Yol Ayrımındayım, Elimden Tutun

İlişkimizin, gelecek planları yaptığımız ve uygulamaya koyduğumuz günlerin, ailesiyle tanıştırmasının hiçbir anlamı yok mudur yani? Gerçekten idrak edemiyorum, bu kadar basit mi?

Yok.
Adam rahat rahat fingirdemek icin seni silmiş. Ne anlami olabilir?
Kesin kadin bu ergeni şutladi.

Gerçekler acıdır ama bebek gibi falan sevilmediniz.Evden çıkarılma falanla olacak değişimler değil bunlar,adam dümdüz karaktersiz.Biraz gerçeklerle yüzleşmeye ne dersiniz?

İlişkimizin, gelecek planları yaptığımız ve uygulamaya koyduğumuz günlerin, ailesiyle tanıştırmasının hiçbir anlamı yok mudur yani? Gerçekten idrak edemiyorum, bu kadar basit mi?
Anlamı olsaydı evli hiç bir erkek aldatmazdi

Gerçekler acıdır ama bebek gibi falan sevilmediniz.Evden çıkarılma falanla olacak değişimler değil bunlar,adam dümdüz karaktersiz.Biraz gerçeklerle yüzleşmeye ne dersiniz?

Pat diye bitebilir mi mesela? Çünkü ilk 9 ayda gerçekten öyleydi. Arkadaşlarım falan imrenirdi hep. Öyle küçük ve güzel detaylara önem verirdi ki.

Karar verme aşamasındayım ya şu anda.
Ona şans vermek - yaptığın şeye rağmen sindirdim affettim gel tekrar istediğini yapabilirsin.ben aldatılmayı affedebilen kadınım demek olur.gelip yeni aldatsa sence çocuk haksız olur mu?

Belirli zaman dilimlerinde aldatilmayi kabul ediyorsan bence devam et.
Güzel günlerin hatrina.
Bir Ablan olaral şunu kesilikle söyleyebilirim: Bu Adam seni cantada keklik görüyor.

Şunu karnınızda bebekle yaşadığınızı bi tasavvur edin, eşiniz kadının tekiyle sevişebilmek için sizin kalbinizi kırıyor, boşanma noktasına getiriyor falan. Pişman falan değil, diğer kadınla işi bitti, şimdi çıktığı rahata geri girmek istiyor sadece. Çok pişman olduğundan anlatmadı, diğer kadın konuşacaktı sizle o konuşmasa, "Ona söyledim sen zahmet etme. Zor olacak ama gönlünü alacağım. Nasılsa sever beni, kolay çizmez. Sen derdine yan. :)" diyebilmek için 2.kez kalbinizi kırmayı göze almış.

Pat diye bitebilir mi mesela? Çünkü ilk 9 ayda gerçekten öyleydi. Arkadaşlarım falan imrenirdi hep. Öyle küçük ve güzel detaylara önem verirdi ki.
Yeni nesil love bombing diyor ya,öyle bir şey işte.Seven adam ergen gibi her yerden engelleyip terk etmez.Başka kadınlarla birlikte olma olayına hiç değinmiyorum bile.

Bunların hepsi bi ateşli, işini bilen kadına denk gelene kadar biliyorsun değil mi? O gün seni yine yakasından silkeleyip gidecek.

Bela geliyorum diyor hala devam ediyorsunuz.

Aldatılmışsın bacı bi çaksan ya şu durumu.

Sen yapsan iş yerindeki yaşlı biriyle sevgilin ne yapardı acaba?

Aman sakın bırakma evlen, evlen de evliyken aldatılma keyfi yaşa daha güzel olur

Siz adamı tekrar hayatınıza almaya hazırsınız. Madem konu diğer kadın değil arkadaş, iş ortamından bir kadın diyerek ayrıntı vermeyebilirdiniz. Ama siz erkek arkadaşınızın size anlattığı ayrıntılarla sanki adam kadının ağına zorla düşürülmüş gibi bir hikaye altyapısıyla konuyu açmışsınız.
Gerçekten sebepli bir ayrılık yaşayıp, yolunuza devam etmeye çalışıp hayatına birini almış olsa ve olmadı onunla yapamadım ben hala seni istiyorum dese oluru olurdu. Bu durumda adam kadınla beraber olmak için sudan bahanelerle ayrılmış, kadınla istediğini yaşamış, muhtemelen de kadın onu bırakınca size gelmiş. Gerçekten hayatınıza tekrar alınacak birine benziyor mu gerçekten bu adam?

Seninle uzun uzun konuşmamiz lazım bana özelden yazabilirmisin

Ne yaptınız merak ettim şu an aynı süreçten geçen biri olarak. Ben aldatılmadım ama yarı yolda bırakıldım ki belki de aldatıldım haberim yok bir önemi de yok bitirmek istedi bitirdi şimdi arayıp duruyor. Ben bir daha dönmeyeceğim ama müthiş acı çekiyorum siz ne durumdasınız?

Yaşanacak güzel günleri düşünüp ayrılmak çok zor geliyor olabilir. Sakın öyle düşünme, eğer devam edersen mutsuz olacaksın. Güzel bir ilişkiyi bitirmiyorsun sana zarar verecek bir durumu ortadan kaldırıyorsun. Tereddüt etme.

10 çocuklu boşanmış eşittir bekarsa dul kime deniyor? Bana çok ilginç geldi bakış açınız. Bir insan başkasını tanımlamak için dul ifadesi kullanabilir, bunda illa aşağılamayı gütmesi gerekmiyor. Dulsa duldur işte.
Kadına da laf etmemiş ki adama hiç laf yok kadına dul vs vs demişsiniz. Yazmadan duramadım oldukça tuhaf geldi bana yorumunuz.

Dul eşi vefat etmiş kişiye denir, eşinden ayrilmis kişiye bekar denir dul denilmez

Adam başka kadinla olabilmek icin senin gözünün yasina bakmadan sutlamis. Kadin da bunu sutlayinca gelip yok bunalim bilmem ne demesine cidden inanir gibimisin? Emin ol 40 yasindaki kadin seninkinin ne kadar karaktersiz oldugunu gorup tekmeyi vurmustur artik kadin asmis bazi seyleri senin sunepeyimi cekicek? yoksa cocuk onun ugruna “genc” citir sevgilisini birakmis kadini hayatta birakmazdi kadin dehlemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…