Yolculuk kabus gibi geçmesin

Bende şehir içi trafiğinde o olur o nalet kalkasıca bulantı. Göbek deliğine çapraz yara bandı duymuştum ama hiç denemedim.
Hamilelere de verilen araç, uçak tutması için olan iki hap var. D. İle başlayan bana iyi geliyor ama bazı insanlarda uyku yapabiliyor.
Dramamine onu kullanıyorum ama uyumamam lazım ondan dolayı farklı bi yol arayışına giriştim

Göbeğe yara bandı duymuştum bende. Gerçekten faydalı mı bilemem:KK23:
Deniyeceğim☺️
Emedur var mide bulantısı için bende tekneye binmeden yarım saat önce alıyordum biraz rahatlatıyordu.Birde naneli sakız çiğne o da iyi oluyor.Ayrıca bulantı bileklikleri var eczanelerde etkilimi bilmiyorum ama kullananlar var.
Araştıracağım onu hamilelikte bi kaç sefer içmiştim yalnış hatırlamıyorsam

Ben medpamit şurup veriyorum. En iyi
O geliyor bize. 6 saatte bir tekrarlanıyor. Birisi bitkisel bir şurup Önermişti ama hiçbir işe yaramadı.
Yazlığa giderken mutlaka ikisi birden aynı anda kusardı. Bu şurupla çok rahat ediyorum ben, mideleri bile bulanmıyor. Tavsiye ederim.
Malesef metrapit bende etki etmiyor🙄

Merhaba 1 hafta sonra otobüs ile 11 saatlik bir yolculuk yapacağım herzaman eşimle yaparken kızım(3) oğlum(8) la birlikte yapacağım benim sıkıntım yolculukta benim mide bulantılarım çok oluyor ve istifra ediyorum sonrasında iptal oluyorum yolculuk bitene kadar bana önereceğiniz bir çare varmı?:110:

öncelikle iyi yolculuklar dilerim, ben emedur diye bir ilaç kullanıyorum memnunum herhangi bir yan etkisini de görmedim

Haplar bana da cok uyku yapiyor. Ametik diye bir damla var benim bulantimi yalniz o geciriyor. Uyku da yapmiyor gibi. Tabi yine de doktora ya da eczaciya danişin isterseniz

Gecen yil burda bende konu acmistim sorunum cozuldu artik evet çok sacma ama gobek deliginizi carpi olarak yara bandi yapistiriyosunuz ve mideniz bulanmiyor garip ama gercek sebebini bulamadim otobuse her bindigimde yapiyorum cok rahat ediyorum ilaclara gerek yok

Alakasız olacak ama neden uçakla gitmiyorsunuz, bari en azından gece yolculuğu yapın çocuklar uyursa cok zorlamaz belki

Valla tebrik ederim. 3 ve 8 yaşlarında 2 çocukla 11 saat yolculuk siz bunu başarıyorsanuz bulanti sizi vız gelir.

Ilk uzun yolculukla gobek deligine yarabandi olayini denwyecegm benmde cok bulantim olur oneren arkadaslara tsk ederim

Gecen yil burda bende konu acmistim sorunum cozuldu artik evet çok sacma ama gobek deliginizi carpi olarak yara bandi yapistiriyosunuz ve mideniz bulanmiyor garip ama gercek sebebini bulamadim otobuse her bindigimde yapiyorum cok rahat ediyorum ilaclara gerek yok
Çok motive etti şuan umutlandım deniycem inşallah bunuuu😊

Alakasız olacak ama neden uçakla gitmiyorsunuz, bari en azından gece yolculuğu yapın çocuklar uyursa cok zorlamaz belki
Uçak baya masraflı oluyor canım ondan dolayı şimdi 300 TL civarı birşey ödüyeceğim ama uçakla sırf gidişin 1.000tlyi geçiyor ve gideceğim yere sadece 1 otobüs kalkıyor 4 te bineceğim ki birde beni uçakta tutuyo nasıl bir insanım anlam veremiyorum😂

Valla tebrik ederim. 3 ve 8 yaşlarında 2 çocukla 11 saat yolculuk siz bunu başarıyorsanuz bulanti sizi vız gelir.
Bende ki bu gezme hevesi var ya hep ondan hastalıktan ölüm biri şuraya gidelim desin yine umursamam kalkar giderim yani herkeste der zaten maşallah sana biz tekle beceremioz sen ikiyle yetişion die sanırım hep gezmeyi sevdiğimden😂 işte tek endişem 11 saat onlarla nası geçicek bakalım gidince yazcam 😊

Uçak baya masraflı oluyor canım ondan dolayı şimdi 300 TL civarı birşey ödüyeceğim ama uçakla sırf gidişin 1.000tlyi geçiyor ve gideceğim yere sadece 1 otobüs kalkıyor 4 te bineceğim ki birde beni uçakta tutuyo nasıl bir insanım anlam veremiyorum😂
:)) anladım canım çok sık seyahat etmiyorsan böyle olması çok normal gideceginiz aylar önceden belliyse ona göre 2-3 ay önce filan uçak biletleri biraz daha uygun oluyor galiba ama artık yapacak bisey yok tren yok muydu gideceğiniz yere o da bir alternatif sonuçta 😊 simdiden Allah kolaylık versin iyi yolculuklar 😘

:)) anladım canım çok sık seyahat etmiyorsan böyle olması çok normal gideceginiz aylar önceden belliyse ona göre 2-3 ay önce filan uçak biletleri biraz daha uygun oluyor galiba ama artık yapacak bisey yok tren yok muydu gideceğiniz yere o da bir alternatif sonuçta 😊 simdiden Allah kolaylık versin iyi yolculuklar 😘
Ani oldu canım ben plan yaparsam kesin Bi engel olur ondan olağan yaşar olmaya çalışıyorum açıkçası. Trende maalesef yok diye biliyorum butarafa tercihimi trenden kullanırdım aşırı rahat ve konforlu diolar sadece Biraz daa. Uzun sanırım başka yere inşallah tren nasip olur😊 teşekkür edetim😘

Back
X