Aa ilk defa duydum neden kiSaçma gelebilir ama göbek deligimize yara bandı yapıştırmayı deneseniz :)
Bu sorun bende de var özellikle uzun yolculuklarda çok sorun oluyor,mide bulantısı,ter,yolculuk esnasında aç karnına oluyorum genel de sadece hafif bir tuzlu kraker tüketiyorum molada yiyorum yemek mecburum yemeye çünkü yaptığım uzun yolculuk 20 saati buluyor ve sadece direk öne bakmaya çalışıyorum.kızlar herkese iyi akşamlar bıktım bu durumdan en kısa mesafelerde bile midem bulanıp halsiz düşüyorum eve geldiğimde hasta dönüyorum ne yapacam böyle yok mu çaresi
Ay çok şaşkinim şuan ilk yolculugumda bende denicem benimde çok çok midem bulanir yarım saat lik yolda bile hemen midem bulanir başım tutar inşallah yara bandı ise yarar teskkurler bilgi içinSaçma gelebilir ama göbek deligimize yara bandı yapıştırmayı deneseniz :)
İnşallah işinize yarar dua edersiniz görmeseydim soylemezdim :)Ay çok şaşkinim şuan ilk yolculugumda bende denicem benimde çok çok midem bulanir yarım saat lik yolda bile hemen midem bulanir başım tutar inşallah yara bandı ise yarar teskkurler bilgi için
Tiroid hastasıyım yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum yol tutmasında tiroid etkilimiymiş daha önce duymamıştım.Selamlar, benim durumum sizden daha kötüydü. Araca biner binmez istifra, baş dönmesi, terleme halsizlik ki en kısa mesafede bile böyleydi. Bir doktor hanım vasıtasıyla kan tahlili yaptırdım. B12 demir eksikliğim çıktı, bir de tiroid ama ciddi düzeyde değildi. Bunlar araç tutmasını tetiklermiş. Bunlar için tedavi gördüm bir de araç öncesi için bir ilaç verdi ismini söyleyebiliyor muyuz bilmiyorum ama normal reçeteli antiemetik bir ilaç hep verilen ve uyku yapan değil. Elhamdülillah o ilaç ve diğer tedaviler sayesinde çok çok rahatladım. Uzun yolla işim olmadığı için denemedim ama şehir içinde rahatlıkla in bin yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?