1 yol içinde o kadar çöktüm ki gören insanlar bile evliliğimde bir sıkıntı olup olmadığını soruyorValla ne oldu boşanamazsın dul dönemezsin bu eve diyen dedem öldü ananem öldü ben evlendim babam terketti hop annem kaldı bir başına. Ömür cürüttü babamla.
Dedem anneme toprak kabul etmez boşanırsan bile dedi. Ananem annemin yaşadıklarına ne var erkektir ben de çektim senin kanın benden kırmızı mı dedi. Annem sustu cekti. Baska bir teyzem uyusturucu bağımlısı kocasını cekmedi ananem dedem kimse sahip cıkmasa da adamı bıraktı 1 yıl icinde. Ayrı ev actı. İlkokul mezunuydu tezgahtarlık yaparak hayatını kazandı. Magazaya gelen biriyle tanıstı evlendi coook mutlu 3 cocugu var simdi.1 yol içinde o kadar çöktüm ki gören insanlar bile evliliğimde bir sıkıntı olup olmadığını soruyor
ne güzel teyzeniz o cesareti göstermiş akrabalar ailemi üzer düşüncesini bırakabilsem bir dakika durmamDedem anneme toprak kabul etmez boşanırsan bile dedi. Ananem annemin yaşadıklarına ne var erkektir ben de çektim senin kanın benden kırmızı mı dedi. Annem sustu cekti. Baska bir teyzem uyusturucu bağımlısı kocasını cekmedi ananem dedem kimse sahip cıkmasa da adamı bıraktı 1 yıl icinde. Ayrı ev actı. İlkokul mezunuydu tezgahtarlık yaparak hayatını kazandı. Magazaya gelen biriyle tanıstı evlendi coook mutlu 3 cocugu var simdi.
Üzülsün gecer. Hayatta en kıymetli şey genclik ve saglık. Ayrıca eşin de gidiceğini hissetse gercekten farklı davranabilir.Bi
ne güzel teyzeniz o cesareti göstermiş akrabalar ailemi üzer düşüncesini bırakabilsem bir dakika durmam
Çocuk derken nerden bu kanıya vardınız
Ailemin gerici olduğunu nerden çıkardınız
böyle bir durum olsa sizin aileniz ne yapardı acaba
neden olmasın karamsar olmayın en azından şans verın ıyı davranın bırakın o hata yapsın..Bu evlilikte bir umut var mı yani
Senin mutsuzluğuna üzülmüyorlar da ayrılmana mı üzülecekler.Asıl mantıklı olan bitirmek zaten bunun farkındayım ama bilmiyorum çok zor bir karar ailem üzülür diye herşeyi düşünüyorum
ona sorsanız her türlü ortama girmiş herşeyi görmüş geçirmiş biriÇocuk gibi dalga geçerim ben o adamla hadi veli ni ara bekliyorum gibi gibi
Manyak mı ne .
O demeden siz toplayıverin eşyasını hadigit sıra sende diye büyüyünce gelsin .
Sonrada oturur adam gibi dinleyeceksen konuşalım der .
Tartışınca birini ararsan beni evden kovarsan seni rezil ederim diye açar ağzımı yumarım gözümü.
ve beni kovduğunu şuan kabullenmiyor ben öyle birşey demedim diyorSenin mutsuzluğuna üzülmüyorlar da ayrılmana mı üzülecekler.
Mutsuz, saygısız, sevgisiz bir evliliği devam ettirdikçe psikolojinde bozulacak.
Bir de o ev ikinizin evi, nasıl her aklına estiğinde git diyebiliyor? Bir dahakin de sen git deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?