Bu kişi ben olmalıyım , 6 ayakkabı aldığınız çocuk size büyüyünce ne diyecek söyleyeyim . Kendımı bildim bileli annem hep üstü başı dökülen yüzünde bir gün makyaj olmayan , babamın veya oradan buradan aldığı dandik şeyleri giyen birisi oldu .. üzerinde aynı sizinki gibi saçma sapan alakasız renkler , şeyler vs vs .. kardeşimin düğünğnde bile siyah elbise içine beyaz sütyen takmıstı ve askıları görünüyordu . Neyse hayatım annem okula gelir mi annem iş yerime gelir mi korkusuyla geçti resmen . Şimdi ben de öğretmenim , marka demek istemiyorum ama kalitesiz bir şeyi almam da , giymem de, kullanmam da. Kusura bakmayın. Kıyafet bakım belki herşey değil ama çok şey . 29 ekim için z.ra marka bir ceket aldım 700 TL ama gören herkes nereden aldığımı sordu ve yıllarca kullanırım çünkü kaliteli . Şu anda bile biraz şık giyinsem 4 yaşındaki parmak kadar kızım “ anne ne güzel oldun “ der, o küçücük çocuğa bile rol model oluyorum. Annelik 6 Ayakkabı alarak değil , iyi bir rehber olarak , örnek olarak , duruş tavır vs herseyinizle kızınıza rol model olmak demektir..
Başkasının verdiği kabanı giymek ne demek ya , sen kendıne göre beğendiğin bir kaban alamıyor musun da başkasına göre , ki veren kişi beğense kendısı giyse zaten sana vermez - onu giyiyorsun şaka gibi resmen . Sen kendine değer vermezsen kimse vermez . Sonuç olarak bak ben annem gibi olmamak için 3 kilo alsam kafayı yiyorum, marka takıntım var . Asla pazardan vs alıp giyemem . Bir tane olsun düzgün olsun kaliteli olsun . Zaten zamanla dolabın hep kaliteli şeylerden oluşmuş oluyor . Su an arkadaşlarım aralarında evine girip dolabını indireceğiz diye espri yapar , en yakın arkadaşım dolabını satsan araba alınır der . Kısaca kızının benim gibi marka takıntılı alışveriş kolik olmasını istemiyorsan, dur artık . Mezara gitmeyecek o paralar . İnsan gibi yaşa insan gibi muamele gör . Cimrilikten pintilikten elinizden gelse tuvalete gitmeyeceksiniz ya . Sonra neden bana bu şekilde konuştu diyorsun arkadaşın için , sen kendıne saygı duymuyorsun ki . O neden duysun .ağzına geldiği gibi konuşur tabi Sen kendıne değer vermiyorsun ki , o neden versin . Hayret bişeysiniz. Ruhunuz fakir .