Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım takıma gelmekten vazmı geçtin?herkese günaydın arkadaşlar ....
herkese günaydın arkadaşlar ....
Günaydın evet vazgeçtim canım .Günaydın tatlım takıma gelmekten vazmı geçtin?
biyere gitmiyorum canım burdayım :)Mesevo oooo nereye gidiyosun
Canım hem burada hem takımda yazabilir. Gelicen demişti merak ettim.Mesevo oooo nereye gidiyosun
Sakıncası yoksa neden? Biseymi oldu?Günaydın evet vazgeçtim canım .
sonra vazgeçtim özel bi nedeni yok ama başka bi zaman düşünebilirim.Canım hem burada hem takımda yazabilir. Gelicen demişti merak ettim.
Sende gel..
biyere gitmiyorum canım burdayım :)
Sen bilirsin kolay gelsin o zaman.sonra vazgeçtim özel bi nedeni yok ama başka bi zaman düşünebilirim.
Bizi bırakmadan düşün takıl emi:)))sonra vazgeçtim özel bi nedeni yok ama başka bi zaman düşünebilirim.
Canım tabloyu yukleyemiyorsan boşver hesabı öğret bize nasıl olacaksa biz direk yazalım kilomuzun % şunu diye birde bence artık bu kadar kişi olalım fazla kalabalık olmayalım derim siz ne dersiniz birbirimizle daha çok ilgileniriz, o zaman yazamadım ama sende dikkat edince bak gidiyor ne güzel kiloların, diğer kızlarsonra vazgeçtim özel bi nedeni yok ama başka bi zaman düşünebilirim.
tamam canım sen baktın mı yine grup ismi değişmiyomu ?
yok hesaplamayla uğraşmayalım bi tablo hazırladım ama yükleyemiyorumCanım tabloyu yukleyemiyorsan boşver hesabı öğret bize nasıl olacaksa biz direk yazalım kilomuzun % şunu diye birde bence artık bu kadar kişi olalım fazla kalabalık olmayalım derim siz ne dersiniz birbirimizle daha çok ilgileniriz, o zaman yazamadım ama sende dikkat edince bak gidiyor ne güzel kiloların, diğer kızlar
tekrar hoşgeldin aramıza uhibbuke sen dönünce mesaj attın mı bize gözden mi kaçırdık acaba neye cvp yazmadık anlamadım inan.neyse seni aramızda tekrar gördüğümüze sevindim.iyisin umarım ters bi durum yok değilmi ?