Aynısı başıma geldi 11 haftalık kese olmuştu bir Umut bekledim ama bi gelişme olmadı kürtaj için gün almıştım kürtaja gerek kalmadan kendisi düştüKızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime
İşte benimki daha erken ya canım düşermi kendiliğinden bilmiyorumAynısı başıma geldi 11 haftalık kese olmuştu bir Umut bekledim ama bi gelişme olmadı kürtaj için gün almıştım kürtaja gerek kalmadan kendisi düştü
Korkma benim de kese vardı bebek yoktu 8.haftaya kadar bekledik kese büyümeye devam etti ama ne yolk sac ne de bebek görünmedi 8. haftada kürtaj oldum Doktorum zaten bekleyip yıprandın kendiliğinden düşmesi seni yorar en iyisi temizlemek dedi kürtaj hiç korkulacak gibi bir şey değil Uyudum uyandım her şey bitmişti kanamam agrim bile yoktuKızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime
Yolc sac var bende canım doktor bu boş gebelik değil bekleyelim dedi de ne bu yani o zaman ben anlamadımKorkma benim de kese vardı bebek yoktu 8.haftaya kadar bekledik kese büyümeye devam etti ama ne yolk sac ne de bebek görünmedi 8. haftada kürtaj oldum Doktorum zaten bekleyip yıprandın kendiliğinden düşmesi seni yorar en iyisi temizlemek dedi kürtaj hiç korkulacak gibi bir şey değil Uyudum uyandım her şey bitmişti kanamam agrim bile yoktu
Insallah bebek olusur eger olmazsada uzulme rabbim tekrar nasip eder.Yolc sac var bende canım doktor bu boş gebelik değil bekleyelim dedi de ne bu yani o zaman ben anlamadımBelirsizlik çok kötü yaaa. Ama herşey nasip kısmet bunu da yaşamak varmış haftaya olmazsa kürtaj yapacak kesin. İster istemez bi tedirginlik oluyo ama elden gelen bişey yok. İnşallah olup bitince bende hiç bişey anlamam
Acele etme bazi insanlarin sonradan gozukuyomus bebek oyle okumustum. 1 hafta sonra tekrar bi gorün ondan sonra ne gerekiyosa onu yap. Ben 2 defa kürtaj oldum korkulcak bisy yok. Ama ilaclada dusebilir sanirim. Stres yapma .Kızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime
İnşallah görünür canımAcele etme bazi insanlarin sonradan gozukuyomus bebek oyle okumustum. 1 hafta sonra tekrar bi gorün ondan sonra ne gerekiyosa onu yap. Ben 2 defa kürtaj oldum korkulcak bisy yok. Ama ilaclada dusebilir sanirim. Stres yapma .
15 mayıs canım ama ben keseyi adetimi 10 gün geçtikten sonra gördüm. Belki de bi kaç gün daha fazla tm hatırlamıyorumKonu sahibi son adet tarihiniz nedir
iki hafta daha beklenebilir acele etme başka doktorada gidebilirsin bazen bebek geç oluşabiliyor15 mayıs canım ama ben keseyi adetimi 10 gün geçtikten sonra gördüm. Belki de bi kaç gün daha fazla tm hatırlamıyorum
Karnım ağırıyo zaten canım bi umudum kalmadı artıkiki hafta daha beklenebilir acele etme başka doktorada gidebilirsin bazen bebek geç oluşabiliyor
Yada sıkıntı varsa kanama başlıyor
Aynen pozitif dusun ve herseyin senin hayrina oldugunu bil.İnşallah görünür canımHaftaya kürtaj falan kafaya taktım diye kendime kızarım inşallah
Öyle tabi canım ama insan bu kadar sevinince birden böyle olması çok üzüyo. Geçen ayda kimyasal olmuştu. Bu ayda böyle.Aynen pozitif dusun ve herseyin senin hayrina oldugunu bil.
Cok haklsin bende 4 yillik evliyim pcos var bendede. Adetlerim cok duzensiz. 2 defa hamile kaldim ikiside 6.haftada kalbi durdu. Ama sunu bildim allah benim icin ne hayirliysa onu verir demekki zamani degil. Kürtaj olurken yanimdaki catalda kadin dogum yapiyordu. Ama ben biliyorum inaniyorum hayirli zamanda olucak insallah. saglikli olsun diye dua ediyorumÖyle tabi canım ama insan bu kadar sevinince birden böyle olması çok üzüyo. Geçen ayda kimyasal olmuştu. Bu ayda böyle.
Ahhh şu enerji bende olsa bu kadar duygusal olmasamCok haklsin bende 4 yillik evliyim pcos var bendede. Adetlerim cok duzensiz. 2 defa hamile kaldim ikiside 6.haftada kalbi durdu. Ama sunu bildim allah benim icin ne hayirliysa onu verir demekki zamani degil. Kürtaj olurken yanimdaki catalda kadin dogum yapiyordu. Ama ben biliyorum inaniyorum hayirli zamanda olucak insallah. saglikli olsun diye dua ediyorumherseyde var bi hayir.
Gecicek inan bende cok duygusalım ama bu bizim elimizde olan bisey degil. Ben senin kalbini ferahlatmana yardimci olayimAhhh şu enerji bende olsa bu kadar duygusal olmasamhemen yıkılmasam keşke. Bende çok dua ediyorum ama bi yanım hep buruk
Korkma bacim ben 2 kere oldum kurtaj cok kotu bi his kotu bise evet ama sakin korkma ben 1 cisinde icime akittim goz yaslarimi ama 2 cisinde daha dayanamadim o sedyenin uzerinde giderken hemsireler basimdayken kendim istiyerek olmayan biseydi gozlerimden akan yas hemsireler sildi daha cok gencsin yine olur diye o sozleri hala aklimda ve benim 2 kurtaj ama 3 narkozlu ameliyatimdi 3 narkozda bunyem okadar alimisdiki narkozu verdiklerinde ben uyumamki bole dedim bosuna bekliyosunuz dedim ameliyat hanede herkez benim uyumami beklerken ben onlarla konusuyodum ama 5dk sonunda dozunu yukseltilermi ne onu vermeyin dedigimi hatirliyom onu verirseniz uyurum bide gozlerimia cdim hersey bitmis ama hic korkma sadece rabbine sigin bk benim mucizem geldi kac yil sonra suan nerdeyse 3 aylik olcaz bidaki ay icinde insallah rabbim sanada nasip eder sadece korkma kendini rahat birakki ameliyatin iyo gecsin simdiden gecmis olsunKızlar benim yolk sac ve kese var herşey yolunda ama bebek görülmedi ve haftaya kürtaj olucam büyük ihtimalle. Karnımda da ağrı var anlamadım bilmiyorum kendiliğinden düşer mi ama eğer düşmezse kürtaj olmam gerekirse zor bişey mi bu kürtaj bi zarar verir mi rahime
Sağol canımmm çookk sağoooolllGecicek inan bende cok duygusalım ama bu bizim elimizde olan bisey degil. Ben senin kalbini ferahlatmana yardimci olayim
Sabredenlerin mükafatını ; Yapmakta olduklarının daha güzeliyle vereceğiz... Nahl suresi / 96
Karnım ağırıyo adet olacakmış gibi canım belki gerekte kalmayacak kürtaja ama her türlüsü çok can acıtıyo.Korkma bacim ben 2 kere oldum kurtaj cok kotu bi his kotu bise evet ama sakin korkma ben 1 cisinde icime akittim goz yaslarimi ama 2 cisinde daha dayanamadim o sedyenin uzerinde giderken hemsireler basimdayken kendim istiyerek olmayan biseydi gozlerimden akan yas hemsireler sildi daha cok gencsin yine olur diye o sozleri hala aklimda ve benim 2 kurtaj ama 3 narkozlu ameliyatimdi 3 narkozda bunyem okadar alimisdiki narkozu verdiklerinde ben uyumamki bole dedim bosuna bekliyosunuz dedim ameliyat hanede herkez benim uyumami beklerken ben onlarla konusuyodum ama 5dk sonunda dozunu yukseltilermi ne onu vermeyin dedigimi hatirliyom onu verirseniz uyurum bide gozlerimia cdim hersey bitmis ama hic korkma sadece rabbine sigin bk benim mucizem geldi kac yil sonra suan nerdeyse 3 aylik olcaz bidaki ay icinde insallah rabbim sanada nasip eder sadece korkma kendini rahat birakki ameliyatin iyo gecsin simdiden gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?