- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.442
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Allah aşkına sizin derdiniz nedir konunun içeriği bambaşka aldınız konuyu hastaneye hastanenin ticarethane oluşuna kadar getirdiniz ki bu çok ağır bir suçlamaNeden laf cambazlığı ya ,hastaneler berbat ticarethane .
Zamanında çocuğunuz öldü diye bir sürü çocuklar başka ailelere verildi mi ,tv lere konu oldu mu ?oldu .
Şimdi bunlar sizin bildikleriniz .
İlaç mümessili ile hastane arasında ki ilişkiler ,mesela " ilaca ihtiyacınız yok ama yine de şu ilacı yazıyorum ,kullanınlar " neden ilaca ihtiyaç yoksa yazdınız ?.
Doktorlar ilaç firmaları ile çalışır o firmanın ne kadar ilacını yazarsa ona göre prim alır ,para,hediye ,tatil .Hastanede sıra beklerken içeri giren ilaç mümessili görmeyen yoktur,ilaç baronlarıyla yapılan anlaşmalar en büyük paraların döndüğü yer .
sırf doktor kendi marka ilacını yazsın diye doktorla ...... var .Babam evli bunu bilmeyen yok ,benim yanımda babama asılıp imam nikahı teklif eden hemşire vardı ve benim yaşımdaydı ,beni babamın sevgilisi sanıp dövmeye kalkanlar da oldu yani bunlar en ufak şeyler .
Hatta bizim kanlarımızı alıp yurt dışına satan kurum,savunduğunuz şeyi önce bir bilin .Ben küçükken doktor babuna mı ne vardı adama ülke genelinde kan toplandı o kanlar yurt dışına satıldı,neden onu da siz araştırın .
Bilmediğiniz şeyleri savunmayın .
Madem bunla ilgili derdiniz var acın bir konu neden düzgün giden konuyu sabote ediyorsunuz polimik yaratıyorsunuz
Hayır yani amaç nedir ?