• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yolk sac var bebek yok 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnım ağırıyo adet olacakmış gibi canım belki gerekte kalmayacak kürtaja ama her türlüsü çok can acıtıyo. 😔
Bak bide guzelinden dusun hic gerek kalmadan duserse daha saglikli olur ben 2 kere oldum bana daha bebegin olmasi zor dediler etrafimdakiler ama rabbimin mucizeleri cok 🤲

Bak bide guzelinden dusun hic gerek kalmadan duserse daha saglikli olur ben 2 kere oldum bana daha bebegin olmasi zor dediler etrafimdakiler ama rabbimin mucizeleri cok 🤲
Öyle canım 🙏 İnşallah kürtaja gerek kalmaz bakalım 🙏 sende bebeğini kucağına sağlıcakla al, darısı bizim başımıza artık. Ne zaman nasip olursa

Öyle canım 🙏 İnşallah kürtaja gerek kalmaz bakalım 🙏 sende bebeğini kucağına sağlıcakla al, darısı bizim başımıza artık. Ne zaman nasip olursa
Oluyo 1 kurtajimdaan sonra doktor 3 ay korun dedikden sonra hemen oldu benim ama ida isde nasip olmadi bende kan pihtilasmasi dolayi olmadi tabi

Oluyo 1 kurtajimdaan sonra doktor 3 ay korun dedikden sonra hemen oldu benim ama ida isde nasip olmadi bende kan pihtilasmasi dolayi olmadi tabi
Bende gidip test yaptıracam canım eşimde sperm testi yaptıracak bakalım elimizden geleni yaparız gerisi Allahtan 🙏

Cok haklsin bende 4 yillik evliyim pcos var bendede. Adetlerim cok duzensiz. 2 defa hamile kaldim ikiside 6.haftada kalbi durdu. Ama sunu bildim allah benim icin ne hayirliysa onu verir demekki zamani degil. Kürtaj olurken yanimdaki catalda kadin dogum yapiyordu. Ama ben biliyorum inaniyorum hayirli zamanda olucak insallah. saglikli olsun diye dua ediyorum 😊😊 herseyde var bi hayir. 🌼🌼🌼
Ben de 2 kere 6. haftada kaybettim😕 Yan odadan bebek sesleri geliyordu ben ağlarken 😕 Nedenini biliyor musunuz kayıpların? Artık çok korkuyorum

Ben de 2 kere 6. haftada kaybettim😕 Yan odadan bebek sesleri geliyordu ben ağlarken 😕 Nedenini biliyor musunuz kayıpların? Artık çok korkuyorum
Yok canım hiç bilmiyorum kan pıhtılaşması için test yaptıracam, eşimde sperm kalitesi falan baktıcak. Bakalım nasip 🙏 korkuyorum hemde çok hep böyle mi olacak diye 😔

Karnım ağırıyo adet olacakmış gibi canım belki gerekte kalmayacak kürtaja ama her türlüsü çok can acıtıyo. 😔
Her zman bir umut vardır canım hamilelikte de kaşık ağrısı olabiliyor belkide rabbim bebeğini sana bağışladı baska doktorada git benim doktorum yolk varsa bebekte vardır demişti belki gec görünür üzülme canım rabbim gönlüne göre versn

Her zman bir umut vardır canım hamilelikte de kaşık ağrısı olabiliyor belkide rabbim bebeğini sana bağışladı baska doktorada git benim doktorum yolk varsa bebekte vardır demişti belki gec görünür üzülme canım rabbim gönlüne göre versn
Gittim canım önce özele gittim ben geç döllenme oldu bu eminim diyorum adama çünkü adetten 10 gün sonra kese göründü kesinlikle sağlıksız aldır keseyi dedi. Sonra özelde bi kadına gittim o ilk dedi ki var bebek kalp atışı da var. Sonra erkek doktorun söylediklerini söyledim aaa evet yok diyo 🤷🏻‍♀️ yani şaka gibi. Böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. Daha sonra devlet hastanesine gittim ona hiç bişey demedim dedim bakım ne diyecek acaba. Baktı bu geç döllenmeye benziyo haftaya bakalım tekrar dedi. Yani özel de özel diyen ben o an ne kadar ön yargılı olduğumu anladım 😔

Ahhh şu enerji bende olsa bu kadar duygusal olmasam 😔 hemen yıkılmasam keşke. Bende çok dua ediyorum ama bi yanım hep buruk 🤷🏻‍♀️
Bnmde yolk vardı bebek oluşmadı cnm HCG nasıl artış önemli bnde en fazla 6.500e kadar çıkmıştı 6kusur haftalarda pihtilasma çıktı bnde bu arada snde testini yaptır öyle hamile kal canim

Bnmde yolk vardı bebek oluşmadı cnm HCG nasıl artış önemli bnde en fazla 6.500e kadar çıkmıştı 6kusur haftalarda pihtilasma çıktı bnde bu arada snde testini yaptır öyle hamile kal canim
Benim ki 10000 leri geçti canım. O testi yaptırıcam çünkü genel bi problem gibi duruyo bakalım sonrası da nasip 🙏

Acaba gidip hcg mi yaptırsam o da düşükse önümüzdeki haftadan ümidimi keserim hiç değilse

Pıhtılaşma çıkan arkadaşlar, hangi genlerde çıktı . Benim mthfr de hetetozigot cikti. Kan sulandirici jullaniyormusunyz suan

Acaba gidip hcg mi yaptırsam o da düşükse önümüzdeki haftadan ümidimi keserim hiç değilse
Zaten sen demeden Dr un iki günde bir HCG takibi yapması lazımdı %60 ve üstü artış varsa sorun yoktur bnde düzenli artmadı mesela

Bilmiyorum ki genetik test yaptirdim bendede esimdede bisey cikmadi. Tahminimce yumurta kalitesizligi veya sagliksiz bir gebelikti.
Bide bende pcos var . 2 ay sogan kuru yaptm bide testere disli aslan pencesi kullandim hormonlarim duzenlensin diye. Ayin 10 una randevu aldim bakalim ne alemde bilmiyorum. Insallah sende biran once hamile kalirsin hayirlisi ile 🤲🤲🤲🌹

Kaçıncı haftadasin bnmde sat 9 Mayıs 6 kusurlu haftalarda 80 bin falan olması lazımmış
  • Gebeliğin 3. haftasında 5-50 mlU/mL
  • Gebeliğin 4. haftasında 5-426 mlU/mL
  • Gebeliğin 5. haftasında 18-7.340 mlU/mL
  • Gebeliğin 6. haftasında 1.080-56.500 mlU/mL
  • Gebeliğin 7 ve 8. haftasında 7.650-229.000 mlU/mL

Zaten sen demeden Dr un iki günde bir HCG takibi yapması lazımdı %60 ve üstü artış varsa sorun yoktur bnde düzenli artmadı mesela
Bende artış da çok düzenli gitti canım neden böyle oldu bilmiyorum ki 3500 lere kadar doktor baktı sonra istemedi zaten. Sonra ben kendim yaptırdım 10000 di. Sonra bende yaptırmadım artık

Back