ama cıss bu saatte bişry yemek yok tabii zaten çok kaçamsk yaptm bugn suda az içiyorm. brnde şişe yapıcam yoksa aklıma gelmiyor.hayırlı geceler hayırlı cumalar hepinize

Bende bugün başladım yazında yaptım biraz kilo verdim ama şimdi dahada vermeliyim 76 kilodan 65 e düşmem lazm hızlı bi şekilde ayrıca ağzımda teller var dahada çirkin görünmek istemiyorum

Ewet ya hepimizin çocuğu hasta ALLAH tüm masum çocuklara sağlık versin sağlıktan önemli bişey yok gerçekten
Ne güzel ya ben de tutsam aslında çok iyi olacak kaldı mı kalıyo Oruçlar.

aynen öyle kaldı mı kalıyor hele şimdi günlerde uzamaya başladı yavaş yavaş tutim dedim...
Ama bugün tutmadım :KK43:

Allah kabul etsin vallahi kıskandm bendemi tutsam acaba borçlarımda çok bir başlayınca bırakasn gelmez değilmi

Aynen öyle başladın mı arkası geliyo ben bugünde niyet edicektim ama tüm gün dışarda olacagım için eşim istemedi...zorlanırsın yorulursun dedi...haklıda evdeyken tutim ben en iyisi :)

Kızlar herkes uyudu galiba benmki iki gndür zor uyuyor yani şu an okadar yoruldm acıktm ama cıss bu saatte bişry yemek yok tabii zaten çok kaçamsk yaptm bugn suda az içiyorm. brnde şişe yapıcam yoksa aklıma gelmiyor.hayırlı geceler hayırlı cumalar hepinize

benim minik 7 aylık...6.aya girdiğinden beri uykuları acayip huzursuz sürekli aglıyo ve gece uyumamız 2 3 ü buluyo :KK43:
İnşaAllah gecici bi dönemdir hasta olmasınlarda bunlara dayanılır...

Herkese hayırlı ve musmutlu sabahlar :)
Şuan gözlerimden uyku aksa da yapmam gereken sıralanmış bir sürü iş için gözkapaklarımın yogun baskısına dayanmalıyım:KK53:

Cuma tartı günü olan başka bi topikte daha yazdıgım için bugün tekrar tartılıcam dünden bugüne neler olmuş yazarım :)

Ha bu arada gecmişe bakarken gözden kaçırmış olabilirim ama sanırım tartı pazar günü...
Bana çok ters bi günmüş gibi geldi.... ne kadar olsa da haftasonu eşler gezmeler derken kaçamak oluyo ve o kaçamakların hemen üstüne tartıya çıkmak cesaret işi tebrik ediyorum hepimiziii:KK73:

Veeee son olarak tabloya baktım daaa masaAllahım varmışş en fazla benim hatta 90 lu kglarda tek beniimmm:KK61::KK61:

Şuan gözlerimden uyku aksa da yapmam gereken sıralanmış bir sürü iş için gözkapaklarımın yogun baskısına dayanmalıyım:KK53:

Cuma tartı günü olan başka bi topikte daha yazdıgım için bugün tekrar tartılıcam dünden bugüne neler olmuş yazarım :)

Ha bu arada gecmişe bakarken gözden kaçırmış olabilirim ama sanırım tartı pazar günü...
Bana çok ters bi günmüş gibi geldi.... ne kadar olsa da haftasonu eşler gezmeler derken kaçamak oluyo ve o kaçamakların hemen üstüne tartıya çıkmak cesaret işi tebrik ediyorum hepimiziii:KK73:

Veeee son olarak tabloya baktım daaa masaAllahım varmışş en fazla benim hatta 90 lu kglarda tek beniimmm:KK61::KK61:
Günaydın canım evet tartı gunu pazar gunu işte ne güzel hiç olmazsa cumartesi dikkat ederiz yarın tartılcaz diye, benim kızımda bir suredir öyle ağlayarak uyanıyor gunduz en azından bir kere kucağında uyusun bu ona çok iyi gelecektir emin ol. Bide şu var hepimiz o 90 ları ve üstünü kesinlikle gördük, sende inersin sıkma canını

Ayyy ewt ta bende hiç gayretli degilim uyumadim mi olmayacak sanki kızıyorum kendime ama işte ALLAH başka dert vermesin yinede.sabsh kaçta kalkıyor ufaklık:))
ya uyku alışkınlığı kazandırdığım zaman 8-9 da kalkıyodu bi kaç gündür şaştı yine
Mesevocum ferro yu 4aylik olunca verdiler önceleri çok düzgün kullandım ama iki aydır düzenli vermedim hic:KK43:( yanlış yazdım cnm sadece d vitamini değil içinde hem d c ve sanırım a vitamin I de varmis.
Sende kullanıyorsun demi d Vit kan ilacini
ben kan ilacı kullanmıyorum dvit kullanıyorum sadece ferro sanolu önerdiler de daha a
:KK48::-)

sana da musmutlu sabahlar ve hayırlı cumalar .... uykusuz olunca insan hiçbirşey yapmk istemiyo ben öyleyim mesela ... biz diğer gruplardan farlı olalım diye pzar gününü seçelim dedik evet büyük bi cesaret :) bu arada sen 7-8 kilo vermişsin daha bence çok iyisin biz bir ay olucak 90 la başladık nerdeyse 2 kilo farketti :KK43:

Ayyy ewt ta bende hiç gayretli degilim uyumadim mi olmayacak sanki kızıyorum kendime ama işte ALLAH başka dert vermesin yinede.sabsh kaçta kalkıyor ufaklık:))
değişiyo bazen 8 bazen 6 bazen 11 .....:) bi rota belirleyemedik daha allah sağlık versin

Çok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah en yakın zamnda sağlığına kavuşur yavrum:KK43:

X