Yol Ayrımındayım, Elimden Tutun

İlişkimizin, gelecek planları yaptığımız ve uygulamaya koyduğumuz günlerin, ailesiyle tanıştırmasının hiçbir anlamı yok mudur yani? Gerçekten idrak edemiyorum, bu kadar basit mi?
Bunların hepsini yatağa atmak için uğraştığı kadınlara da yapıyor erkekler gerçekten siz bilmiyor musunuz? Bunların bir önemi yok erkekler için

Her hıyarım var diyene tuz ile koşacak birine benziyor sevgiliniz. Bence kurtulduğunuza dua edin. Maddi manevi size yetmeyecek birini hayatınızda tutmayın
Hayatımdan sen yoktun demiş ama kadınla birlikte olmak için sizden ayrılmış. Bence bu bariz aldatmadır. Adam resmen manipülatif biri

İlişkimizin, gelecek planları yaptığımız ve uygulamaya koyduğumuz günlerin, ailesiyle tanıştırmasının hiçbir anlamı yok mudur yani? Gerçekten idrak edemiyorum, bu kadar basit mi?
Evet bu kadar basit. Bir anlamı yoktu. Acı söylüyorum diye şimdi benden nefret ediyorsun belki ama aşık olan ben değilim sensin oyuzden olaya ayık bakabiliyorum.
Bir anlamı bi değeri olsaydı bunca sadakatsizlik ayrılıklar yaşamazdınız ve bu konu açılmazdı

Bu kadar basit,bu ilişkiye gereğinden fazla anlam yüklemişsiniz.Normal ise bir sonraki ayrılıkta sizde bunalıma girin,(zaten ayrılık sizin için hep zor geçmiş )gidin biriyle aldatin sonra itiraf edin bakalım ne olacak???? en hafif oro....... yaftasi yersiniz Erkek yapınca affetme eğiliminde olan kadınlar aynı şeyi asla karşıdan görmez.Bu insanın kendine saygısı olması ile alakalı ,hiç bir kadin bunu kabullenmez

Hayır nefret etmiyorum, sadece psikolojik olarak bu kadar güçlü olabilmenize imreniyorum. Söyledikleriniz doğru. Yazılan her şeyi ağlaya ağlaya okuyor ve kendi zayıflığıma üzülüyorum....

Bence zorla yatağa atmıştır çocukceğizi dul ve çocuklu teyze.

Zaten laçkalaşmış artık bundan sonra bi cacık olmaz bu adamdan. Daha iyi biriyle olabilirsiniz bir süre sonra iyi ki bitmiş dersiniz her zaman daha iyisi vardır ve kimse vazgeçilmez değildir iyi ki evlenip gerçek yüzünü öyle görmediniz öyle daha zor uğraşması

Hayır nefret etmiyorum, sadece psikolojik olarak bu kadar güçlü olabilmenize imreniyorum. Söyledikleriniz doğru. Yazılan her şeyi ağlaya ağlaya okuyor ve kendi zayıflığıma üzülüyorum....
Bende bir zamanlar dul 40 yaşındaki kadınlardandım allahtan biri lütfedip evlendi benimle topluma kazandırdı insan içine çıkabiliyorum artık40 yaşına gelince sende güçlü bakabileceksin olaylara.
Kendi konunu başkası yazmış gibi oku. Ne tavsiye verirdin konu sahibine? Veya bunlar arkadaşının başına gelmiş olsaydı? Sende ayık bakardın onun şu an göremediklerini görürdün.

Culsuz ve size hiçbir gelecek sunamayan bir erkekle ne işiniz var ? 20lerinizin sonundasiniz değil yillariniz gunlerinizi bile çok dikkatli olarak bir erkeğe hibe etmelisiniz

Hakikaten kader böyle bir şeydir. Konu sahibi bu sümüklü için aylarını günlerini heba ederken belki de hayatının aşkının gelişini engelliyor.Salmak lazım bazen zorla olan hiç bir şey kimseyi mutlu etmez zaten

Öyle şey olur mu.. Ben o konuda çok yanlış anlaşıldım, sadece yaş ve medeni durum farklarını belirtmek istedim betimleme yaparken. Yoksa karşı tarafın o'su bu'su şu'su veya yaşı, medeni durumu, fiziksel görünüşü vs değil konuda ele aldığım. Kadının gözünden olayı bilmiyorsam hele hiç yorum yapamam onun hakkında.

Konuda ele almak istediğim yaşanan olay ve erkek arkadaşım. Yoksa asla karşısındaki kadın değil, çünkü onun neler düşündüğünü bilemem.

daha 26 yaşındaki bir erkek. ciddi düşünmek için doğru bir zamanında mı sence? her gün değişebilir fikirleri vs..

birlikteliğe devam etmek istiyorsan et. ama çok da irdeleyip kendini üzme. sana ters gelen bir şey olursa da asla değerini düşürecek şekilde davranma yeter bence

Nedense bu tipde "Sonra halasinin kizi ile nisanlandigini ögrendim" gibi bi final beklendim, ama bu final da sasirtmadi. Seni sevseydi gidip baskasiyla yatmazdi. Senin pesine düserdi. Sen aglarken o keyfine bakti. Bilmen gereken bunlar. Geri kabul etsen düsük seviyede bir iliski ve ilerde aldatilmayi kabul etmis olursun

Herhangi dümdüz bir olayda bile daha detay dinlemeden hemen kadının yanında olan biriyim kızlar. Erkeği suçlayacak yer ararım her zaman. Bu konuda da aynı şekilde, durumu olduğu gibi aktarmaya ve kişileri detaylı betimlemeye çalıştım. Üçüncü şahıs konuya nasıl bakıyor, neler düşünüyor, neler hissediyor bilemem. Bu durumda da onun hakkında herhangi bir yargıya varamam, suçlayamam. Sadece aralarındaki yaş ve medeni durum farkını belirtmek istedim. Dul yerine boşanmış yazsam daha doğru anlaşılabilirdim belki. Yanlış kelime için kusura bakmayın, kimseye laf kondurmak ve küçümsemek değil amacım.

Sadece durum ve hissettiklerim için bir destek ve çıkar yol istedim. Kelimelerin kimseyi incitmesini ve rahatsız etmesini istemiyorum, niyetimi bilin istedim.

Erkek arkadaşın hem toy hem seninle kültürel ekonomik her açıdan senden aşağıda olduğunu düşünüyorum. Yani bu kadın mevzuları olmasaydı da olmazdı yani.Senin 4-5 yıl önce yaşadıklarını o şu an yaşamaya hayatı yakalamaya çalışıyor.Bu okun 35-40 yaşına kadar devam edecekti sen 3 yaş çok büyük fark olmasana hep ondan önce yaşamış gezmiş görmüş olacaktın.
Onun gözü hep dışarıda olacaktı.
Bir taraftan çok da suçlayamıyorumda bu yaştaki bekar adamları,yaşlarının gereğini yaşıyorlar gezip tozup sapıtıp böyle olmaları çok da kötü değil en azından evlendiklerinde hiç bir şey içlerinde kalmamış olur. Asıl yaşayamayanlar evlenince sapıtırlar.

Ama bu çocuğun iyi niyetli dürüst olduğunu düşünmüyorum madem sapıtmak istiyorsun kimseyi alma hayatına her gün istediğinle takıl.

Acaba bu hep böyleydi de sen mi farklı anlamlar yükledin ilişkinize? 10 ayda ne diye tanıştın onun ailesiyle

Çantada keklik misali sizi öyle görüyor, yazdıklarınız apaçık ortada yani bizim size bişey dememize gerek yok ,siz yazdıklarınızı okursanız zaten nasıl bir durumda olduğunuzu anlarsınız

Peki kızlar, size şunu da danışayım. Karar verme aşamasındayım ya şu anda. Bu olayın iğrençliği aklıma üşüşürken bir yandan da sürekli ilişkimizdeki pozitif yanlar da geliyor aklıma. Bebek gibi sevildiğim anlar, ten uyumu, ne zaman arasam koşup gelişi, geçirdiğimiz güzel anlar, geleceğe dair taşıdığım umutlar.

Yani zihnime üşüşen iyi anlar ve kötü anlar arasında sıkışıp kalmış gibiyim şu an.

Ya bir daha yakaladığım o güzel şeyleri hiç kimsede yakalayamazsam korkusu...

Açıkçası bir an bile şüphe duymadım kendisinden sadakat anlamında. O evden çıkarılana kadar da 4 aydır birlikte yaşıyorduk o evde. Gerçekten bunu illüzyon olarak söylemiyorum, tam anlamıyla bebek gibi seviliyordum. Gözüm arkada kalmazdı, aşırı sosyal değildi, yakın 5-6 arkadaşıyla takılırdı hep. Yani gerçekten evlenebileceğim adam olduğuna inanmıştım o günlerde ne bileyim. Her şey çok güzelmiş gibi geliyordu. Ta ki evden çıkarılana kadar. Bambaşka birine dönüştü, aile evine dönmek zorunda kalmak onu yıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…