Gebeliğe Hazırlık Yolk sac var bebek yok 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ness6161

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
231
106
53
30
Kızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime

Aynısı başıma geldi 11 haftalık kese olmuştu bir Umut bekledim ama bi gelişme olmadı kürtaj için gün almıştım kürtaja gerek kalmadan kendisi düştü

Aynısı başıma geldi 11 haftalık kese olmuştu bir Umut bekledim ama bi gelişme olmadı kürtaj için gün almıştım kürtaja gerek kalmadan kendisi düştü
İşte benimki daha erken ya canım düşermi kendiliğinden bilmiyorum beklemek zaman kaybetmekte istemiyorum Neden böyle oldu anlamadım ki

Korkma benim de kese vardı bebek yoktu 8.haftaya kadar bekledik kese büyümeye devam etti ama ne yolk sac ne de bebek görünmedi 8. haftada kürtaj oldum Doktorum zaten bekleyip yıprandın kendiliğinden düşmesi seni yorar en iyisi temizlemek dedi kürtaj hiç korkulacak gibi bir şey değil Uyudum uyandım her şey bitmişti kanamam agrim bile yoktu

Yolc sac var bende canım doktor bu boş gebelik değil bekleyelim dedi de ne bu yani o zaman ben anlamadım Belirsizlik çok kötü yaaa. Ama herşey nasip kısmet bunu da yaşamak varmış haftaya olmazsa kürtaj yapacak kesin. İster istemez bi tedirginlik oluyo ama elden gelen bişey yok. İnşallah olup bitince bende hiç bişey anlamam

Insallah bebek olusur eger olmazsada uzulme rabbim tekrar nasip eder.

Acele etme bazi insanlarin sonradan gozukuyomus bebek oyle okumustum. 1 hafta sonra tekrar bi gorün ondan sonra ne gerekiyosa onu yap. Ben 2 defa kürtaj oldum korkulcak bisy yok. Ama ilaclada dusebilir sanirim. Stres yapma .

Acele etme bazi insanlarin sonradan gozukuyomus bebek oyle okumustum. 1 hafta sonra tekrar bi gorün ondan sonra ne gerekiyosa onu yap. Ben 2 defa kürtaj oldum korkulcak bisy yok. Ama ilaclada dusebilir sanirim. Stres yapma .
İnşallah görünür canım Haftaya kürtaj falan kafaya taktım diye kendime kızarım inşallah

iki hafta daha beklenebilir acele etme başka doktorada gidebilirsin bazen bebek geç oluşabiliyor
Yada sıkıntı varsa kanama başlıyor
Karnım ağırıyo zaten canım bi umudum kalmadı artık kasıklarımda adet olduğum gibi ağrılar var.

Öyle tabi canım ama insan bu kadar sevinince birden böyle olması çok üzüyo. Geçen ayda kimyasal olmuştu. Bu ayda böyle.
Cok haklsin bende 4 yillik evliyim pcos var bendede. Adetlerim cok duzensiz. 2 defa hamile kaldim ikiside 6.haftada kalbi durdu. Ama sunu bildim allah benim icin ne hayirliysa onu verir demekki zamani degil. Kürtaj olurken yanimdaki catalda kadin dogum yapiyordu. Ama ben biliyorum inaniyorum hayirli zamanda olucak insallah. saglikli olsun diye dua ediyorum herseyde var bi hayir.

Ahhh şu enerji bende olsa bu kadar duygusal olmasam hemen yıkılmasam keşke. Bende çok dua ediyorum ama bi yanım hep buruk

Ahhh şu enerji bende olsa bu kadar duygusal olmasam hemen yıkılmasam keşke. Bende çok dua ediyorum ama bi yanım hep buruk
Gecicek inan bende cok duygusalım ama bu bizim elimizde olan bisey degil. Ben senin kalbini ferahlatmana yardimci olayim

Sabredenlerin mükafatını ; Yapmakta olduklarının daha güzeliyle vereceğiz... Nahl suresi / 96

Korkma bacim ben 2 kere oldum kurtaj cok kotu bi his kotu bise evet ama sakin korkma ben 1 cisinde icime akittim goz yaslarimi ama 2 cisinde daha dayanamadim o sedyenin uzerinde giderken hemsireler basimdayken kendim istiyerek olmayan biseydi gozlerimden akan yas hemsireler sildi daha cok gencsin yine olur diye o sozleri hala aklimda ve benim 2 kurtaj ama 3 narkozlu ameliyatimdi 3 narkozda bunyem okadar alimisdiki narkozu verdiklerinde ben uyumamki bole dedim bosuna bekliyosunuz dedim ameliyat hanede herkez benim uyumami beklerken ben onlarla konusuyodum ama 5dk sonunda dozunu yukseltilermi ne onu vermeyin dedigimi hatirliyom onu verirseniz uyurum bide gozlerimia cdim hersey bitmis ama hic korkma sadece rabbine sigin bk benim mucizem geldi kac yil sonra suan nerdeyse 3 aylik olcaz bidaki ay icinde insallah rabbim sanada nasip eder sadece korkma kendini rahat birakki ameliyatin iyo gecsin simdiden gecmis olsun

Gecicek inan bende cok duygusalım ama bu bizim elimizde olan bisey degil. Ben senin kalbini ferahlatmana yardimci olayim

Sabredenlerin mükafatını ; Yapmakta olduklarının daha güzeliyle vereceğiz... Nahl suresi / 96
Sağol canımmm çookk sağoooolll Hepimizin hakkında hayırlısı

Karnım ağırıyo adet olacakmış gibi canım belki gerekte kalmayacak kürtaja ama her türlüsü çok can acıtıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…