yolun başındayim önce 25 kilo...

Merhaba herkese..
Mesevo sanırım tablo ve topik için ugraşıyorsun...
Öncelikle daha önce topiklerle ilgilendigim için söyleyeyim başlıgı degiştirmek için bölüm moderatörüne söylemeniz lazım bildigim kadarı ile....yani başlıgı uze degişemez...

Onun dışında tabloyu hazırlamayı, güncellemeler yapmayı sen daha rahat ayarladıgın için istersen yine moderatöre bildirip topik sahibesi olabilrsin...yani uze özel msj yazıp topigi sana vermek istedigini söylicek böylece ilk msj senin olucak ve orda istediğin gibi msjı baştan yazıp düzenleyebileceksin...

Bana gelince diyete yarım yamalak devam ediyodum....bazen kaçırıp bazen dengeledim...Bugünde oruca niyetledim günler uzamaya başladı ve benim kazalarım duruyo...çok şkür minikde ek gıdaya başladı karnı doyuyor şu orucları tutayım dedim....

Yarın tartı fotosunu koyar bende aranıza katılırım inşaAllah :)
Herkesin azmi bol olsun....

Uhibbuke cim sana bisey ler yazdım okudunmu Sağol cnm bilgilendirici icin; )
ALLAH kabul etsin inşaallah orucunu.aslinda benimde başlamam lazım duruyo borçlarım

arkadaşlar sonunda yaptım

Eklentiler

• kilo.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 97

Estg...teşekkür ederim çok şükür herşey yolunda 12 -13 gün kaldım evimdeyim şimdi :)

Uhibbuke cim sana bisey ler yazdım okudunmu Sağol cnm bilgilendirici icin; )
ALLAH kabul etsin inşaallah orucunu.aslinda benimde başlamam lazım duruyo borçlarım

Msjını şimdi gördüm bende yeniden burda olmama sevindim:)
eski sayfalara bakmadan mesevonun alıntı bildiriminden ona hemen cvb yazdım senin msjları şimdi gördüm kusura bakma...
Bu arada saol Allah razı olsun bi yerden başlıyım dedim hem belki daha da frenlerim böyle kendimi :)

Bende geldiğine cok sevindim uhibbuke cim:))
olsun canım baya mj lar var görmediğini düşündüm bende zaten.kilo almadın demi bu arada:))

Bu arada bugün küçük kase sebze yemeği biraz yoğurt az ekmek ve alakasız bi şekilde yanına Sekersiz çay ictim :))
Bu un pek bişey istemiyo canım ama mutluyum; ))
Birazdan kızı Aşı ya götüreceğiz

Bende geldiğine cok sevindim uhibbuke cim:))
olsun canım baya mj lar var görmediğini düşündüm bende zaten.kilo almadın demi bu arada:))

+600 gr la döndüm sanırım ama bu haftada pek dikkat edemedim almış olabilrim
Yine de bu duruma şükrettim çünkü neredeyse + 3 ya da 4 bekliyodum

Kaçıncı ay ın aşısı ?
İnşaAllah çok huzursuzlanmaz

Bu arada sanırım akşama ıspanak ve bulgur pilavı yapıcam...
bulgur her zaman sütümü artıyo madem oruc tutuyorum biraz dikkat ediyim de sıkıntı olmasın :)

kızlar neler yapıyorsnz bugn daha iyiymkaçamak yapmadım şimdi baskülpili aldm geldm aç tartlıp atayım sabah birde şu galetalar kilo yaparmı şu an hazırda bişeym yok iki galeta peynir zeytin yiyicem

Bu arada sanırım akşama ıspanak ve bulgur pilavı yapıcam...
bulgur her zaman sütümü artıyo madem oruc tutuyorum biraz dikkat ediyim de sıkıntı olmasın :)

Ayyy uhibbuke ya kusura bakma unuttum bende bide yazdım sunuyorum bugün ictim kusura bakma nolur

kızlar neler yapıyorsnz bugn daha iyiymkaçamak yapmadım şimdi baskülpili aldm geldm aç tartlıp atayım sabah birde şu galetalar kilo yaparmı şu an hazırda bişeym yok iki galeta peynir zeytin yiyicem

Galeta çok kilo yapıyor mu bilmiyorum ama bazen kahvaltılarda ekmek yerine galeta yiyorum sonucta kurutulmuş ekmegin kalorisi bile normalden daha azsa galeta da aşırı zararlı degildir dimi :) :)

Ayyy uhibbuke ya kusura bakma unuttum bende bide yazdım sunuyorum bugün ictim kusura bakma nolur

estg ne kusuru da anlamadım ki neyi yazdın ?
oruclu oldugum için yediklerini diyosan hiç sorun degil bu topik bunun için yaz tabiii

JoleYa cim bak ne güzel sevindim kacamak yapmamana:))
Iki galeta bişey yapmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…