Gebeliğe Hazırlık Yolk sac var bebek yok 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
  • Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
  • Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL
Bunlar Aralık canım yani en fazla şu kadar diyo. Bu aradaysan normal olmuş oluyo. Ama tabi hafta geçtikçe artış da olmalı

Sabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarak

Sabırla bekle bakalım allah büyük canım yolk bebeğe bağlı bisey bebek yoksa yolkta olmaması lazım mantık olarak
Evet canım bakalım nasip artık. Beklemekten başka çare yok şimdilik. Sonu güzel olur belkide o aldır diyen doktoru ziyarete giderim

Bende artış da çok düzenli gitti canım neden böyle oldu bilmiyorum ki 3500 lere kadar doktor baktı sonra istemedi zaten. Sonra ben kendim yaptırdım 10000 di. Sonra bende yaptırmadım artık
Artış duzenliyse sıkıntı yoktur canım geç döllenme falandır e nabizdan hesapla HCG ni 3500 un %60 ini al 10 bin değer ne zaman çıktıysa ona gore iki günde bir artacak şekilde hesapla

Artış duzenliyse sıkıntı yoktur canım geç döllenme falandır e nabizdan hesapla HCG ni 3500 un %60 ini al 10 bin değer ne zaman çıktıysa ona gore iki günde bir artacak şekilde hesapla
Kasıklarımda ağrı var canım dün 3 tane doktor alttan baktı ondan mı neyden bilmiyorum.

İşte bi de bunları görünce insan nasıl bi ahhhh diyo nasıl içi sızlıyo. Allahımmmm sen büyüksünnn

Eklentiler

• IMG_20200701_193849.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 12
Pıhtılaşma çıkan arkadaşlar, hangi genlerde çıktı . Benim mthfr de hetetozigot cikti. Kan sulandirici jullaniyormusunyz suan
Bende mthfr ve pai heterozigot canım, aspirin başladık

Aminnnnnn inşallah hepimiz sağlıklı bebeklere kavuşuruz

Bende mthfr ve pai heterozigot canım, aspirin başladık
Aynen benimde mthfr 2 gende bir de pai de heterozigot çiktı. Kadın dogumcu iki tane doktora sordum hicbirseye gerek yok dedi. Size aspirin başlayan kadın dogum uzmani mı, aspirin kullanmaya gebelikten oncemi başladı şuan hamileliginiz var mı bilmiyorum ama

Bana da herkes önemsiz diyor canım ama maalesef 2 kaybım olduğu için kadın doğumcum başladı...

Öyle mi diyosun canım. Umutlanmak istemediğimden böyle düşünüyorum belkide aynı hayal kırıklığını yaşamamak için. Doktor aldır deyinceki o içimdeki değişik şey tarifi bile yok
Biliyorum canım 2defa aynı kelimeleri duydum ana dedigim gibi HCG artışı onemli,bı de kanama faktörü hakkında hayırlısı olsun üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…