- 20 Ocak 2011
- 577
- 176
JoleYa cim bak ne güzel sevindim kacamak yapmamana:))
Iki galeta bişey yapmaz bence
Bide zaten dytsyn ler veriyor ara öğün galeta diye hatırlıyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
JoleYa cim bak ne güzel sevindim kacamak yapmamana:))
Iki galeta bişey yapmaz bence
Sagol uhibbuke cim gitcez şimdi oksuruuo baya ınsaallh olmaz ya (
İnşallh canım yedim artk sabahta beyaz ekmek yedim bir dilim tam buğday alsam iyi olack.bu arada geçmş olsn bebeğin hastaysa aşı yapmaxlar sanırm.Bide zaten dytsyn ler veriyor ara öğün galeta diye hatırlıyorum :))
benim için farketmez diğerlerinin de fikrini alalım kızlar bu konuda ne diyosunuz?Canım tabloyu yukleyemiyorsan boşver hesabı öğret bize nasıl olacaksa biz direk yazalım kilomuzun % şunu diye birde bence artık bu kadar kişi olalım fazla kalabalık olmayalım derim siz ne dersiniz birbirimizle daha çok ilgileniriz, o zaman yazamadım ama sende dikkat edince bak gidiyor ne güzel kiloların, diğer kızlar
canım teşekkür ederim önerin için o zamn uze önce moderatöre msj atsın .Başlığı değişticeğiz diye değil mi? Ben de bilmiyorum kiMerhaba herkese..
Mesevo sanırım tablo ve topik için ugraşıyorsun...
Öncelikle daha önce topiklerle ilgilendigim için söyleyeyim başlıgı degiştirmek için bölüm moderatörüne söylemeniz lazım bildigim kadarı ile....yani başlıgı uze degişemez...
Onun dışında tabloyu hazırlamayı, güncellemeler yapmayı sen daha rahat ayarladıgın için istersen yine moderatöre bildirip topik sahibesi olabilrsin...yani uze özel msj yazıp topigi sana vermek istedigini söylicek böylece ilk msj senin olucak ve orda istediğin gibi msjı baştan yazıp düzenleyebileceksin...
Bana gelince diyete yarım yamalak devam ediyodum....bazen kaçırıp bazen dengeledim...Bugünde oruca niyetledim günler uzamaya başladı ve benim kazalarım duruyo...çok şkür minikde ek gıdaya başladı karnı doyuyor şu orucları tutayım dedim....
Yarın tartı fotosunu koyar bende aranıza katılırım inşaAllah :)
Herkesin azmi bol olsun....
uzecim mesaj at istersen çıtır annelik yolunda birlikteyiz güzel benceUhibbuke cim sana bisey ler yazdım okudunmu Sağol cnm bilgilendirici icin; )
ALLAH kabul etsin inşaallah orucunu.aslinda benimde başlamam lazım duruyo borçlarım
bence de :) ben de bu fikirdeyim peki aramıza katılmak isteyen olursa ne diyeceğiz?Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım kılı versikce daha eğlenceli olacak burası.bu arada bende çok kalabalık olmaması fikrindeyim birbirimizi daha kolay takip ederiz
geçmiş olsun canım kaçıncı ay aşısı ?Kaçıncı ay ın aşısı ?
İnşaAllah çok huzursuzlanmaz
kesinlikle tam buğday alın hem besleyici hem faydalı bebeklere de bundan öneriyolar beyaz ekmekle arasındaki farkları okusanız eminim benm gibi çok şaşıracaksınızİnşallh canım yedim artk sabahta beyaz ekmek yedim bir dilim tam buğday alsam iyi olack.bu arada geçmş olsn bebeğin hastaysa aşı yapmaxlar sanırm.
Cnm baktım Ama bulamadım türlü ya
Canım sabah itibariyle sıkı bir şekilde başla başlamazsan o gunler uzuyor ve insana yağ olarak dönüyor+600 gr la döndüm sanırım ama bu haftada pek dikkat edemedim almış olabilrim
Yine de bu duruma şükrettim çünkü neredeyse + 3 ya da 4 bekliyodum
Slm bence yapmaz ben ekmek yerine galeta yiyorum oldukça doyurucu geliyor banaAyyy uhibbuke ya kusura bakma unuttum bende bide yazdım sunuyorum bugün ictim kusura bakma nolur
Kadromuz dolu diyecelim çok kalabalık olursa kim neydi diye zor olur, şimdi hemen herkes hakkında bilgimiz var, derim benbence de :) ben de bu fikirdeyim peki aramıza katılmak isteyen olursa ne diyeceğiz?
benim için farketmez diğerlerinin de fikrini alalım kızlar bu konuda ne diyosunuz?
canım teşekkür ederim önerin için o zamn uze önce moderatöre msj atsın .Başlığı değişticeğiz diye değil mi? Ben de bilmiyorum ki
sen o zaman oruç tutup yine de dikkat edeceksin allah kabul etsin şimdiden yarın resmini at o zamn bu arada bence şimdiki kilonu yaz neden diyceksin çünkü biz de güncel kilomuzu yazdık bir hafta snr ne kadar olacağız die anlaştık mı canım ?
geçmiş olsun canım kaçıncı ay aşısı ?
Canım sabah itibariyle sıkı bir şekilde başla başlamazsan o gunler uzuyor ve insana yağ olarak dönüyor
Bir ısırıktan bişey olmaz canım. Tamamını bitirme yeter, benim içinde çok guzel bir akşam çocuklar uyudu evde tık yokKızlar çok sıkıcı bir akşm geçiriyorm çay demledm böyle boş boşş çocuklar gofret falan yiyo bende bir ısırk attm
Oh oh ne gzel bir kahve yap şöyle kendini dinle.benimki 10 dan aşağı uyumazz birde eşim geç geliyo onada yemek hazırlyorm önce yerdm şimdi tutmam gerrkakşam yemeğinsağlam yedm ama yine acktm ben anlamadm nasl miğdem var abur vubur yiyemefimya derdi o olsa gerek miğdenin :)Bir ısırıktan bişey olmaz canım. Tamamını bitirme yeter, benim içinde çok guzel bir akşam çocuklar uyudu evde tık yok
Şöyle kilo yapmıcak tok tutucak bişeyler yokmu alsak yani aslında acıkmasamda hep bişeyler yiyesim varBir ısırıktan bişey olmaz canım. Tamamını bitirme yeter, benim içinde çok guzel bir akşam çocuklar uyudu evde tık yok
Ben tokum de kendi kendine, eşin geldiğinde de yeme sakın en zoru bu olacak senin icin ama çok canın isterse ucundan çatalla al ve masadan kalk çünkü insan oturdukça yiyor ve biz kilolarımızı hep akşam yediklerimizden ve aburcuburlardan aldıkŞöyle kilo yapmıcak tok tutucak bişeyler yokmu alsak yani aslında acıkmasamda hep bişeyler yiyesim var