• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yolk sac var bebek yok 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım 2defa aynı kelimeleri duydum ana dedigim gibi HCG artışı onemli,bı de kanama faktörü hakkında hayırlısı olsun üzme kendini.
Herşey güzeldi canım tek aklıma takılan bhcg adetten geçtikten sonra yükselmeye başladı. Kese de 10 gün sonra göründü. Bu umutlandıryo beni yani geç döllenme olmuştur belki diye. İlk gittiğim doktor öyle bi kestirip attıki aldır diye 🤷🏻‍♀️ nasip canım bakalım haftaya kadar sağlıksızsa belki de kendi düşecek bilmiyorum. Ama İnşallah bekle erken diyen doktorun dediği gibi geç döllenme olmuştur 🙏

Herşey güzeldi canım tek aklıma takılan bhcg adetten geçtikten sonra yükselmeye başladı. Kese de 10 gün sonra göründü. Bu umutlandıryo beni yani geç döllenme olmuştur belki diye. İlk gittiğim doktor öyle bi kestirip attıki aldır diye 🤷🏻‍♀️ nasip canım bakalım haftaya kadar sağlıksızsa belki de kendi düşecek bilmiyorum. Ama İnşallah bekle erken diyen doktorun dediği gibi geç döllenme olmuştur 🙏
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun 🤲

Back