Yolculuk kabus gibi geçmesin

Dramamine onu kullanıyorum ama uyumamam lazım ondan dolayı farklı bi yol arayışına giriştim

Göbeğe yara bandı duymuştum bende. Gerçekten faydalı mı bilemem
Deniyeceğim
Araştıracağım onu hamilelikte bi kaç sefer içmiştim yalnış hatırlamıyorsam

Malesef metrapit bende etki etmiyor

öncelikle iyi yolculuklar dilerim, ben emedur diye bir ilaç kullanıyorum memnunum herhangi bir yan etkisini de görmedim

Haplar bana da cok uyku yapiyor. Ametik diye bir damla var benim bulantimi yalniz o geciriyor. Uyku da yapmiyor gibi. Tabi yine de doktora ya da eczaciya danişin isterseniz

Gecen yil burda bende konu acmistim sorunum cozuldu artik evet çok sacma ama gobek deliginizi carpi olarak yara bandi yapistiriyosunuz ve mideniz bulanmiyor garip ama gercek sebebini bulamadim otobuse her bindigimde yapiyorum cok rahat ediyorum ilaclara gerek yok

Alakasız olacak ama neden uçakla gitmiyorsunuz, bari en azından gece yolculuğu yapın çocuklar uyursa cok zorlamaz belki

Valla tebrik ederim. 3 ve 8 yaşlarında 2 çocukla 11 saat yolculuk siz bunu başarıyorsanuz bulanti sizi vız gelir.

Ilk uzun yolculukla gobek deligine yarabandi olayini denwyecegm benmde cok bulantim olur oneren arkadaslara tsk ederim

Çok motive etti şuan umutlandım deniycem inşallah bunuuu

Alakasız olacak ama neden uçakla gitmiyorsunuz, bari en azından gece yolculuğu yapın çocuklar uyursa cok zorlamaz belki
Uçak baya masraflı oluyor canım ondan dolayı şimdi 300 TL civarı birşey ödüyeceğim ama uçakla sırf gidişin 1.000tlyi geçiyor ve gideceğim yere sadece 1 otobüs kalkıyor 4 te bineceğim ki birde beni uçakta tutuyo nasıl bir insanım anlam veremiyorum

Valla tebrik ederim. 3 ve 8 yaşlarında 2 çocukla 11 saat yolculuk siz bunu başarıyorsanuz bulanti sizi vız gelir.
Bende ki bu gezme hevesi var ya hep ondan hastalıktan ölüm biri şuraya gidelim desin yine umursamam kalkar giderim yani herkeste der zaten maşallah sana biz tekle beceremioz sen ikiyle yetişion die sanırım hep gezmeyi sevdiğimden işte tek endişem 11 saat onlarla nası geçicek bakalım gidince yazcam

:)) anladım canım çok sık seyahat etmiyorsan böyle olması çok normal gideceginiz aylar önceden belliyse ona göre 2-3 ay önce filan uçak biletleri biraz daha uygun oluyor galiba ama artık yapacak bisey yok tren yok muydu gideceğiniz yere o da bir alternatif sonuçta simdiden Allah kolaylık versin iyi yolculuklar

Ani oldu canım ben plan yaparsam kesin Bi engel olur ondan olağan yaşar olmaya çalışıyorum açıkçası. Trende maalesef yok diye biliyorum butarafa tercihimi trenden kullanırdım aşırı rahat ve konforlu diolar sadece Biraz daa. Uzun sanırım başka yere inşallah tren nasip olur teşekkür edetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…