How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yol tutması

kızlar herkese iyi akşamlar bıktım bu durumdan en kısa mesafelerde bile midem bulanıp halsiz düşüyorum eve geldiğimde hasta dönüyorum ne yapacam böyle yok mu çaresi

Bende çok çektim :(
Araba tutmaması için ilaçlar var arabaya binmeden yarım saat önce içiyorsun tutmuyor.
Ama felaket uyku yapıyor.

Tiroid hastasıyım yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum yol tutmasında tiroid etkilimiymiş daha önce duymamıştım.
Benim doktorum tetikleyici bir sebep olduğundan bahsetmişti. Siz zaten tedavi oluyorsanız sorun yoktur inşaAllah. Hapın ismini burdan yazabiliyorsam yazayım. Siz yine de doktorunuza sorarak alırsınız. Ha şuda var bazı doktorlar şaşırıyor 'nasıl yani bu ilaç buna etki ediyor mu' diye ama etkili. Benim halim şimdi iyiyse bu ilaç ve tedaviler sebep oldu çok şükür.

Benim doktorum tetikleyici bir sebep olduğundan bahsetmişti. Siz zaten tedavi oluyorsanız sorun yoktur inşaAllah. Hapın ismini burdan yazabiliyorsam yazayım. Siz yine de doktorunuza sorarak alırsınız. Ha şuda var bazı doktorlar şaşırıyor 'nasıl yani bu ilaç buna etki ediyor mu' diye ama etkili. Benim halim şimdi iyiyse bu ilaç ve tedaviler sebep oldu çok şükür.
Hayır hiç gitmedim doktora keşkr yazabilsen aslımda doktora gitsem daha iyi

Back