Bunlar Aralık canım yani en fazla şu kadar diyo. Bu aradaysan normal olmuş oluyo. Ama tabi hafta geçtikçe artış da olmalı
- Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
- Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
- Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
- Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
- Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL
Sabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarakGittim canım önce özele gittim ben geç döllenme oldu bu eminim diyorum adama çünkü adetten 10 gün sonra kese göründü kesinlikle sağlıksız aldır keseyi dedi. Sonra özelde bi kadına gittim o ilk dedi ki var bebek kalp atışı da var. Sonra erkek doktorun söylediklerini söyledim aaa evet yok diyoyani şaka gibi. Böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Daha sonra devlet hastanesine gittim ona hiç bişey demedim dedim bakım ne diyecek acaba. Baktı bu geç döllenmeye benziyo haftaya bakalım tekrar dedi. Yani özel de özel diyen ben o an ne kadar ön yargılı olduğumu anladım
Evet canım bakalım nasip artık. Beklemekten başka çare yok şimdilik. Sonu güzel olur belkide o aldır diyen doktoru ziyarete giderimSabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarak
Artış duzenliyse sıkıntı yoktur canım geç döllenme falandır e nabizdan hesapla HCG ni 3500 un %60 ini al 10 bin değer ne zaman çıktıysa ona gore iki günde bir artacak şekilde hesaplaBende artış da çok düzenli gitti canım neden böyle oldu bilmiyorum ki 3500 lere kadar doktor baktı sonra istemedi zaten. Sonra ben kendim yaptırdım 10000 di. Sonra bende yaptırmadım artık
Bi de sağlıksız olsa kanaman olurBunlar Aralık canım yani en fazla şu kadar diyo. Bu aradaysan normal olmuş oluyo. Ama tabi hafta geçtikçe artış da olmalı
Yok canım malesef öyle olmuyor bnde yolk vardı bebek oluşmadı maalesefSabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarak
Bebek oluşacaktu belki ama pihtilasma dan dolayı olusmamistiSabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarak
Yok canım kasıklarımda da ağrı var alt karında falan ama kanama falan yok. Bilmiyorum ki nasip ne diyim. Bekleyip görümcemBi de sağlıksız olsa kanaman olur
Kasıklarımda ağrı var canım dün 3 tane doktor alttan baktı ondan mı neyden bilmiyorum.Artış duzenliyse sıkıntı yoktur canım geç döllenme falandır e nabizdan hesapla HCG ni 3500 un %60 ini al 10 bin değer ne zaman çıktıysa ona gore iki günde bir artacak şekilde hesapla
İşte bi de bunları görünce insan nasıl bi ahhhh diyo nasıl içi sızlıyo. Allahımmmm sen büyüksünnnKızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime
Bende mthfr ve pai heterozigot canım, aspirin başladıkPıhtılaşma çıkan arkadaşlar, hangi genlerde çıktı . Benim mthfr de hetetozigot cikti. Kan sulandirici jullaniyormusunyz suan
Aminnnnnn inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruzBilmiyorum ki genetik test yaptirdim bendede esimdede bisey cikmadi. Tahminimce yumurta kalitesizligi veya sagliksiz bir gebelikti.
Bide bende pcos var . 2 ay sogan kuru yaptm bide testere disli aslan pencesi kullandim hormonlarim duzenlensin diye. Ayin 10 una randevu aldim bakalim ne alemde bilmiyorum. Insallah sende biran once hamile kalirsin hayirlisi ile
Aynen benimde mthfr 2 gende bir de pai de heterozigot çiktı. Kadın dogumcu iki tane doktora sordum hicbirseye gerek yok dedi. Size aspirin başlayan kadın dogum uzmani mı, aspirin kullanmaya gebelikten oncemi başladı şuan hamileliginiz var mı bilmiyorum amaBende mthfr ve pai heterozigot canım, aspirin başladık
Bana da herkes önemsiz diyor canım ama maalesef 2 kaybım olduğu için kadın doğumcum başladı...Aynen benimde mthfr 2 gende bir de pai de heterozigot çiktı. Kadın dogumcu iki tane doktora sordum hicbirseye gerek yok dedi. Size aspirin başlayan kadın dogum uzmani mı, aspirin kullanmaya gebelikten oncemi başladı şuan hamileliginiz var mı bilmiyorum ama
Herşeyde bir hayır vardır inşallah sağlıklı bir gebelik olurEvet canım bakalım nasip artık. Beklemekten başka çare yok şimdilik. Sonu güzel olur belkide o aldır diyen doktoru ziyarete giderim
İnşallah canım çok sağolHerşeyde bir hayır vardır inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Işte insan ne olduğunu bilse ona göre çözüm bulur ins konu sahibinin gönlüne göre olurBebek oluşacaktu belki ama pihtilasma dan dolayı olusmamisti
Kasiklardaki ağrı ilk haftalarda normal canimYok canım kasıklarımda da ağrı var alt karında falan ama kanama falan yok. Bilmiyorum ki nasip ne diyim. Bekleyip görümcem
Öyle mi diyosun canım. Umutlanmak istemediğimden böyle düşünüyorum belkideKasiklardaki ağrı ilk haftalarda normal canim
Biliyorum canım 2defa aynı kelimeleri duydum ana dedigim gibi HCG artışı onemli,bı de kanama faktörü hakkında hayırlısı olsun üzme kendini.Öyle mi diyosun canım. Umutlanmak istemediğimden böyle düşünüyorum belkideaynı hayal kırıklığını yaşamamak için. Doktor aldır deyinceki o içimdeki değişik şey tarifi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?