yolun başındayim önce 25 kilo...

herkese günaydın arkadaşlar ....

Mesevocum VE arkadaşlar günaydınlar hepinize..
Gece uyumadi mı canım benim başım ağrıyor hep uyandi agladi aralarda.
Inşallah yıllar sonra bu yazdıklarımizi okur ve Güleriz.

Kızlar sabah sabah tablo hazırladım uhibbuke ve papatya gzl güncel kilonuzun resmini çekip gönderirseniz sizi de ekleyelim . arkadaşlar hazırladığım tabloyu buraya nie yükleyemiyorum ya :KK43:

tamam canım sen baktın mı yine grup ismi değişmiyomu ?

sonra vazgeçtim özel bi nedeni yok ama başka bi zaman düşünebilirim.
Canım tabloyu yukleyemiyorsan boşver hesabı öğret bize nasıl olacaksa biz direk yazalım kilomuzun % şunu diye birde bence artık bu kadar kişi olalım fazla kalabalık olmayalım derim siz ne dersiniz birbirimizle daha çok ilgileniriz, o zaman yazamadım ama sende dikkat edince bak gidiyor ne güzel kiloların, diğer kızlar

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ben çok yogunum fırsat bulamıyorum yazmaya pek.Ama iyi gidiyor heyecanla pazar gününü bekliyorum tartilmak için bol bol su tuketiyorum.3 lt yı geçiyor ama zorladigimdan değil oldum olası duyu severim.umarım hepimiz bu hafta en az 1 kilo veririz

Canım tabloyu yukleyemiyorsan boşver hesabı öğret bize nasıl olacaksa biz direk yazalım kilomuzun % şunu diye birde bence artık bu kadar kişi olalım fazla kalabalık olmayalım derim siz ne dersiniz birbirimizle daha çok ilgileniriz, o zaman yazamadım ama sende dikkat edince bak gidiyor ne güzel kiloların, diğer kızlar
yok hesaplamayla uğraşmayalım bi tablo hazırladım ama yükleyemiyorum :KK43:

tekrar hoşgeldin aramıza uhibbuke sen dönünce mesaj attın mı bize gözden mi kaçırdık acaba neye cvp yazmadık anlamadım inan.neyse seni aramızda tekrar gördüğümüze sevindim.iyisin umarım ters bi durum yok değilmi ?

Hoşbuldum hayır ters bi durum yok saol :)
Sayfanınn aktifligi sayende artmış maşaAllah herkese:)

X